ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 20 Ιουλίου 2012

Διαφορα απο SUPER LEAGUE

 Διαφορα απο SUPER LEAGUE

20/7/2012

«Γιατί αυτό το μίσος στα παιδιά του ΟΦΗ»; 

«Γιατί αυτό το μίσος στα παιδιά του ΟΦΗ»;
«Αιχμές» τόσο για τον επικεφαλής του ποδοσφαιρικού τμήματος, Νίκο Μαχλά, όσο και για τον προπονητή του συλλόγου, Νίκο Αναστόπουλο, άφησε σε ανακοίνωσή του ο Σήφης Κορωνάκης.

Ο κύριος λόγος που οδήγησε τον πρώην πρόεδρο της ΠΑΕ να προβεί σε αυτή την κίνηση, ήταν επειδή οι δύο άνθρωποι του συλλόγου δεν άφησαν τους ποδοσφαιριστές που είχαν υπογράψει επί προεδρίας του να δώσουν το «παρών» στην πρώτη προπόνηση της σεζόν.

Ωστόσο, ο Σήφης Κορωνάκης στην ίδια ανακοίνωση αναρωτιέται τους λόγους για τους οποίους ο Νίκος Αναστόπουλος δεν έχει στα πλάνα του για τη νέα σεζόν τον τερματοφύλακα, Γεννάδιο Ξενοδόχωφ, ενώ δίνει συγχαρητήρια για το νεοεκλεγέντα πρόεδρο του ΟΦΗ, Κώστα Κλάδο, για το μήνυμα ενότητας που έστειλε.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Σήφη Κορωνάκη:

«Θέλω να συγχαρώ το πρόεδρο του ΟΦΗ κ. Κώστα Κλάδο για το μήνυμα ενότητας που έχει στείλει προς όλες τις κατευθύνσεις αλλά και τη νοοτροπία που δείχνει ότι θέλει να διοίκηση την ομάδα μας.

Συμφωνώ απόλυτα μαζί του ότι δεν υπάρχουν διαχωριστικές γραμμές. Συμφωνώ απόλυτα μαζί του ότι επιβάλλεται όλοι να σταθούμε κοντά στη προσπάθεια που κάνει η διοίκηση της οποίας ηγείται ο κ. Κώστας Κλάδος γιατί είναι ο μόνος τρόπος να βοηθήσουμε τον ΟΦΗ να ξεπεράσει τις δύσκολες καταστάσεις που έχουν δημιουργήσει γύρω του, οι χειρισμοί που έγιναν από τις διοικήσεις του πρόσφατου παρελθόντος.

Όμως αισθάνομαι την ανάγκη να επισημάνω ότι ο τρόπος που κινείται το τεχνικό τιμ και ο υπεύθυνος του ποδοσφαιρικού τμήματος δεν συνάδουν με την φιλοσοφία και τη νοοτροπία που θέλει σωστά ο κ.Κλάδος να ακολουθήσει η ομάδα μας. Όπως πληροφορήθηκα από τα μέσα ενημέρωσης, την περασμένη Τετάρτη δεν επετράπη στους παίκτες της ομάδας μας Μπέρκη, Καπετανάκη, Βλάχο, να κάνουν προπόνηση. Ο υπεύθυνος του ποδοσφαιρικού τμήματος με το προπονητή ουσιαστικά έδιωξαν τα παιδιά του ΟΦΗ που έχουν υπογράψει συμβόλαιο με την ΠΑΕ. Έχω την απορία γιατί αυτή η συμπεριφορά;

Γιατί αυτό το μίσος στα παιδιά του ΟΦΗ; Ο υπεύθυνος του ποδοσφαιρικού τμήματος έχει βρεθεί στη θέση των παιδιών αυτών. Θυμάται πως τον αντιμετώπισαν οι άνθρωποι του ΟΦΗ; Θα του υπενθυμίσω ότι ο κ. Γκέραρντ είχε δώσει την έγκριση του να πάει στον Ηρόδοτο, όμως ο αείμνηστος Λ. Λυγερος και οι κ.κ. Παναγιώτης Σπυριδάκης, Αριστείδης Βασιλείου, Δημήτρης Παπαδόπουλος, αντιστάθηκαν σε μια τέτοια ενέργεια γιατί έβλαπτε τον ΟΦΗ και το νεαρό τότε παίκτη. Αλήθεια εάν δεν ήσαν οι άνθρωποι του ΟΦΗ ποια θα ήταν η ποδοσφαιρική πορεία του σημερινού υπευθύνου του ποδοσφαιρικού τμήματος;

ΟΛΟΙ οι παίκτες που υπέγραψαν επί προεδρίας μου στον ΟΦΗ επελέγησαν με αξιοκρατικά κριτήρια, μετά από εισήγηση των προπονητών του ΟΦΗ. Έχουν ποιότητα, έχουν προοπτική, έχουνε μεγάλες δυνατότητες και το μόνο που θέλουν είναι τα εμπιστευτούν οι σημερινοί υπεύθυνοι του ΟΦΗ και να δουλέψουν μαζί τους. Το γεγονός ότι σε μια προπόνηση που ο ΟΦΗ έχει στη διάθεση του 11 παίκτες, 3 τερματοφύλακες και αποκλείουν τους ικανούς ποδοσφαιριστές που ανήκουν στην ομάδα μας, δείχνει ότι έχουν μίσος και απέχθεια στα δικά μας παιδιά, στα παιδιά που είναι από τα σπλάχνα του ΟΦΗ.

ΤΗΝ ίδια στιγμή σήμερα είμαστε θεατές της απαράδεκτης τακτικής να φέρνουν παίκτες από άλλα διαμερίσματα της Ελλάδας οι οποίοι δεν έχουν την ποιότητα που έχουν οι παίκτες του ΟΦΗ. Αλήθεια που είναι το δύσκολο ακόμη κι αν δεν πιστεύουν τους παίκτες του ΟΦΗ, να τους δώσουν την ευκαιρία να κάνουν μερικές προπονήσεις να τους δουν μέσα στο γήπεδο, αφού δηλώνουν ότι δεν τους ξέρουν;

Το γεγονός ότι δεν έχουν προβεί σ αυτή την απλή ενέργεια δείχνει ότι φοβούνται να μην φανεί μέσα στο γήπεδο η πολύ καλή ποιότητα που έχουν οι παίκτες που ανήκουν στον ΟΦΗ. ΟΜΩΣ δεν είναι η μόνη απαράδεκτη και ανήθικη ενέργεια που έχουν προβεί από την πρώτη προπόνηση του ΟΦΗ. Πληροφορήθηκα από τα ΜΜΕ ότι δεν επέτρεψαν στο Ξενοδόχωβ να κάνει προπόνηση. Ένα ακόμη δικό μας παιδί που έχει μεγάλες ικανότητες και δυνατότητες το οποίο οι υπεύθυνοι του ποδοσφαιρικού τμήματος διώχνουν, χωρίς λόγο και αιτία.

Ο Ξενοδόχωβ έχει συμβόλαιο με τον ΟΦΗ έως και τις 30-6-2013. Είναι ένας πολύ καλός τερματοφύλακας τον οποίο άγνωστο για ποιο λόγο δεν τον θέλουν στην ομάδα μας. Πέρυσι πριν από τον αγώνα ρεβάνς με τον Ολυμπιακό στο Ηράκλειο, που έγινε στα πλαίσια του κυπέλλου, ο προπονητής υποσχέθηκε στο Ξενοδόχωβ ότι τη περίοδο 2012-2013 θα είναι μαζί με το Σαχσανίδη οι δύο τερματοφύλακες του ΟΦΗ.

Γιατί σήμερα εξωθούν το Ξενοδόχωβ να κινηθεί νομικά κατά της ΠΑΕ-ΟΦΗ δηλαδή να έχουμε μια νέα προσφυγή, όταν είναι ικανός και μπορεί να προσφέρει πολύτιμες υπηρεσίες στην ομάδα μας; ΟΙ παραπάνω ενέργειες είναι εντελώς αντίθετες με τη φιλοσοφία και τη σωστή νοοτροπία που θέλει να επιβάλει στον ΟΦΗ ο κ. Κώστας Κλάδος. Θεωρώ ότι ο πρόεδρος του ΟΦΗ που από τις πρώτες ενέργειες του δείχνει τον ειλικρινή τρόπο με τον οποίο θέλει να ασχοληθεί έχει υποχρέωση να μην επιτρέψει στον υπάλληλο της εταιρείας που προκαλεί καταστροφή με τις αποφάσεις του να τις εφαρμόσει.

ΘΑ υπενθυμίσω ότι με ΟΜΟΦΩΝΗ απόφαση που πήρε η διοίκηση στις 15-6-12 δόθηκε εντολή στο πρόεδρο σε συνεργασία με τους προπονητές του ΟΦΗ να προχωρήσουν στην υπογραφή συμβολαίων με τους νεαρούς παίκτες που είχαν επιλεγεί μόνο με αξιοκρατικά κριτήρια». 



«Στα δύσκολα πάντα εμείς»

«Στα δύσκολα πάντα εμείς»!
Στη διάθεση των φίλων του Άρη είναι από την Παρασκευή τα συλλεκτικά μπλουζάκια της Κοινωνίας Μελών Άρη, προκειμένου να ενισχυθεί οικονομικά ο σύλλογος, με το μότο «στα δύσκολα πάντα εμείς»!

Τα οικονομικά προβλήματα του συλλόγου ολοένα και αυξάνονται και η ΚΜΑ είχε βρει αυτή τη μέθοδο για να εξοικονομηθούν μερικά έσοδα. Ο περιορισμένος αριθμός αυτών των T-shirt, συγκεκριμένα 1914, αναμένεται να γίνουν ανάρπαστα από τους φιλάθλους των «κιτρινόμαυρων», ώστε να δώσουν μια μικρή… ανάσα στην «αγάπη τους.

Η ανακοίνωση της Κοινωνίας Μελών Άρη:

"Τα 1.914 κίτρινα μπλουζάκια τιμώνται 10€ και οι 98 (όσα και τα χρόνια του Συλλόγου) μαύρες μπλούζες, άριστης ποιότητας, τιμώνται στα 300€. Η διάθεση τους θα γίνεται από τα γραφεία της Κοινωνίας Μελών ΑΡΗ καθημερινά από τις 09:00 έως τις 21:00, ενώ τα μέλη εκτός Θεσσαλονίκης θα πρέπει να επικοινωνούν μέσω e-mail ( info@arismembers.gr) ή τηλεφωνικά (2310323160) για να ενημερώνονται για τη διαδικασία αγοράς τους. Δεν θα κυκλοφορήσουν επιπλέον τεμάχια". 


Όλα καλά εκτός από ένα «αγκάθι»

Όλα καλά εκτός από ένα «αγκάθι»
Κανονικά συνεχίστηκε η προετοιμασία του Ατρόμητου στο Πράβετς της Βουλγαρίας, με τους παίκτες του Ντούσαν Μπάγεβιτς να προπονούνται τόσο το πρωί, όσο και το απόγευμα κατά τη δεύτερη ημέρα παρουσίας του. Μοναδικός απών την Παρασκευή ο Πίτου Γκαρσία, ωστόσο δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας.

Οι «κυανόλευκοι» δείχνουν ιδιαίτερα προσηλωμένοι στο πλάνο του Σέρβου τεχνικού, ο οποίος αφιέρωσε την απογευματινή προπόνηση κυρίως στο τακτικό κομμάτι, με ασκήσεις σε μπάλα και στα τελειώματα των φάσεων.

Όπως και το πρωί, έτσι και το απόγευμα ο Γκαρσία δεν προπονήθηκε, καθώς αντιμετωπίζει πρόβλημα στη δεξιά γάμπα και κρίθηκε προτιμότερο να προφυλαχθεί. Φυσικά, δεν υπάρχει φόβος για μεγαλύτερη απουσία του, καθώς το ιατρικό επιτελείο έχει ήδη αποφασίσει ότι ο Αργεντινός μέσος θα μπορέσει να προπονηθεί το Σάββατο, όπου θα διεξαχθεί και πάλι διπλή προπόνηση.

Χαρούμενος για τον Κώστα

«Χαρούμενος για τον Κώστα»
Έκπληξη και ταυτόχρονα μεγάλη χαρά προκάλεσε στον προπονητή της Εθνική Νέων, Κώστα Τσάνα η μεταγραφή του Κώστα Σταφυλίδη στην Μπάγερν Λεβερκούζεν, όπως δήλωσε ο Έλληνας τεχνικός στο NovaΣΠΟΡ FM 94,6.

Ο προπονητής των «μικρών» θεωρεί πως το κύριο πλεονέκτημα του αριστερού μπακ του ΠΑΟΚ είναι η ωριμότητα που βγάζει στο παιχνίδι του, ενώ σχολίασε πως για να αναδειχθεί το ταλέντο ενός νεαρού ποδοσφαιριστή χρειάζεται εκτός από τύχη και δουλειά από την ομάδα του.

Αναλυτικά, όσα δήλωσε ο Κώστας Τσάνας στους 94,6 και την εκπομπή «Insiders»:

Για την μεταγραφή του στη Λεβερκούζεν: «Είναι γεγονός ότι είχε μια πολύ καλή εμφάνιση ο Κώστας στα παιχνίδια και στα προκριματικά. Δεν το περίμενα να πάρει άμεσα μεταγραφή σε υψηλό επίπεδο, παρά το γεγονός ότι και εμείς ακούμε διαφορά για τους παίκτες μας. Γνωρίζουμε ότι παρακολουθούνται αλλά να σπεύσει μια ομάδα να τον κλείσει άμεσα σημαίνει ότι διέκριναν κάτι και έκαναν τις κινήσεις. Είμαι πολύ χαρούμενος για την μεταγραφή του, καθώς δίνει δύναμη σε όλα τα μικρά παιδιά αυτής της ηλικίας να συνεχίσουν να προσπαθούν ώστε να αγωνιστούν στο μέλλον σε συλλόγους του εξωτερικού και να βρίσκουν μεγαλύτερο κίνητρο».

Για τα προτερήματα του Σταφυλίδη: «Νομίζω ότι αυτή τη στιγμή το πλεονέκτημα του είναι η ωριμότητα που έχει στο παιχνίδι του. Παίζει τόσο καλά στην άμυνα όσο και στην επίθεση. Είναι αριστερό μπακ, αλλά μπορεί να αγωνιστεί και σαν χαφ με πολύ καλά στημένα και η σέντρα του είναι πολύ επικίνδυνη για τους αντιπάλους. Δεν είναι μόνο ότι έχει αυτά τα στοιχεία, αλλά τα βγάζει κιόλας. Δεν φοβάται να πάρει την πρωτοβουλία να το κάνει. Οι εικόνες που έχω του Κώστα από τον ΠΑΟΚ είναι να σουτάρει από μακριά, βγαίνει μπροστά, κάνει τάκλιν. Είναι πολύ σημαντικό που τα έχει».

Για το αν διδάσκεται ένας ποδοσφαιριστής: «Αφού μιλάμε για καλούς παίκτες με ταλέντο σαν του Κώστα, μπορεί πάρα πολύ εύκολα με τον κατάλληλο τρόπο να διδαχθεί. Όταν έχεις τη δυνατότητα, έγκειται στον προπονητή της ομάδας να του δείξει τον τρόπο ότι δεν φοβάται να το κάνει. Είναι από τα πράγματα που βελτιώνονται. Από τη στιγμή που βρήκε εμπιστοσύνη, όπως και τα περισσότερα παιδιά, τότε είναι εύκολο να βγάλουν καλά χαρακτηριστικά και να νιώσουν ισάξιοι με τους… μεγάλους».

Για τα στοιχεία να αναδειχθεί το ταλέντο: «Θυμάμαι σαν να είναι τώρα, όταν μιλούσαμε πριν μερικούς μήνες, λέγαμε για αυτές τις ομάδες που είχαν προνοήσει να εμπιστευτούν τα μικρά παιδιά τους. Ναι μεν υπάρχει ένδεια ποδοσφαιρική, ωστόσο υπάρχουν ομάδες που ασχολούνται με τους μικρούς. Δεν είμαι μόνο θέμα τύχης αλλά και δουλειάς από την εκάστοτε ομάδα. Έχουν μεγαλύτερη δίψα και καταλαβαίνουν ότι τα χρήματα πλέον βγαίνουν δύσκολα.

Για την παραμονή του στον ΠΑΟΚ ακόμα ένα χρόνο: «Νομίζω ότι αν τον ήθελαν άμεσα θα το είχαν κάνει. Προφανώς έκριναν ότι τα παιχνίδια που θα πάρει φέτος θα είναι αρκετά σε ανταγωνιστικό βαθμό και δεδομένο ότι αυθτού γνωρίζουν καλύτερα από τον καθένα. Θεωρώ το γερμανικό ποδόσφαιρο πολύ δύσκολο γιατί ξέρουν να αγαπούν το ποδόσφαιρο και ανέκαθεν δίνουν χώρο στα μικρά παιδιά. Όταν μια εθνική Γερμανίας προέρχονται από Πολωνία Ιράν Τουρκία και τους αφομοιώνει το ποδόσφαιρο., τότε καταλαβαίνει ότι εκεί αγαπούν το ποδόσφαιρο».

«Δεν ακολουθούμε καφενειακές μεθόδους»

«Δεν ακολουθούμε καφενειακές μεθόδους»
Ευθεία επίθεση εξέδωσε η ΠΑΕ Πανθρακικός ενάντια στα Μέσα που την θέλουν να κρατάει κρυφά τα μεταγραφικά της αποκτήματα.

Οι Θρακιώτες επισήμαναν ότι η τακτική της ομάδας είναι να ανακοινώνουν κάθε συμφωνία της μέσω της ιστοσελίδας της και όχι με άλλους πλάγιους τρόπους.

«Τις τελευταίες εβδομάδες, μέρες και ώρες διαβάζουμε σε έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα, πανελλήνια και τοπικά, πως η ΠΑΕ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ έχει ήδη ολοκληρώσει πάνω από 10 μεταγραφές τις οποίες και δεν ανακοινώνει κρατώντας ως επτασφράγιστο μυστικό ακολουθώντας την τακτική των “κρυμμένων άσσων”.

Φιλοσοφία και πολιτική της ομάδας μας είναι οποιαδήποτε μεταγραφή ολοκληρώνεται (απαραίτητη προϋπόθεση αποτελεί η υπογραφή και των δυο πλευρών) να ανακοινώνεται από την επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας και όχι μέσω της “καφενειακής” οδού
», ήταν η ανακοίνωση των νεοφώτιστων.

Παράταση στα διαρκείας

Παράταση στα διαρκείας
Σε μια λογική και άκρως αναμενόμενη κίνηση προχώρησε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, καθώς με ανακοίνωση που εξέδωσε, έδωσε παράταση στη διάθεση των καρτών διαρκείας μέχρι τις 8 Αυγούστου.

Τις τελευταίες ημέρες οι φίλαθλοι της ομάδας φαίνεται πως ανταποκρίνονται περισσότερο και οι αγορές καρτών διαρκείας έχουν αυξηθεί σε σχέση με τις προηγούμενες. Μάλιστα, η νέα προθεσμία που έδωσαν οι διοικούντες θα λήξει μόλις μια μέρα πριν τον επαναληπτικό αγώνα για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League, που θα διεξαχθεί στο γήπεδο της Τούμπας και ενδεχομένως «παίζει» και αυτό το ρόλο του.

Έτσι, ενώ την Παρασκευή εξέπνεε η προθεσμία, η ΠΑΕ έδωσε ένα μεγάλο διάστημα στους φίλους του ΠΑΟΚ να αγοράσουν διάρκειας και να βοηθήσουν οικονομικά ακόμα περισσότερο. Πιθανώς και η σχετικά εύκολη κλήρωση του «Δικέφαλου του Βορρά» δώσει άλλη… πνοή.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

"Η ΠAE ΠAOK ανακοινώνει ότι η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας παρατείνεται εώς τις 8 Αυγούστου.Τα εκδοτήρια θα λειτουργούν Δευτέρα-Παρασκευή 9πμ-6μμ και Σάββατο 9πμ-3μμ".

«Πρόβλημα έχουν όλοι, όχι μόνο η ΑΕΚ»

«Πρόβλημα έχουν όλοι, όχι μόνο η ΑΕΚ» 
Ζήτημα που αγγίζει (και επηρεάζει) όλες τις ομάδες και όχι μόνο την ΑΕΚ, χαρακτήρισε τις υποχρεώσεις στην Εφορία ο Ανδρέας Δημητρέλος.

Αμέσως μετά τη συνάντηση που είχε η επιτροπή της Σούπερ Λίγκας με τον υφυπουργό Οικονομικών, Γιώργο Μαυραγάνη, ο πρόεδρος της «Ένωσης» τόνισε πως η Πολιτεία και ο Γιάννης Ιωαννίδης είναι θετικοί στην εξεύρεση λύσης.

Σε αυτή την κατεύθυνση, εξάλλου, επιβεβαίωσε την πρόταση που κατέθεσε η ΑΕΚ για προσωρινή φορολογική και ασφαλιστική ενημερότητα.


Αναλυτικά όσα είπε ο Ανδρέας Δημητρέλος στον «Libero 107,4»

Για τη συνάντηση με τον υφυπουργό: «Τρέχουμε τώρα όπως καταλαβαίνετε, το προβλήματα είναι πολλά και πρέπει να βρεθούν λύσεις για την ομάδα. Δεν έχουμε μόνο εμείς φυσικά οικονομικά προβλήματα, αλλά σε εμάς είναι πλέον συσσωρευμένα ενώ οι άλλες ομάδες μπορούν και δεν τα εμφανίζουν τόσο έντονα».

Για το αντικείμενο της συζήτησης: «Έγινε μια συνάντηση, καθώς τα προβλήματα των ομάδων στην Ελλάδα είναι πάρα πολλά και θα πρέπει η Πολιτεία να δει το θέμα διαφορετικά. Δεν είναι μόνο η ΑΕΚ ή κάποια άλλη ομάδα. Τα προβλήματα αγγίζουν όλες τις ομάδες και πρέπει να λυθούν. Αναφέρομαι σε θέματα όπως η αποπληρωμή των χρεών σε περισσότερες δόσεις, η φορολόγηση των συμβολαίων που εκτινάχθηκε, η φορολόγηση των εισιτηρίων και άλλα θέματα. Όλες οι ομάδες επιθυμούν να επιλυθούν αυτά τα προβλήματα γιατί το βάρος είναι μεγάλο».

Για την σύμπνοια που φαίνεται να υπάρχει στην λίγκα: «Είναι κοινό το μέτωπο όλων των ομάδων στην λίγκα. Άλλωστε υπάρχει και το θέμα του τηλεοπτικού συμβολαίου με την Nova. Δεν μπορεί το προϊόν να υποβαθμιστεί γιατί τα έσοδα θα μειωθούν ακόμη περισσότερο. Έτσι, υπάρχει κοινό μέτωπο των ομάδων της λίγκας για να βρεθεί λύση και να μην υπάρξει πρόβλημα στο πρωτάθλημα, που πρέπει να αρχίσει στην ώρα του και με 16 ομάδες, αλλιώς σίγουρα θα χαθούν χρήματα».

Για την βούληση της πολιτείας: «Η συνάντηση έγινε με τον κ. Μαυραγάνη και αντιλήφθηκα ότι η πολιτεία είναι στο πλευρό των ομάδων. Αυτή είναι και η στάση του κ. Ιωαννίδη, που θέλει να βοηθήσει. Θέσαμε τα θέματα και θα περιμένουμε τώρα να δούμε τι θα συμβεί. Κατέθεσα επίσης προσωπικά μια πρόταση στο υπουργείο, να δοθεί προσωρινά (για 2-3 μήνες) φορολογική και ασφαλιστική ενημερότητα στις ομάδες, ώστε να κερδίσουν χρόνο και να εξασφαλίσουν κι άλλους πόρους για να εκπληρώσουν τις υποχρεώσεις τους».

Για την κατάσταση στην ΑΕΚ: «Κάναμε πωλήσεις καθώς έπρεπε να βρεθεί άμεσα ρευστό για την ομάδα. Έχουμε πολλούς νεαρούς με ταλέντο στην ομάδα και πιστεύω ότι αγωνιστικά θα πάμε καλά και δεν θα έχουμε ιδιαίτερα προβλήματα. Πιστεύω ο κόσμος της ΑΕΚ να σταθεί στο πλευρό της διοίκησης και να "φύγουν" πολλά διαρκείας που θα είναι ανάσα για την ΑΕΚ και θα βοηθήσουν να λυθούν πολλά 
 θέματα που εκκρεμούν».

Πανιώνιος και στο Facebook!

Πανιώνιος και στο Facebook!
Την ευκαιρία να παρακολουθούν τις εξελίξεις σχετικά με την αγαπημένη τους ομάδα και μέσω του Facebook θα έχουν οι φίλοι του Πανιωνίου.

Όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ, δημιουργήθηκε η επίσημη σελίδα του συλλόγου και προσκαλεί τους «κυνέρυθρους» να πατήσουν «like».

Πέρα από τα νέα της ομάδας της Πλατείας, θα είναι διαθέσιμο αρχειακό φωτογραφικό υλικό του συλλόγου, όπως και βίντεο με συνεντεύξεις προπονητών, παικτών, αλλά και από αγώνες του Πανιωνίου.

Η διεύθυνση της σελίδας είναι: https://www.facebook.com/www.panionios.gr?ref=hl

Μπαργκάν… 2015!

Μπαργκάν… 2015!
Με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζεται ο μεταγραφικός σχεδιασμός της Βέροιας εν όψει της νέας περιόδου στη Σούπερ Λίγκα. Η διοίκηση της «βασίλισσας του Βορρά» ανακοίνωσε την επέκταση της συνεργασίας της για ακόμα τρία χρόνια με τον Κενάν Μπαργκάν, που θα τον κρατήσει στην ομάδα μέχρι τον Ιούνιο του 2015.

Ο 23χρονος επιθετικός αγωνίζεται ήδη δύο χρόνια στο σύλλογο και πλέον του δίνεται η ευκαιρία να βοηθήσει και στα «μεγάλα σαλόνια». Η πολύ καλή παρουσία του σε συνδυασμό με την εμπιστοσύνη που δείχνει η Βέροια στο πρόσωπο του, οδήγησε τις δύο πλευρές στην ανανέωση της συνεργασίας τους μέχρι το 2015.

Την περασμένη σεζόν στη Football League o Μπαργκάν είχε 24 συμμετοχές, πετυχαίνοντας παράλληλα και 4 γκολ.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

"Η Π.Α.Ε. Βέροια ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Κενάν Μπαργκάν έως 30/06/2015. Οι πολύ καλές εμφανίσεις του με τη φανέλα της Βέροιας και οι εμπιστοσύνη που τρέφει η ομάδα στο πρόσωπό του έφεραν την ανταμοιβή για τον νεαρό παίκτη".

Μόρας: «Θέλω να έρθω στην ΑΕΚ»!

Μόρας: «Θέλω να έρθω στην ΑΕΚ»!
Επιτέλους έναν παίκτη (και μάλιστα όχι οποιονδήποτε) που δηλώνει διατεθειμένος να έρθει -και όχι να φύγει- βρίσκει η ΑΕΚ.

Ο ένας εκ των δυο μεγάλων στόχων του Θωμά Μαύρου για να ενισχύσει το ρόστερ της χρονιάς, ο Βαγγέλης Μόρας, επιβεβαίωσε το ραντεβού του με τη μεγάλη μορφή της «Ένωσης» και κυρίως την επιθυμία του να επιστρέψει μετά από πέντε χρόνια στην ομάδα που τον ανέδειξε.

Μετά την παραχώρηση και του Λεονάρντο (που ακολούθησε εκείνες των Κλωναρίδη και Μάκου και αποδυνάμωσε ακόμα περισσότερο την ΑΕΚ) ο Θωμάς Μαύρος εμφανίζεται διατεθειμένος να πάρει πάνω του τις υποθέσεις των δυο βασικών στόχων για την ενίσχυση του ρόστερ: Του Βαγγέλη Μάντζιου και του Βαγγέλη Μόρα.

Μετά τις επαφές, λοιπόν, που έχει με αμφότερους, το θέμα του Έλληνα αμυντικού αναμένεται να δρομολογηθεί άμεσα με συνάντηση που έχουν προγραμματίσει οι δυο τους την Κυριακή. Ένα ραντεβού που επιβεβαίωσε ο ίδιος ο Μόρας, αναφέροντας στο «aek365» πως «μίλησα με τον κ. Μαύρο στο τηλέφωνο. Δεν είπαμε πολλά, θα έρθω την Κυριακή στην Αθήνα να πούμε αναλυτικά τι γίνεται και να μιλήσουμε για την μεταγραφή μου».

Το σημαντικότερο ωστόσο για την ΑΕΚ είναι η διάθεση που έδειξε ο Μόρας να επιστρέψει και να γίνει μια από τις «κολώνες» της νεανικής ομάδας που θα παρουσιαστεί του χρόνου, λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Θέλω να τελειώνουμε με αυτό το θέμα, θέλω να έρθω στην ΑΕΚ. Πρέπει πρώτα όμως να συζητήσουμε κάποια πράγματα. Μπορούσα να μείνω στο εξωτερικό, αλλά θέλω να γυρίσω στην ΑΕΚ. Κυριακή μεσημέρι θα είμαι Αθήνα και το απόγευμα θα συναντηθώ με τον κ. Μαύρο. Μακάρι να πάνε όλα καλά και να έρθω ξανά».

Αρχίζει το μοντάρισμα

Αρχίζει το μοντάρισμα
Με 29 παίκτες αναχώρησε η ομάδα της Κέρκυρας για το Καρπενήσι, όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Ο τεχνικός των Φαιάκων, Άκης Μάντζιος, θα διαμορφώσει την ομάδα βάσει του ρόστερ που έχει στη διάθεσή του.

«Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από τη διάθεση που δείχνουν τα παιδιά. Όλοι προσπαθούν για το καλύτερο. Θα έλεγα ότι αναμιγνύεται η εμπειρία των παλαιοτέρων με τη φιλοδοξία των μικρότερων και το αποτέλεσμα είναι εξαιρετικό», ανέφερε ο Έλληνας τεχνικός.

Σχετικά με τα μεταγραφικά στασιμότητα επικρατεί με το θέμα του κεντρικού αμυντικού, καθώς ακόμη περιμένουν την απόφαση του Ίβιτσα Μαϊστόροβιτς.

Αν ο Γερμανός αποχωρήσει από την ομάδα του Ιονίου, οι Φαίακες θα κινηθούν στην αγορά της δεύτερης κατηγορίας της Ισπανίας.

Συνεχίζεται η ενίσχυση για τον ΠΑΣ

Συνεχίζεται η ενίσχυση για τον ΠΑΣ
Θετική ήταν η άποψη του Γιάννη Χριστόπουλου για τον Πέτρο Τοπούζη, ο οποίος αγωνίστηκε στο φιλικό παιχνίδι του ΠΑΣ Γιάννινα με τον Πανθρακικό.

Για αυτό τον λόγο εισηγήθηκε την απόκτησή του και ο 21χρονος επιθετικός συμφώνησε με τη διοίκηση του συλλόγου, αφού πρώτα πέρασε με επιτυχία τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις.

Δεν αποκλείεται, μάλιστα, ο παίκτης να επιστρέψει στο προπονητικό κέντρο σήμερα και να αγωνιστεί αύριο κόντρα στην αλβανική Μπίλις στα Τρία Πέντε Πηγάδια.

Όσον αφορά τον Γιώργο Νικλητσιώτη, ο νεαρός αναμένεται να αγωνιστεί στο αυριανό φιλικό και αφού περάσει και αυτός με επιτυχία τα ιατρικά τεστ, θα γίνει παίκτης των Ιωαννίνων.

Ξεκαθαρίζει για Μαϊστόροβιτς

Ξεκαθαρίζει για Μαϊστόροβιτς 
Τις επόμενες δύο ημέρες αναμένεται να μεταβεί στην Κέρκυρα ο Ίβιτσα Μαϊστόροβιτς για να ξεκαθαρίσει τις προθέσεις του, ενόψει της νέας σεζόν.

Οι Φαίακες ωστόσο σκοπεύουν να κινηθούν για την απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού, ανεξάρτητα τι θα γίνει με την υπόθεση του Κροάτη.

Όσον αφορά την προετοιμασία, το μοντάρισμα συνεχίζεται με διπλές προπονήσεις στο Καρπενήσι, όπου πραγματοποιείται το δεύτερο στάδιο.

Σκοπός του Έλληνα τεχνικού, Άκη Μάντζιου, είναι να δουλέψει στην ομοιογένεια της ομάδας του, καθώς υπάρχουν αρκετοί νέοι παίκτες.

«Κρίνεται» του Σίσιτς

«Κρίνεται» του Σίσιτς
Το ενδεχόμενο ανανέωσης της συνεργασίας του με τον ΟΦΗ θα συζητήσει εντός της ημέρας ο Μίρνες Σίσιτς, ο οποίος αναμένεται να βρίσκεται στο Ηράκλειο.

Ο Σλοβένος μεσοεπιθετικός – μαζί με τον Σήφη Δασκαλάκη – αποτελούν τους πρώτους στόχους του Νίκου Αναστόπουλο για το «χτίσιμο» της ομάδας για τη νέα σεζόν.

Υπάρχει διαφορά στους οικονομικούς όρους της συνεργασίας με τον 31χρονο παίκτη, αλλά η κοινή επιθυμία και των δύο πλευρών να συνεχίσουν μαζί, πιθανότατα θα οδηγήσει σε συμφωνία.

Παράλληλα σε καλό δρόμο βρίσκονται οι επαφές και με τον Βερόν και δεν αποκλείεται η τριάδα Σίσιτς, Δασκαλάκης, Βερόν να αποτελέσει τις φετινές μεταγραφικές κινήσεις.

Την ίδια ώρα η νέα διοίκηση έχει να αντιμετωπίσει έναν νέο «πονοκέφαλο», καθώς το ΙΚΑ Ηρακλείου προχώρησε σε κατάσχεση ύψους 520.000 ευρώ λόγω οφειλών της ΠΑΕ στο Δημόσιο.

ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου