ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 19 Ιουλίου 2012

Πριμερα Ντιβιζιον...Τα νεα του Ισπανικου πρωταθληματος!!!

Καλυτερη στιγμη ο τιτλος,μονο τιτλους ο Μεσι,μια μερα πριν τον ντερμπι

18/7/2012



Την κατάκτηση του ισπανικού πρωταθλήματος χαρακτήρισε ως την σημαντικότερη στιγμή της καριέρας του με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης ο Κριστιάνο Ρονάλντο. Σε δηλώσεις του σε τηλεοπτικό σταθμό της Ταϊλάνδης, ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός τόνισε πως το να φτάσει κανείς στην κορυφή της Primera Division μόνο εύκολο πράγμα δεν είναι, καθώς ο ίδιος το θεωρεί ως το δυσκολότερο πρωτάθλημα της Ευρώπης.

Κανένα ενδιαφέρον να σπάει προσωπικά ρεκόρ δεν έχει ο Λιονέλ Μέσι, όπως δήλωσε ο ίδιος σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε εν όψει της νέας σεζόν. Στόχος του Αργεντινού μεσοεπιθετικού είναι να κατακτάει τίτλους με την Μπαρτσελόνα και δεν τον απασχολεί κάτι άλλο. «Προσπαθούμε πάντα να ζήσουμε τη στιγμή και φέτος δεν πρέπει να χάσετε κανένα παιχνίδι», τόνισε ο διεθνής άσος.

Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα θα κληθούν τον Αύγουστο να κοντραριστούν σε διπλούς αγώνες για το Σούπερ Καπ Ισπανίας. Το πρώτο παιχνίδι θα γίνει στις 23 του επόμενου μήνα, ενώ ο επαναληπτικός ήταν να πραγματοποιηθεί στις 30. Ωστόσο η UEFA άλλαξε την ημερομηνία της… ρεβάνς, καθώς εκείνη την ημέρα έχει οριστεί και η εκδήλωση για την ανάδειξη του καλύτερου παίκτη της σεζόν, με τις δύο ομάδες να έχουν αρκετούς υποψηφίους.

ΒΑΛΑΝΤΗΣ ΛΥΚΟΣ για τον ALEXWEBRADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου