ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 28 Ιουνίου 2012

"Στον Ολυμπιακό με 900 χιλ. δολάρια"

"Στον Ολυμπιακό με 900 χιλ. δολάρια"

Δημοσίευμα από την Αργεντινή αναφέρει πως ο Ολυμπιακός είναι κοντά στο να ολοκληρώσει την μεταγραφή του Άλαν Ρουίς προσφέροντας 900.000 δολάρια για το 60% των δικαιωμάτων του παίκτη.
Ο Ολυμπιακός, ως γνωστόν, έχει έρθει σε προφορική συμφωνία με τη Χιμνάσια Λα Πλάτα για την μεταγραφή του 18χρονου (19/8/1993) ταλαντούχου Αργεντινού μεσοεπιθετικού, Άλαν Ρουίς, με τους ερυθρόλευκους να εκτιμούν πως βρήκαν παίκτη-διαμάντι.
 
Δημοσίευμα από την Αργεντινή, μάλιστα, αναφέρει πως ο διεθνής τους παίκτης (Κ-20), Άλαν Ρουίς, κατά πάσα πιθανότητα θα πάρει μεταγραφή στον Ολυμπιακό, με τους Πειραιώτες να προσφέρουν το ποσό των 900.000 δολαρίων στην Χιμνάσια Λα Πλάτα, για το 60% των δικαιωμάτων του ποδοσφαιριστή.

Οι ερυθρόλευκοι ποντάρουν στην αξία του νεαρού ποδοσφαιριστή, με το τμήμα σκάουτινγκ των Πειραιωτών να επισημαίνει πως πρόκειται για ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα στην Αργεντινή και εκτιμούν πως η τιμή του στο μέλλον θα εκτοξευθεί. Ο νεαρός Λατινοαμερικανός χαφ, μπορεί να παίξει με άνεση είτε ως επιτελικός μέσος, είτε στα άκρα, διαθέτοντας πολύ καλή τεχνική κατάρτιση και ταχύτητα. Ήδη είναι διεθνής με την εθνική ομάδα της πατρίδας του (Κ-20), έχοντας πραγματοποιήσει εξαιρετικές εμφανίσεις με την Χιμνάσια Λα Πλάτα.

Ο Ολυμπιακός, μάλιστα, του δείχνει τεράστια εμπιστοσύνη, καθώς οι Πειραιώτες φέρονται έτοιμοι να προσφέρουν στην ομάδα του κοντά στα 900 χιλιάρικα (αυτό το ποσό ζητάει η Χιμνάσια) για να αποκτήσει το 60% των δικαιωμάτων του. Για την περίπτωση του αριστεροπόδαρου Άλαν Ρουίς είναι ενήμερος και ο Λεονάρντο Ζαρντίμ, ο οποίος και έχει δώσει το "ΟΚ" για να προχωρήσει η μεταγραφή.

Δεν έχει, πάντως, κοινοτικό διαβατήριο ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός, ενώ όταν θα έρθει στο Ρέντη θα αποφασιστεί το αν θα μείνει στην πρώτη ομάδα ή αν θα πάει στην δεύτερη λόγω του Champions League Νέων, στο οποίο θα λάβουν μέρος οι ερυθρόλευκοι.


Alan ruiz - New Olympiacos talent από Pireotis7
www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου