ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 19 Ιουλίου 2012

Θα πάει και Έρμελο ο Ολυμπιακός

Θα πάει και Έρμελο ο Ολυμπιακός

Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ επιθυμεί να βρίσκεται ο Ολυμπιακός στο Έρμελο τις πρώτες ημέρες του Αυγούστου, ώστε να συνεχιστεί εκεί η καλοκαιρινή προετοιμασία της ομάδας. Στα σκαριά και ένα φιλικό επί ολλανδικού εδάφους.
Το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας του ολοκλήρωσε ο Ολυμπιακός στην Αυστρία κατά την 12ήμερη παραμονή της ομάδας στο Αθλητικό Κέντρο του Άχενκιρχ, από τις 6 έως και τις 17 Ιουλίου.

Οι ερυθρόλευκοι επέστρεψαν την Τρίτη (17/7) στην Ελλάδα και για τις επόμενες ημέρες θα συνεχίσουν τις προπονήσεις στο Αθλητικό Κέντρο Ρέντη, όπου πλέον θα συμμετέχουν κανονικά και οι διεθνείς.

Στις 23 του μήνα ο Ολυμπιακός θα αναχωρήσει για την Πορτογαλία (πριν φύγουν οι ερυθρόλευκοι θα περάσουν από εργομετρικά) όπου θα δώσει μια σειρά φιλικών αγώνων κόντρα σε Φαρένσε (24/7), Μπράγκα (26/7) και Νιούκαστλ (27/7). Η αποστολή των Πειραιωτών στη συνέχεια θα επιστρέψει ξανά στην Ελλάδα, όπου μάλλον δεν θα παραμείνει για πολύ!

Και αυτό διότι ο Λεονάρντο Ζαρντίμ θεωρεί πως η ομάδα του χρειάζεται επιπλέον προετοιμασία και θεωρεί πως το καλύτερο θα ήταν να μεταβεί ο Ολυμπιακός στο Έρμελο της Ολλανδίας και να συνεχίσει εκεί τις προπονήσεις.

Ημερομηνίες ακόμη δεν έχουν φιξαριστεί αλλά το πιθανότερο είναι να πάνε οι ερυθρόλευκοι στην "χώρα της τουλίπας" στο τέλος Ιουλίου και να παραμείνουν εκεί για περίπου μια εβδομάδα.

Παράλληλα θεωρείται βέβαιο πως κατά την διάρκεια της παραμονής του στο Έρμελο, ο Ολυμπιακός θα δώσει και ένα φιλικό παιχνίδι, χωρίς να είναι ακόμη γνωστός ο αντίπαλος.

Εφόσον οριστικοποιηθεί το ταξίδι στην Ολλανδία, ο Ζαρντίμ θα έχει μαζί του σίγουρα τους Μιραλάς και Φουστέρ που θα έχουν αποθεραπευθεί πλήρως, ενώ το παρών ενδεχομένως θα δώσει και ο Ζαραδούκας που συνεχίζει να ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα.


www.redplanet.gr/p

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου