ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 27 Ιουνίου 2012

Προπονητής τερματοφυλάκων στις Ακαδημίες

Προπονητής τερματοφυλάκων στις Ακαδημίες

Από τον Ολυμπιακό τονίζουν πως ο προπονητής τερματοφυλάκων που ήρθε μαζί με τον Ζαρντίμ θα είναι ο προπονητής των γκολκίπερ που θα ασχοληθεί με την Ακαδημία ποδοσφαίρου και όχι με την πρώτη ομάδα.
Ο Αλέκος Ράντος, όπως φαίνεται, θα παραμείνει στην θέση του, στο πόστο του, ως προπονητής των τερματοφυλάκων στην πρώτη ομάδα του Ολυμπιακού, μπαίνοντας στο τεχνικό-τιμ του Λεονάρντο Ζαρντίμ.
 
Συγκεκριμένα, κύκλοι της πειραϊκής ΠΑΕ ενημερώνουν πως ο προπονητής τερματοφυλάκων που ήρθε μαζί με τον Λεονάρντο Ζαρντίμ θα είναι προπονητής των γκολκίπερ που θα ασχοληθεί με την Ακαδημία ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού και όχι με την πρώτη ομάδα των Νταμπλούχων Ελλάδας.

Ο Κάρλος Πιρές, λοιπόν, ο οποίος είναι συνεργάτης του Λεονάρντο Ζαρντίμ, δεν θα τον ακολουθήσει στην πρώτη ομάδα των Πειραιωτών, αλλά θα έχει ρόλο στις Ακαδημίες των ερυθρολεύκων. Ο Αλέκος Ράντος, κατά πάσα πιθανότητα, θα συνεχίσει στο πόστο του, αν και υπάρχει μία φημολογία (η οποία δεν επιβεβαιώνεται) πως ο Ολυμπιακός ενδέχεται να κινηθεί για τον πρώην προπονητή τερματοφυλάκων του Παναθηναϊκού, Βασίλη Αλεξούδη.

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου