ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 27 Ιουνίου 2012

Eισαγγελεας δεν υπαρχει να καλεσει τον Αλαφουζο να μας αποδειξει οτι λεει?

Eισαγγελεας δεν υπαρχει να  καλεσει τον Αλαφουζο να μας αποδειξει οτι λεει?
26/6/2012
Καλα ρε παιδια...δεν υπαρχει ενας εισαγγελεας αθλητικος η δεν ξερω κι εγω με ποια αλλη ειδικοτητα να τον καλεσει αυταπαγγελτα να μας αποδειξει απο που και ως που κινειται ο Ολυμπιακος στο σκοταδι και για τις παραγκες και που ξερει οτι ο Ολυμπιακος ξοδεψε τα λεφτα του Ελληνικου λαου για να φιαξει γηπεδο....και γιατι δεν ταλεγες τοτε κυρ-Αλαφουζο μου? δεν σε ειχε πιασει η ευθιξια τοτε ε? Καθαρος ουρανος αστραπες δεν φοβαται...αν εχεις κατι τετοιο πηγαινε σε εναν εισαγγελεα να το καταθεσεις...και αν υπαρχει ενα ς εισαγγελεας σε αυτην την χωρα να τον καλεσει να αποδειξει οτι λεει...και αν δεν γινεται τιποτε απο τα δυο...Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ας κινησει τις διαδικασιες αυτη να του βουλωσει το στομα...μην αφηνετε σαλιαρηδες σαν αυτον να πετανε λασπη στην πλατη του Ολυμπιακου...ξεφτυλιστε τον οπως του αξιζει...
Παντως αν κρινουμε απο τις πρωτες παρουσιες του Αλαφουζου ειτε μεσω twitter ειτε μεσω συνεντευξεων...(στο δικο του καναλι με δικους του δημοσιογραφους) θα εχουμε ενα πολυ θερμο ξεκινημα της νεας αγωνιστικης περιοδου της SUPER LEAGUE 2012-2013 γιαυτο μην τον αφηνετε...
κοφτε του τα φτερα απο τωρα, οι προθεσεις του ειναι εμφανεστατες...
Iδου τι ειπε παλι.....

ALEX WEB RADIO/TV

"Με τα λεφτά του ελληνικού λαού"

Η απάντηση του Γιάννη Αλαφούζου στον Σωκράτη Κόκκαλη μέσω twitter είχε και συνέχεια, καθώς ο έλληνας επιχειρηματίας δέχθηκε πολλές σχετικές ερωτήσεις, τις οποίες δεν άφησε αναπάντητες.
Να θυμίσουμε πως η ιστορία ξεκίνησε με τον Σωκράτη Κόκκαλη να απαντάει με γραπτή δήλωση στον Αλαφούζο, για όσα είπε στην εκπομπή Δίκη.
Στη συνέχεια, ο Αλαφούζος σχολίασε μέσω twitter την απάντηση Κόκκαλη, γράφοντας: "Γιατί τέτοιος πανικός; Φοβάστε την Παναθηναϊκή Συμμαχία; Έχετε συνηθίσει να κινήστε ανενόχλητοι στο σκοτάδι; Τόσο πολύ φοβάστε το φως;".
Ο Γιάννης Αλαφούζος δέχτηκε στη συνέχεια ερωτήσεις από followers στο twitter. Συγκεκριμένα, τόνισε πως ο Ολυμπιακός κέρδισε πρωταθλήματα και έφτιαξε γήπεδο του ελληνικού λαού!
Αυτή είναι η απάντηση σας, δεν ασχοληθήκατε καθόλου με όσα λέει για γήπεδο, παίκτες, προπονητές, ψέμματα; Στου κουφού την πόρτα...
«Με τα λεφτά του Ελληνικού Λαού .. Με την σπείρα της διαπλοκής που υπηρέτησε το σάπιο πολιτικό σύστημα που μας κατέστρεψαν...»
Προχώρα γερά, συνέχισε να αμφισβητείς παίκτες όπως ο Ζιοβάνι, ο Ριβάλντο, ο Καρεμπέ, ο Τζόλε και πόσοι άλλοι, έγραψε ένας φίλος του Ολυμπιακού με τον Αδωνι Γεωργιάδη να του λέει: «προχώρα γερά και όπου μπορούμε να βοηθήσουμε όλοι οι Παναθηναικοί» με τον Γιάννη Αλαφούζου να απαντά: «Με τα λεφτά του Ελληνικού Λαού .. Πάντως τους μεγάλους ποδοσφαιριστές εμείς τους σεβόμαστε!»
Ελπίζουμε μόνο να μην αποδειχτείς και συ περαστικός και στα δύσκολα να την κάνεις με ελαφρά όπως προηγούμενοι....
«Ναι βλέπεις τώρα είμαστε στα εύκολα...»
Εχω διαρκείας 3 χρονια .Πέρσι έδωσα 150€ . Φέτος θα πληρώσω 250€ ; Έκπτωση; Αν δεν θελω να γίνω μέλος;;
"Τα διαρκείας φέτος θα είναι σημαντικά φθηνότερα και για μη μέλη ..."
Στη συνέχεια αναφέρθηκε στον Παναθηναϊκό και την Παναθηναϊκή Συμμαχία: «Όσο πιο πολλοί Παναθηναϊκοί αγκαλιάζουμε την Παναθηναϊκή Συμμαχία τόσο μεγαλώνει η δύναμή μας Πρέπει να αντισταθούμε Η ισχύς έν τη ενώσει! Τα διαρκείας φέτος θα είναι σημαντικά φθηνότερα και για μη μέλη...» και τέλος ευχαρίστησε για την στήριξη!


www.sport.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου