ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 20 Ιουλίου 2012

Οι δηλώσεις του Σάκη Τσιώλη μετά το Inter Baku – Αστέρας Τρίπολης 1-1


Οι δηλώσεις του Σάκη Τσιώλη μετά το Inter Baku – Αστέρας Τρίπολης 1-1

20/7/2012 

Προσγειωμένος και με χαμηλούς τόνους παρουσιάστηκε στη συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα στο Μπακού, ο τεχνικός του Αστέρα Τρίπολης, Σάκης Τσιώλης.
sakis tsiolis diloseis inter baku asteras tripolis 1-1 europa leagueΤο 1-1 με την Inter μπορεί να δίνει πολλές ελπίδες πρόκρισης στους Αρκάδες, ωστόσο, ο Καρδιτσιώτης προπονητής στις δηλώσεις του τόνισε μεταξύ άλλων ότι τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμη κι όλα είναι ανοικτά στη ρεβάνς της ερχόμενης Πέμπτης.
«Αυτό που περιμέναμε ήταν μια ομάδα με καλή κυκλοφορία που θα παίξει από τα άκρα.Και πράγματι αυτό είδαμε σήμερα. Αλλά η αγωνιστική πειθαρχία που είχαμε μας έκανε να μην έχουμε μεγάλο κίνδυνο», είπε αρχικά ο προπονητής του Αστέρα και συνέχισε: «Ήταν πολύ σημαντικό το ότι πήραμε αυτό το αποτέλεσμα στα 81 χρόνια από την ίδρυση του συλλόγου. Ήμασταν καλά οργανωμένοι στην αμυντική συμπεριφορά και στο πρέσινγκ και σκοπό είχαμε να σκοράρουμε για να έχουμε βάσιμες ελπίδες πρόκρισης στο δεύτερο παιχνίδι που θα γίνει στην Τρίπολη».
Σε ερώτηση που του έγινε για το αν η ομάδα του απέκτησε προβάδισμα πρόκρισης απάντησε: «Ακόμα δεν έχει τελειώσει τίποτα. Υπάρχουν 90 λεπτά στην Τρίπολη. Η Inter Baku είναι μια πολύ καλή ομάδα και θα πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι. Το αποτέλεσμα μας δίνει αισιοδοξία για τη ρεβάνς, ωστόσο, η Inter Baku θα έρθει για να νικήσει».

www.sportena.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου