ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 19 Ιουλίου 2012

Ligue 1...Τα νεα απο το Γαλλικο ποδοσφαιρο!!!

Οριστικες οι μεγαλες μεταγραφες της Παρι,διαψευδει τα περι κακης ψυχολογιας για Ιμπρα
18/7/2012




Είναι πλέον οριστικό! Για τα επόμενα τρία χρόνια ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς θα είναι κάτοικος Παρισιού για λογαριασμό της Παρί Σεν Ζερμέν, βάζοντας τέλος στο πιο μεγάλο μεταγραφικό σίριαλ του καλοκαιριού (μέχρι το επόμενο). Η μετακόμιση του Ίμπρα πέρασε από… σαράντα κύματα μέχρι να οριστικοποιηθεί η συμφωνία του με τους πρωτευουσιάνους της Γαλλίας, ωστόσο όλα είχαν "χάπι εντ".

Και ο Βεράτι στην Παρί για τα επόμενα πέντε χρόνια.Την απόκτηση του 18χρονου Μάρκο Βεράτι ανακοίνωσε και επίσημα η Παρί Σεν Ζερμέν για τα επόμενα πέντε χρόνια. Ο Ιταλός μέσος είχε υπογράψει από την Τρίτη, ωστόσο η επίσημη παρουσίαση του έγινε την Τετάρτη. Η μετακόμιση του νεαρού ποδοσφαιριστή στο Παρίσι, θα αποφέρει στα ταμεία της Πεσκάρα περίπου 13 εκατ. ευρώ.

Τις προηγούμενες μέρες δημοσιεύματα έκαναν λόγο για την έντονη δυσαρέσκεια του Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς σχετικά με τον τρόπο που έγινε η μεταγραφή του από τη Μίλαν στην Παρί Σεν Ζερμέν. Μετά την τυπική ολοκλήρωση της μεταγραφής, ο μάνατζερ του «Ίμπρα» διαψεύδει πως ο πελάτης του είναι οργισμένος με την Μίλαν.

ΒΑΛΑΝΤΗΣ ΛΥΚΟΣ για τον ALEXWEBRADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου