ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 19 Ιουλίου 2012

Μικροενοχλήσεις λόγω κούρασης ο Τζεμπούρ

Μικροενοχλήσεις λόγω κούρασης ο Τζεμπούρ

Στην πρωινή προπόνηση της Πέμπτης ο Τζεμπούρ έκανε ατομικό πρόγραμμα και δεν προπονήθηκε μαζί με την ομάδα, λόγω μικροενοχλήσεων που ένιωσε λόγω κούρασης. Καθησυχάζει το ιατρικό επιτελείο.
Οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού συνέχισαν την προετοιμασία τους στις εγκαταστάσεις του Ρέντη, στην πρωινή (08:30) προπόνηση της Πέμπτης (19/7), καθώς θα ακολουθήσει και δεύτερη το απόγευμα (19:00).

Λίγες ημέρες πριν οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού αναχωρήσουν για την Πορτογαλία, όπου θα πραγματοποιήσουν το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας τους στο εξωτερικό, συνέχισαν την Πέμπτη (19/7) τις προπονήσεις τους στο Ρέντη. Κάτω από αρκετή ζέστη (εξ ου και η έναρξη της προπόνησης αρκετά νωρίς), γυμνάστηκαν εντατικά, δουλεύοντας πολύ με την μπάλα στα πόδια.

Μετά την απαραίτητη προθέρμανση ο Λεονάρντο Ζαρντίμ και οι συνεργάτες του χώρισαν τους παίκτες σε διαφορετικά γκρουπ και δούλεψαν επάνω σε διαφορετικές ασκήσεις. Αυτές είχαν ως στόχο της βελτίωση της τεχνικής των παικτών, αλλά και της φυσικής κατάστασης. Οι ποδοσφαιριστές έκαναν ασκήσεις κατοχής και κυκλοφορίας της μπάλας, ανάπτυξης του παιχνιδιού, ενώ δούλεψαν και στα τελειώματα των φάσεων. Τα γκρουπ άλλαζαν, ώστε όλοι οι ποδοσφαιριστές να περάσουν από όλο το πρόγραμμα.

Πέραν των διεθνών παικτών, οι οποίοι πλέον έχουν ενσωματωθεί κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα, ο Λεονάρντο Ζαρντίμ είχε από σήμερα στη διάθεσή του και τρεις ακόμη νεαρούς. Με την ομάδα γυμνάστηκαν και οι Ρουγκάλας, Λυκογιάννης και Διαμαντάκος.

Στη συνέχεια το προπονητικό επιτελείο του Ολυμπιακού χώρισε τους παίκτες σε τρία νέα γκρουπ και έτσι δούλεψαν στην τακτική. Το ένα γκρουπ έκανε επίθεση στο άλλο, εναλλάξ, με τον Λεονάρντο Ζαρντίμ να δίνει διαρκώς οδηγίες.

Σε ότι αφορά το ιατρικό δελτίο, ο Αριέλ Ιμπαγάσα έκανε αερόβιο πρόγραμμα, ενώ έτρεξε και στο γήπεδο. Ο Κέβιν Μιραλάς και ο Αβραάμ Παπαδόπουλος συνέχισαν το πρόγραμμα αποκατάστασης που ακολουθούν, ενώ ο Γιάννης Ζαραδούκας ακολούθησε πρόγραμμα ενδυνάμωσης.

Ο Νταβίδ Φουστέρ έκανε θεραπεία, όπως και ο Ραφίκ Τζιμπούρ. Ο Αλγερινός συνέχισε στο γυμναστήριο, κάνοντας ατομικό πρόγραμμα. Αιτία ήταν οι μικροενοχλήσεις που ένιωσε από την Τετάρτη στον αριστερό προσαγωγό, λόγω κόπωσης, όπως εκτιμάται. Η κατάστασή του δεν ανησυχεί διόλου το ιατρικό επιτελείο της ομάδας.

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου