ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 19 Ιουλίου 2012

Ανακοίνωσε τον Σταμόγιαννο η Κέρκυρα

Ανακοίνωσε τον Σταμόγιαννο η Κέρκυρα

Ο Παναγιώτης Σταμόγιαννος αποτελεί παρελθόν για τον Ολυμπιακό, καθώς υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας δύο ετών με την Κέρκυρα, κάτι που ανακοίνωσαν και επίσημα οι Φαίακες.
Τη συνεργασία της με τον Παναγιώτη Σταμόγιαννο ανακοίνωσε και επίσημα η Κέρκυρα. Οι δύο πλευρές συμφώνησαν σε συμβόλαιο δύο ετών.

Ο Σταμόγιαννος (1.81 ύψος) γεννήθηκε στις 30/1/1992 και ξεκίνησε την καριέρα του από τον Ευρώτα Έλους. Το 2007 εντάχθηκε στον Ολυμπιακό. Τον επόμενο χρόνο έκανε προετοιμασία με την πρώτη ομάδα υπό τις οδηγίες του Ερνέστο Βαλβέρδε, αφήνοντας καλές εντυπώσεις.

Το 2009 υπέγραψε πενταετές επαγγελματικό συμβόλαιο με τους ερυθρόλευκους και τη σεζόν 2010-11 αγωνίστηκε δανεικός στη Δόξα Δράμας και στον Θρασύβουλο στην Football League.

Τη χρονιά που ολοκληρώθηκε έπαιξε στους Νέους του Ολυμπιακού, ενώ έχει περάσει από τις Εθνικές ομάδες Παίδων και Νέων. Μαζί με τον Σταμόγιαννο η Κέρκυρα ανακοίνωσε την απόκτηση και των Γκούμα, Νάστου.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

"Η ΠΑΕ ΑΟ Κέρκυρα γνωστοποιεί την επίσημη ένταξη στην οικογένεια της ομάδας των ποδοσφαιριστών, Παναγιώτη Σταμόγιαννου, Γιάννη Γκούμα και Ανέστη Νάστου. Και οι τρεις, υπέγραψαν συμβόλαιο διάρκειας δύο ετών". 


www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου