ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 20 Ιουλίου 2012

Άρχισαν νωρις τα...πανηγυρια

Άρχισαν νωρις τα...πανηγυρια

20/7/2012

Δεν ξέρουμε αν διαβάσετε τη συνέντευξη του Φερέιρα που μίλησε για τα …πάντα όλα γύρω από τον Παναθηναϊκό.
Ο Ζεσουάλδο τα "έχωσε" κανονικά στους διοικούντες της ομάδας τόσο για το θέμα του Κουίνσι, όσο και για το γεγονός ότι αρχίζουν οι ευρωπαϊκές υποχρεώσεις της ομάδας και δεν έχουν ολοκληρωθεί οι μεταγραφές.
Ο Πορτογάλος "αδειάζει" κανονικά τους ανθρώπους της ΠΑΕ για το θέμα αυτό και, αν θέλετε, με το δίκιο του, αφού άλλα ζήτησε όταν έβγαλε το πλάνο για τη νέα σεζόν και άλλα τελικά γίνονται.
Άδειασμα από τα λίγα… Τώρα, είναι ένα θέμα με ποιον τα έχει βάλει ο Φερέιρα. Πάντως, το σίγουρο είναι ότι δεν τα έχει με τον Αλαφούζο, ο οποίος δεν έχει ρόλο και λόγο μέσα στην ομάδα για το πώς θα γίνουν οι διαπραγματεύσεις με τους υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους.
Δόξα τω Θεώ ο σύλλογος έχει ανθρώπους κατάλληλους να χειριστούν αυτό το θέμα. Και πρόεδρο, βεβαίως, έχει… Αυτά…

  Για διαβαστετο ξέσπασμα του Ζεσουάλδο…
"Την ιστορία με τον Κουίνσι την ακούω εδώ και πολλές ημέρες. Ακούω ότι ίσως τελειώσει σήμερα, ίσως αύριο. Όμως το ίδιο άκουγα και μια εβδομάδα πριν. Και τώρα φτάσαμε δυο εβδομάδες μέχρι το πρώτο ματς για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Δεν είμαι ικανοποιημένος με τους χειρισμούς αυτής της κατάστασης. Είναι ξεκάθαρο. Δεν είμαι ικανοποιημένος με αυτό που έγινε, γιατί αν πρέπει να βρεις αντικαταστάτη του, πότε θα το κάνεις; Μετά τα παιχνίδια;
Δεν θέλω να έχω τα ίδια προβλήματα με πέρυσι και να γίνουν τα ίδια λάθη. Έχουμε την ευκαιρία να κάνουμε κάτι διαφορετικό και δεν είμαι ικανοποιημένος με την ιστορία του Κουίνσι. Ακόμα και αν τελικά μείνει δεν θα είναι έτοιμος για να αγωνιστεί.
Θέλουμε πάντως έναν παίκτη σαν τον Κουίνσι. Ίσως σε άλλη θέση, αλλά με τα χαρακτηριστικά του. Να είναι γρήγορος, δημιουργικός, να έχει την "τρέλα" του. Ο Κουίνσι είναι ιδιαίτερος ποδοσφαιριστής και όταν τον έφερα στον Παναθηναϊκό θυμάμαι πολύ καλά τι είχε ειπωθεί για την επιλογή αυτή.
Γνωρίζω τι μπορεί να δώσει ο Κουίνσι και μπορώ να σας πω ότι δεν έδωσε ούτε το 50 % αυτών που μπορεί. Είναι μια ιδιοφυία! Δεν είναι φυσιολογικός παίκτης. Και μπορεί να σε εκπλήσσει κάθε φορά με τις επινοήσεις του. Είναι σημαντικός για τον σύλλογο. Και είχαμε δύο μήνες για να λύσουμε την υπόθεση παραμονής του, όχι τώρα. Καταλαβαίνετε τι εννοώ;
Πέρυσι στα προκριματικά δεν είχαμε τον Κουίνσι, τον Ζέκα και τον Τοτσέ, δεν είχαμε τους παίκτες που θέλαμε. Και φέτος έχουν γίνει μεταγραφές αλλά δεν θα έχω όσους πρέπει στη διάθεσή μου. Δεν μου αρέσει αυτό και δεν το λέω για να κατηγορήσω κάποιον, απλά δεν μου αρέσει.
Τώρα μιλάω ως ένας φυσιολογικός προπονητής. Όχι ως ένας άνθρωπος που αγαπάει τον Παναθηναϊκό και καταλαβαίνει τα προβλήματα του συλλόγου. Μιλώ ως προπονητής. Και ένας προπονητής θέλει παίκτες για να δουλέψει και να έχει τις συνθήκες που χρειάζονται για να κερδίσει τα παιχνίδια".

ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου