ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 20 Ιουλίου 2012

Συντηρητικό πρόγραμμα ο Τζεμπούρ

Συντηρητικό πρόγραμμα ο Τζεμπούρ

Ο Ράφικ Τζεμπούρ προφυλάχθηκε και στην απογευματινή προπόνηση του Ολυμπιακού, λόγω των ενοχλήσεων που είχε νιώσει στον προσαγωγό και έκανε πιο συντηρητικό πρόγραμμα.
Ασκήσεις τεχνικής και γυμναστήριο περιελάμβανε το απογευματινό πρόγραμμα των παικτών του Ολυμπιακού στις προπονητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη.
Και την Πέμπτη (19/7) το απόγευμα οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού βρέθηκαν στο αθλητικό κέντρο του Ρέντη και συνέχισαν την προετοιμασία τους. Το πρόγραμμα είχε λιγότερη ένταση σε σχέση με το πρωί, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι οι ερυθρόλευκοι χαλάρωσαν.

Μετά την προθέρμανση με ελαφρύ τρέξιμο, διατάσεις και "κορόιδο" οι ποδοσφαιριστές χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ. Οι μεν έμειναν στο γήπεδο και έκαναν ασκήσεις τεχνικής (κοντινές πάσες, κρατούσαν την μπάλα στον αέρα κλπ). Οι δε πήγαν στο γυμναστήριο, όπου και έκαναν διαφορετικό πρόγραμμα. Στη συνέχεια τα γκρουπ άλλαξαν, με τους πρώτους να συνεχίζουν στο γυμναστήριο και τους δεύτερους να επιστρέφουν στο γήπεδο.

Ξεχωριστά γυμνάστηκαν οι τερματοφύλακες, οι οποίοι δούλεψαν τόσο στις αντιδράσεις τους και τις επεμβάσεις σε σουτ όσο και με την μπάλα στα πόδια.

Ο Κέβιν Μιραλάς, όπως και ο Αβραάμ Παπαδόπουλος, συνέχισαν το πρόγραμμα αποκατάστασης που ακολουθούν. Ο Νταβίδ Φουστέρ έκανε θεραπεία. Ο Ράφικ Τζεμπούρ προφυλάχθηκε, λόγω των ενοχλήσεων που είχε νιώσει στον προσαγωγό και έκανε πιο συντηρητικό πρόγραμμα. Ο Αριέλ Ιμπαγάσα γυμνάστηκε ατομικά στο γήπεδο, ενώ ο Γιάννης Ζαραδούκας συνέχισε το πρόγραμμα ενδυνάμωσης που ακολουθεί.

Η πρωινή προπόνηση της Παρασκευής (20/7) είναι προγραμματισμένη για τις 8:30, ενώ το πρόγραμμα περιλαμβάνει εκγύμναση και το απόγευμα (19:00).

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου