ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 18 Ιουλίου 2012

«Μας αρέσει η ιδέα της Ελλάδας»

«Μας αρέσει η ιδέα της Ελλάδας» 

18/7/2012

«Μας αρέσει η ιδέα της Ελλάδας»
Ανοιχτό είναι το ενδεχόμενο ο Πατρίσιο Ροντρίγκες να αγωνιστεί στο ελληνικό πρωτάθλημα για λογαριασμό του Ολυμπιακού, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο πατέρας του στον ραδιοφωνικό σταθμό «Red». Ο γονιός του 22χρονου μεσοεπιθετικού της Ιντεπεντιέντε εξήγησε για ποιον λόγο προτιμά ο νεαρός παίκτης να έρθει στην Ελλάδα, αν και αρκετές ευρωπαϊκές ομάδες έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για την απόκτησή του.

«Υπάρχουν αρκετές ευρωπαϊκές ομάδες που μας έχουν πλησιάσει. Για αυτό τώρα εξετάζουμε προσεκτικά όλες τις περιπτώσεις», ανέφερε αρχικά ο πατέρας του Αργεντινού άσου και πρόσθεσε:

«Πρόθεσή μας είναι να πάει ο Πάτο σε μία ομάδα, όπου θα έχει σημαντικό χρόνο συμμετοχής. Κάπου που ξέρουμε ότι θα μπορέσει να βελτιωθεί και να εξελιχθεί. Για αυτό μας αρέσει η ιδέα της Ελλάδας περισσότερο από τις άλλες».

Αποφασίζουν για μεταγραφές

Πιθανότατα μετά την πρωινή προπόνηση θα πραγματοποιηθεί η μεταγραφική σύσκεψη στον Ολυμπιακό, με τη συμμετοχή των Λεονάρντο Ζαρντίμ, Γιάννη Βρέντζου και Ντάρκο Κοβάσεβιτς. Οι τρεις άνδρες θα αποφασίσουν για την ενίσχυση στο κέντρο της άμυνας και τη μεσαία γραμμή της ομάδας. Όλα δείχνουν ότι θα μπει στην τελική ευθεία η υπόθεση του Λεάντρο Γκρέκο.

Η Ρόμα θέλει να πουλήσει τον 26χρονο χαφ, οι Πειραιώτες θέλουν να τον αποκτήσουν με τη μορφή δανεισμού και ο παίκτης προτιμά να αγωνιστεί στην Ελλάδα αντί να πάει στην Πεσκάρα. Όπως γράφει η SportDay, θα γίνει πάλι κουβέντα για τον Τσάβες, τον Μπελούτσι, που δεν έχει βρει ακόμη ομάδα, ίσως όμως ο Ζαρντίμ μιλήσει και για τον Βιάνα ή και για άλλον παίκτη. Επίσης, μπορεί να συζητηθεί και το θέμα του Πατρίτσιο Ροντρίγκες.

«Γνωρίζουμε τον Σούσο»

Οι «ερυθρόλευκοι» επιβεβαιώνουν τις πληροφορίες που τους θέλουν να παρακολούθησαν στο πρόσφατο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Νέων τον Σούσο, ο οποίος είναι 19ετών χαφ και έχει ακόμη ένα χρόνο συμβόλαιο με τη Λίβερπουλ.

«Είναι ένας παίκτης που γνωρίζουμε και εκτιμούμε, αλλά αυτή τη στιγμή δεν συμβαίνει κάτι», ειπώθηκε από τη διοίκηση. Η Λίβερπουλ τον παραχωρούσε με ένα ποσό της τάξεως των 600.000 ευρώ, όμως δύσκολα θα ζητήσει τώρα το συγκεκριμένο ποσό.


www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου