ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 20 Ιουλίου 2012

Προχωράει για Σούσο

Προχωράει για Σούσο 

20/7/2012

Προχωράει για Σούσο
Έναν από τους ποδοσφαιριστές που ξεχώρισαν στο πρόσφατο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Νέων επιθυμεί να κλείσει ο Ολυμπιακός.

Ο λόγος για τον Σούσο, ο μάνατζερ του οποίου βρέθηκε στην Αθήνα και μίλησε με τη διοίκηση των Πειραιωτών.

Όπως γράφει η SportDay, o Χάουμε Φερέρ (γιός του Λορένσο, πρώην τεχνικού της ΑΕΚ) ήρθε στην Ελλάδα για να μιλήσει με τρεις ομάδες (οι άλλες δύο είναι ο ΠΑΟΚ και η ΑΕΚ) και με τους «ερυθρόλευκους» στάθηκε στην περίπτωση του 19χρονου χαφ της Λίβερπουλ.

Μάλιστα, φημολογείται ότι υπάρχει «κατ’ αρχήν συμφωνία» ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες για τη συγκεκριμένη υπόθεση, όμως ο Χάουμε Φερέρ αναμένεται να αναλάβει το κομμάτι των διαπραγματεύσεων με τον βρετανικό σύλλογο.

Ο ταλαντούχος μέσος δεσμεύεται με συμβόλαιο για ακόμη έναν χρόνο με τους «κόκκινους» και ο μάνατζέρ του θα συζητήσει το ενδεχόμενο πώλησης του παίκτη στον Ολυμπιακό (για ένα ποσό της τάξεως των 600.000 ευρώ) ή να υπάρξει μία μορφή συνιδιοκτησίας ανάμεσα στους δύο συλλόγους.

Οι πρωταθλητές Ελλάδας δεν έχουν αποκαλύψει την παραμικρή λεπτομέρεια, όμως το γεγονός ότι η διοίκηση θέλει να ενισχύσει τους Νέους εν όψει της συμμετοχής της ομάδας στο «NextGen Series» (το Champions League Νέων, το οποίο δεν είναι υπό την εποπτεία της UEFA).

Μέσα στις επόμενες μέρες, λοιπόν, θα ξεκαθαρίσει περισσότερο η κατάσταση με τον Σούσο, αφού ο Φερέρ θα φροντίσει να ενημερωθεί για τις διαθέσεις της Λίβερπουλ.

Τελειώνει και του Γκρέκο

Εντός της ημέρας είναι αρκετά πιθανό να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Γκρέκο στον Ολυμπιακό.

Οι Πειραιώτες περιμένουν την απάντηση της Ρόμα για την αγορά ή τον δανεισμό του Ιταλού χαφ.

«Γκρέκο και Ολυμπιακός γίνονται ένα. Ο Ολυμπιακός πλησίασε τις τελευταίες ώρες τη Ρόμα και είναι κοντά σε συμφωνία. Η ελληνική ομάδα θ' αγοράσει τα δικαιώματα του ποδοσφαιριστή», έγραφαν χαρακτηριστικά χθες οι Ιταλοί και προσέθεταν, πως «η Ρόμα θα εξετάσει την πρόταση σήμερα (σ.σ.: χθες) το βράδυ», υποστήριζαν στην Ιταλία.

Την ίδια ώρα, οι «ερυθρόλευκοι» κρατούσαν χαμηλούς τόνους για τη συγκεκριμένη υπόθεση και έλεγαν: «συζητάμε και βρισκόμαστε σε διαπραγματεύσεις».

Όσον αφορά τον 26χρονο παίκτη, από την πρώτη μέρα που έγινε γνωστό το ενδιαφέρον των «ερυθρόλευκων» εμφανίστηκε θετικός στο ενδεχόμενο να συνεχίσει στο ελληνικό πρωτάθλημα την καριέρα του.

Σε αυτά που είχαν συμφωνήσει…

«Σίριαλ» έχει καταντήσει η υπόθεση του Άλαν Ρούις στον Ολυμπιακό.

Ο Φερνάντο Κοσεντίνο είχε φύγει από την Ελλάδα, έχοντας ως δεδομένη αυτή τη συμφωνία ανάμεσα στους Πειραιώτες και τη Χιμνάσια λα Πλάτα για την μεταγραφή του 18χρονου μεσοεπιθετικού, αλλά με την επιστροφή του οι απαιτήσεις της ομάδας του παίκτη ανέβηκαν.

Κάπου εκεί ήταν που είχε «παγώσει» το ενδιαφέρον των Πειραιωτών για τον νεαρό χαφ και έλεγαν ότι «σε έξι μήνες μπορούμε να τον αποκτήσουμε ως ελεύθερο». Άμεσα οι Αργεντινοί άλλαξαν στάση και δείχνουν να συζητούν ξανά με τους αρχικούς συμφωνίας με τον Κοσεντίνο να έχει τον ρόλο του μεσάζοντα.

Υπενθυμίζεται ότι ο Ολυμπιακός έδινε ένα ποσό κοντά στα 600.000 με 700.000 ευρώ για το 60% των δικαιωμάτων του, με το «ποντικάκι» να υπογράψει τετραετές συμβόλαιο.

www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου