ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 18 Ιουλίου 2012

«Έρχεται ο Ρουίς»

«Έρχεται ο Ρουίς» 

18/7/2012

«Έρχεται ο Ρουίς»
Νέα δημοσιεύματα από την Αργεντινή με μεταγραφικό ενδιαφέρον για τον Ολυμπιακό, αυτή τη φορά όμως για τον Ρουίς! Σύμφωνα με όσα γράφουν ιστοσελίδες της χώρας της Λατινικής Αμερικής, ο 19χρονος παίκτης αναχωρεί σήμερα για την Ελλάδα καθώς οι ερυθρόλευκοι ήρθαν σε συμφωνία με την Χιμνάσια για την απόκτηση του.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα οι υπεύθυνοι της Χιμνάσια Λα Πλάτα έδωσαν τα χέρια με αυτούς της ελληνικής ομάδας. Στη συμφωνία των δύο πλευρών, τώρα, οι ερυθρόλευκοι φέρονται να κατάφεραν να αποσπάσουν το 60% των δικαιωμάτων του ποδοσφαιριστή έναντι 800.000 ευρώ.

Ο Ρουίς –όπως αναφέρει το δημοσίευμα- θα αποχωρήσει από την αποστολή της δεύτερης ομάδας της Χιμνάσια, με την οποία έχει αγωνιστικές υποχρεώσεις με τελικό προορισμό την Αθήνα για να υπογράψει συμβόλαιο με τους ερυθρόλευκους.

Το δημοσίευμα αυτό έρχεται σε αντιδιαστολή με τα όσα γίνονταν γνωστά χθες το βράδυ από τον Ολυμπιακό για την περίπτωση του παίκτη. Οι ερυθρόλευκοι ενημέρωναν ότι υπήρξε συμφωνία για τον παίκτη αλλά όλα διαφοροποιήθηκαν όταν άλλαξαν –ξαφνικά- και τα «θέλω» τους. Πάντως άφηναν ανοικτό το ενδεχόμενο επαναπροσέγγισης εάν οι εκπρόσωποι του Ρουίς αλλάξουν στάση και… επιστρέψουν στις αρχικές τους τοποθετήσεις.


www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου