ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 29 Ιουνίου 2012

ΝΑΙ Ε? ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ? ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ?

 ΝΑΙ Ε? ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ? ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ?

29/6/2012

 

Ε...καλα τωρα...μεταγραφικη περιοδος ειναι τα σεναρια δινουν και παιρνουν, Όπως ανέφερε η «Wolfsburger Allgemeinen Zeitung» και επιβεβαιώνεται από τους «πράσινους», οι δύο πλευρές είναι σε προχωρημένες επαφές και κατά 99% θα είναι το επόμενο απόκτημα μετά τον Αντρέ Πίντο...θαθελα ναξερα πηραν τον Πιντο και δεν το θυμαμαι, και τωρα ειναι και σε προχωρημενες επαφες με τον Σισοκο? ποτε προλαβαν? ακομα δεν εχει δοθει το οκ στο σωματειο για την ολοκληρωση της μεταβιβασης του πλειοψηφικου πακετου της ΠΑΕ ΠΑΟ στην Παναθηναικη συμαχια...εκαναν κιολας μεταγραφες? και αληθεια...ποιος θα τον πληρωνει? το σωματειο? και απο που? μηπως θαπρεπε να πληρωσουν πρωτα τον φουρνο που χρωστανε?

Παίρνει Σισόκο

Παίρνει Σισόκο!
Μία ανάσα από την απόκτηση του Ιμπραήμ Σισόκο με τη μορφή δανεισμού βρίσκεται ο Παναθηναϊκός, κάτι που διαβάσατε πρώτoi στο www.sport-fm.gr. Όπως ανέφερε η «Wolfsburger Allgemeinen Zeitung» και επιβεβαιώνεται από τους «πράσινους», οι δύο πλευρές είναι σε προχωρημένες επαφές και κατά 99% θα είναι το επόμενο απόκτημα μετά τον Αντρέ Πίντο.

O 21χρονος άσος από την Ακτή Ελεφαντοστού αγωνίζεται ως ακραίος επιθετικός. Αναδείχθηκε από την πορτογαλική Κοΐμπρα και ο γερμανικός σύλλογος τον απέκτησε τον Ιανουάριο έναντι 1,5 εκατ. ευρώ. Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα τον γνωρίζει καλά από την Πορτογαλία και πληροφορίες αναφέρουν ότι είχε εισηγηθεί την απόκτησή του και πέρυσι. Ο Σισόκο στη Γερμανία δεν κατάφερε να καθιερωθεί, καθώς είχε μόλις δύο εμφανίσεις στην Bundesliga, ενώ ο Φέλιξ Μάγκατ δεν δείχνει να τον υπολογίζει για την ερχόμενη σεζόν (το συμβόλαιό του λήγει το 2015). Στο πρώτο μισό της σεζόν είχε 19 εμφανίσεις στην Πορτογαλία.

ΑLEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου