ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 28 Ιουνίου 2012

Στο προσκήνιο ο Σαπουνάρου

Στο προσκήνιο ο Σαπουνάρου

Οι Πορτογάλοι αναφέρουν πως ο Ολυμπιακός βολιδοσκοπεί την περίπτωση του 28χρονου Ρουμάνου στόπερ της Πόρτο, Κρίστιαν Σαπουνάρου. Στην λίστα Μπαρμπόσα-Μπελούτσι.
Η γνωστή πορτογαλική ιστοσελίδα "O Jogo", αναφέρει πως ένας ακόμη ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται στο Πρωτάθλημα της χώρας ενδιαφέρει τον Πρωταθλητή Ελλάδας Ολυμπιακό. Ο λόγος για τον 28χρονο (5/4/1984) Ρουμάνο και υψηλόσωμο (1.87μ.) κεντρικό αμυντικό της Πόρτο, Κρίστιαν Σαπουνάρου.
 
Σύμφωνα με το πορτογαλικό δημοσίευμα, ο Ολυμπιακός έχει στην μεταγραφική του λίστα τον Ρουμάνο διεθνή στόπερ, έχοντας σκοπό να ενισχύσει το κέντρο της άμυνας του, με το ρεπορτάζ να επικαλείται και ελληνικές πηγές που αναφέρουν το γεγονός.

Τον Κρίστιαν Σαπουνάρου, σύμφωνα με το κείμενο, φέρεται να έχει προτείνει ο Πορτογάλος τεχνικός του Ολυμπιακού, Λεονάρντο Ζαρντίμ, ο οποίος έχει στα υπόψιν του τόσο τον Φερνάντο Μπελούτσι της Πόρτο, όσο και τον Έλντερ Μπαρμπόσα της Μπράγκα, με τους Πειραιώτες να δείχνουν την διάθεση να αποκτήσουν παίκτες από το πρωτάθλημα της χώρας. Το κείμενο αναφέρει επίσης πως το γεγονός πως οι ερυθρόλευκοι θα αγωνιστούν στο Champions League ενόψει της νέας σεζόν, δίνει έναν επιπλέον κίνητρο στους παίκτες ώστε να μετακομίσουν στην Ελλάδα.

Η O Jogo στη συνέχεια αναφέρει πως ο Κρίστιαν Σαπουρνάρου πήγε στην Πόρτο την σεζόν 2008/09 από την Ραπίντ Βουκουρεστίου, ο οποίος έχει συμβόλαιο με τους "Δράκους" για μία σεζόν ακόμη, ενώ επισημαίνει πως την περασμένη χρονιά δεν είχε ενεργό ρόλο στο ρόστερ. Είχε 15 συμμετοχές στο πρωτάθλημα, σημειώνοντας και δύο γκολ.

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου