ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 19 Ιουλίου 2012

Οριστικές αποφάσεις μετά τα φιλικά της Πορτογαλίας

Οριστικές αποφάσεις μετά τα φιλικά της Πορτογαλίας

Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ συναντήθηκε με την διοίκηση του Ολυμπιακού την Τετάρτη (18/7) και οι δύο πλευρές συζήτησαν σχετικά με το ρόστερ αλλά την μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας. Οριστικές αποφάσεις θα παρθούν μετά τα τρία φιλικά της Πορτογαλίας.
Το πρωί της Τετάρτης (18/7) πραγματοποιήθηκε σύσκεψη κορυφής μεταξύ του Λεονάρντο Ζαρντίμ και της διοίκησης (Γιάννης Βρέντζος, Ντάρκο Κοβάσεβιτς) του Ολυμπιακού. Θέμα συζήτησης ήταν το ρόστερ και τα μεταγραφικά ζητήματα της ομάδας.

Αυτό που αποφασίστηκε ήταν να παρθούν οριστικές αποφάσεις μετά τα φιλικά της Πορτογαλίας. Και αυτό διότι ο 38χρονος τεχνικός θα έχει σαφή άποψη για όλους τους ποδοσφαιριστές μετά τα παιχνίδια κόντρα σε Φαρένσε (24/7), Μπράγκα (26/7) και Νιούκαστλ (27/7).

Σε αυτές τις αναμετρήσεις ο Ζαρντίμ θα έχει όλους τους παίκτες στην διάθεση του, συμπεριλαμβανομένων των διεθνών που έλειψαν από το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας στην Αυστρία, και όπως είναι κατανοητό θα μπορέσει να βγάλει ευκολότερα συμπεράσματα για την λειτουργία της ομάδας και που χρειάζεται ενίσχυση.

Φυσικά θα λείψουν οι τραυματίες Μιραλάς και Φουστέρ, αλλά αυτοί οι δύο ούτως ή άλλως υπολογίζονται στις βασικές επιλογές του προπονητή.

Στην Πορτογαλία βεβαίως θα κριθεί και το μέλλον ορισμένων ποδοσφαιριστών στο Λιμάνι, καθώς από αυτούς που υπάρχουν στο έμψυχο δυναμικό συν 2-3 που ενδέχεται να αποκτηθούν, θα πρέπει να "κοπούν" τουλάχιστον 6-7 παίκτες με δεδομένο πως ο Ζαρντίμ επιθυμεί να δουλέψει με ένα γκρουπ 25-26 το πολύ, ποδοσφαιριστών.

Όπως γίνεται αντιληπτό, οι φίλοι του Ολυμπιακού ίσως χρειαστεί να κάνουν ακόμη λίγη υπομονή όσον αφορά την μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας καθώς οι εξελίξεις μεταφέρονται για το τέλος Ιουλίου, ίσως και τις αρχές Αυγούστου.

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου