ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 19 Ιουλίου 2012

Εναλλακτική λύση για τέταρτος σέντερ ο Σκορδίλης

Εναλλακτική λύση για τέταρτος σέντερ ο Σκορδίλης

Μία από τις περιπτώσεις που εξετάζουν στον Ολυμπιακό για την θέση του τέταρτου σέντερ στο ρόστερ (ως αντι-Γλυνιαδάκης) είναι εκείνη του Γάιου Σκορδίλη.
Ο Γιώργος Μπαρτζώκας θέλει το ρόστερ του Ολυμπιακού να απαρτίζεται από 15 παίκτες και πέρα από την βασική του δωδεκάδα, θέλει και τρεις έξτρα καλαθοσφαιριστές σε συγκεκριμένες θέσεις, ώστε να έχουν βοηθητικό ρόλο στο ερυθρόλευκο ρόστερ.
Στις θέσεις των σέντερ υπάρχει ο Κάιλ Χάινς, με την διοίκηση να επιδιώκει να κρατήσει στην ομάδα και τον Τζόι Ντόρσεϊ, καθώς το ιδανικό σενάριο για τον Γιώργο Μπαρτζώκα είναι το να εναλλάσσονται στις θέσεις των βασικών σέντερ οι δύο Αμερικανοί, όπως συνέβαινε και στη περσινή σεζόν.

Αν, βέβαια, δεν έρθει ο Ντόρσεϊ, τότε είναι δεδομένο πως ο Ολυμπιακός θα κινηθεί για τον ιδανικό αντικαταστάτη του, ψάχνοντας για έναν ποιοτικό, ικανό και με εμπειρία σέντερ (πιθανότατα Αμερικανό), ώστε να αντεπεξέλθει στις απαιτήσεις.

Έχουμε πει όμως πως στον Πειραιά παραμένουν συγκρατημένα αισιόδοξοι πως τελικά θα υπάρξει αίσιο τέλος στο ενδεχόμενο ανανέωσης της συνεργασίας τους με τον Τζόι Ντόρσεϊ, ο οποίος ψάχνει ομάδα στο ΝΒΑ, δεν βρίσκει, σκεπτόμενος παράλληλα και την πρόταση που έχει στα χέρια του από τον Ολυμπιακό.

Από εκεί και πέρα οι ερυθρόλευκοι αντικατέστησαν τον Λάζαρο Παπαδόπουλο με την μεταγραφή του Δημήτρη Μαυροειδή και παράλληλα ψάχνουν τον παίκτη που θα πάρει την θέση του αποχωρήσαντα Ανδρέα Γλυνιαδάκη στο ρόστερ, ως τον τέταρτο και βοηθητικό σέντερ της ομάδας.

Και μία από τις περιπτώσεις που εξετάζουν στον Ολυμπιακό για τον ρόλο του τέταρτου "5αριού" στην ομάδα είναι του 25χρονου (6/12/1987) Έλληνα σέντερ, Γάιου Σκορδίλη, ο οποίος την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στον Ίκαρο Καλλιθέας, ενώ παλαιότερα προηγουμένος ήταν για αρκετά χρόνια παίκτης του Άρη Θεσσαλονίκης.

Για την θέση του τέταρτου σέντερ, βέβαια, πρωταρχικός στόχος των Πρωταθλητών Ελλάδας και Ευρώπης είναι ο Βασίλης Καββαδάς του Πανιωνίου, αλλά η ομάδα της Νέας Σμύρνης ζητάει 350 χιλιάρικα για την μεταγραφή του 21χρονου σέντερ. Και ο Ολυμπιακός δεν υπάρχει περίπτωση να δώσει το συγκεκριμένο ποσό στους κυανέρυθρους, όσο και αν θέλουν τον παίκτη στην ομάδα τους.

Αν η διοίκηση του Ηλία Λιανού ρίξει το κόστος της μετακίνησης, τότε αλλάζει το πράγμα. Από την στιγμή, όμως, που στον Πανιώνιο επιμένουν στη τιμή και δεν βάζουν... νερό στο κρασί τους, οι ερυθρόλευκοι κοιτούν και άλλες περιπτώσεις ψηλών για το πόστο του -έξτρα- τέταρτου σέντερ στο ρόστερ τους, ο οποίος θα έχει βοηθητικό ρόλο στην ομάδα (όπως είχε ο Γλυνιαδάκης πέρσι). Και μία από τις περιπτώσεις που έχουν ξεχωρίσει στον Ολυμπιακό είναι εκείνη του Γάιου Σκορδίλη.

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου