ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 28 Ιουνίου 2012

Στην Super League ο Πλατανιάς


Στην Super League ο Πλατανιάς

28/6/2012

Ο Πλατανιάς πανηγυρίζει την άνοδό του στην Super League για πρώτη φορά στην ιστορία του μετά τη νίκη με 3-0 επί της ΑΕΛ Καλλονής και την επικράτηση της Παναχαϊκής με 2-1 της Καλλιθέας μια αγωνιστική πριν το τέλος των play off της Football League
Την άνοδό του στην Super League για πρώτη φορά στην ιστορία του πανηγυρίζει από το βράδυ της Τετάρτης (27/6) ο Πλατανιάς.
Η ομάδα των Χανίων στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής των play off της Football League επικράτησε εύκολα με 3-0 της ΑΕΛ Καλλονής στο Μάλεμε και έφτασε στους 11 βαθμούς στην ειδική βαθμολογία.
Για την άνοδο του Πλατανιά στην μεγάλη κατηγορία έπαιξε ρόλο το ματς της Πάτρας εκεί όπου η Παναχαϊκή νίκησε με 2-1 την Καλλιθέα.
Έτσι ακόμα και να ηττηθεί την τελευταία αγωνιστική ο Πλατανιάς από την Καλλιθέα στο "Ελ Πάσο" το Σάββατο και να κερδίσει η Παναχαϊκή στην Μυτιλήνη την ΑΕΛ Καλλονής, ο Πλατανιάς είναι αυτός που προβιβάζεται καθώς στην ισοβαθμία είναι καλύτερος (δύο νίκες) από την Παναχαϊκή.
Μετά λοιπόν τον Πανθρακικό και την Βέροια και ο Πλατανιάς τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται στα μεγάλα σαλόνια της Super League.
Συνοπτικά τα αποτελέσματα της 5ης αγωνιστικής των play off:
Παναχαϊκή-Καλλιθέα 2-1
(62' Ουρτάδο, 87' Φουρτάδο-74' Μαρουκάκης)
Στις καθυστερήσεις αποβλήθηκε ο Μιχαλόπουλος της Καλλιθέας με δεύτερη κίτρινη κάρτα και ο Κωνσταντινίδης της Παναχαϊκής
Παναχαϊκή: Πουρής, Ιωάννου, Αντονι, Ουαταρά, Φουρτάδο, Πακάλτσης, Ατματζίδης (88' Τσεμπερίδης), Φούφουλας, Κοιλιάρας (70' Κοκκίνης), Σπίνουλας (77' Κωνσταντινίδης), Ουρτάδο.
Καλλιθέα: Τακίδης, Σταύρου, Μιχαλόπουλος, Αρβανίτης, Ρουσάκης (65' Φαρινόλα), Αρκούδας, Ηρακλής, Κουτρουμπής, Κατσίκης, Καλτσάς, Ντιαλό (57' Μαρουκάκης).
Πλατανιάς-ΑΕΛ Καλλονής 3-0
(22' Δημήτρης, 47' αυτ. Μήτσης, 63' Μαρτσάκης)
Ο Πλατανιάς έχασε πέναλτι στο 21' με τον Ναζλίδη (έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι), ενώ είχε και δοκάρι στο 30' με τον Παληγεώργο.
Στο 20' αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα ο Τραορέ της ΑΕΛ Καλλονής και στο 89' ο Παληγεώργος του Πλατανιά με δεύτερη κίτρινη κάρτα
Πλατανιάς: Λαζαρίδης, Παληγέωργος, Κουρτεσιώτης, Τζανής, Δημήτρης, Μαραγκός, Γκονζάλες, Μαραγκουδάκης (73' Χαϊκάλης), Μιρτσέτα (73' Μανουσάκης), Δράμι (62' Μαρτσάκης), Ναζλίδης.
ΑΕΛ Καλλονής: Μάππας, Κριπιντίρης, Καρακώστας (68' Βλαστέλλης), Μήτσης, Χωριανόπουλος, Μαρσέλο, Λεοζίνιο (75' Βαλιός), Ντος Σάντος (46' Ταραχούλσκι), Μανουσάκης, Τραορέ, Μανούσος.
Βαθμολογία (Σε 5 αγώνες)
1. Πλατανιάς 11
2. Παναχαϊκή 8
3. Καλλιθέα 7
4. ΑΕΛ Καλλονής 5
Επόμενη αγωνιστική (6η)
Σάββατο (30/6)
ΑΕΛ Καλλονής-Παναχαϊκή (19.00, OTE TV)
Καλλιθέα-Πλατανιάς (19.00, OTE TV)

www.sport24.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου