ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 20 Ιουλίου 2012

Δεν θα κάνει και... πλούσιο τον Πανιώνιο για τον Καββαδά

Δεν θα κάνει και... πλούσιο τον Πανιώνιο για τον Καββαδά

Ο Ολυμπιακός θέλει τον Βασίλη Καββαδά, αλλά 350 χιλιάρικα δεν πρόκειται να δώσει για την μεταγραφή του παίκτη. "Δεν θα κάνουμε και... πλούσιο τον Πανιώνιο", αφήνουν να εννοηθεί στον Πειραιά.
Μπορεί ο πρόεδρος της ΚΑΕ Πανιώνιος, Ηλίας Λιανός, να δήλωσε πρόσφατα πως "δεν πωλείται ο Καββαδάς", αλλά όπως συνηθίζεται σε αυτές τις περιπτώσεις αυτά λέγονται κυρίως για να ανέβει το κόστος της μεταγραφής του παίκτη.

Ο Ολυμπιακός (όπως παραδέχτηκε και στις δηλώσεις του ο Ηλίας Λιανός) είναι η μοναδική ομάδα η οποία έχει ασχοληθεί επίσημα με το ενδεχόμενο μεταγραφής του Βασίλη Καββαδά.

Ο Παναθηναϊκός δεν ενδιαφέρθηκε ποτέ "ζεστά" για τον 21χρονο σέντερ, ενώ σύμφωνα με το ρεπορτάζ οι πράσινοι δείχνουν να βρίσκονται πολύ κοντά στο να αποκτήσουν για "5άρι" τον ελεύθερο από τον Πανιώνιο, Ζήση Σαρικόπουλο, ο οποίος (αν σας λέει κάτι το όνομα του) προέρχεται από την εφηβική ομάδα των Πειραιωτών.

Η διοίκηση των κυανέρυθρων, λοιπόν, ίσως έλπιζε σε πιθανή "μάχη" μεταξύ "αιωνίων" για τη μεταγραφή του Βασίλη Καββαδά, ποντάροντας ότι σε αυτή την περίπτωση θα αυξανόταν το κόστος της μετακίνησης του παίκτη, βγάζοντας περισσότερα χρήματα.

Άλλωστε, δεν ήταν τυχαίο το γεγονός πως ενώ αρχικά ο Πανιώνιος ζητούσε 300.000 ευρώ, στη συνέχεια αύξησε το ποσό στις 350.000 ευρώ, τονίζοντας πως... ανεβάζει τη τιμή του παίκτη λόγω ότι έχει 30% ποσοστό μεταπώλησης ο Ιωνικός Νικαίας, δηλαδή η πρώην ομάδα του παίκτη.

Πλέον, όμως, είναι ξεκάθαρο πως μόνο ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Βασίλη Καββαδά και καμία άλλη ομάδα. Ο Παναθηναϊκός προτιμάει την "τζάμπα" περίπτωση του Ζήση Σαρικόπουλου, ενώ οι ερυθρόλευκοι επιμένουν για τον 21χρονο δυναμικό σέντερ. Όμως, σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να ξοδέψουν το ποσό των 350.000 ευρώ που ζητάνε οι κυανέρυθροι, όσο και αν θέλουν και εκτιμούν τις δυνατότητες του αθλητή. "Δεν θα πληρώσουμε υπεραξία, ούτε και θα κάνουμε... πλούσιο τον Πανιώνιο", αφήνεται να εννοηθεί από το στρατόπεδο των Πρωταθλητών Ελλάδας και Ευρώπης.

Για να γίνει η μεταγραφή, λοιπόν, θα πρέπει η διοίκηση της ομάδας από τη Νέα Σμύρνη να ρίξει αρκετά τις οικονομικές της απαιτήσεις για την μεταγραφή του παίκτη. Αλλιώς, ας τον κρατήσει τον Βασίλη Καββαδά. Άλλωστε, δεν υπάρχει άλλη ομάδα που να ενδιαφέρεται για τον 21χρονο σέντερ, ενώ όπως είναι γνωστό ο Πανιώνιος αντιμετωπίζει και ορισμένα οικονομικά προβλήματα. Και όποιος θέλει τα πολλά, χάνει και τα λίγα...

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου