ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 19 Ιουλίου 2012

Αντε να σε πιστεψουν τωρα Θωμα....

Αντε να σε πιστεψουν τωρα Θωμα....

19/7/2012 

 

Δηλαδη τωρα αδικο εχω να το σχολιασω το θεμα ρε παιδια? στις 15 του μηνα βγαινει και λεει μια στο εκατομυριο να φυγει ο Λεοναρντο και στις 18 , τρεις μερες μεταπωλειται στην Χιουνται...και μετα θελετε οι αεκτζηδες να ερθουν καλοπιστα και να στηριξουν την προσπαθεια που βγηκες μπροστα να κανεις και καλα σαν σημαια της ομαδας...που ησουνα τοσα χρονια που η ΑΕΚ πεθαινε ρε...σημαια? ετσι και το ειχες κανει αυτο στους οπαδους του Ολυμπιακου θα επρεπε να ειχες παρει αεροπλανο για αλλα μερη μακρυνα...βγαινεις εσυ μπροστα, παραγκωνιζετε τον αλλο μεγαλο βετερανο ποδοσφαιριστη της ομαδας τον Σαβεφσκι και μετα βγαινεις και λες οτι ...δεν επρεπε να μεινει απεξω ο Σαβεφσκι κλπ...αληθεια ετσι δεν κανουν οι σημαιες Θωμα...παιρνουν και αλλους μαζι και πανε πορτα -πορτα για να την σωσουν την ομαδα...κατι που στους οπαδους του Ολυμπιακου δεν χρειαζεται...ξερουν και πανε απο μονοι τους οταν η ομαδα εχει αναγκη, γιαυτο και δεν ειμαστε και το ιδιο δηλαδη...Με οπαδικη αληλεγγυη το γραφω αυτο...εμεις δεν παρακαλαμε για κανεναν να περναει αυτα που περναει η ΑΕΚ και οχι μονο αυτη αλλα και αλλες ομαδες για τι ειναι το κακο και η καταστροφη του Ελληνικου ποδοσφαιρου και γιατι το εχουμε περασει εμεις στα πετρινα χρονια και ξερουμε πολυ καλα τι σημαινει...να σε πουλανε...αλλα βλεπεις εδω υπαρχει ο αμιμητος λαος του Ολυμπιακου που δεν αφησε την ομαδα να χαθει και ουτε προκειται...σε αντιθεση με ολους εσας που κανετα ακριβως το αντιθετο...εσεις ολοι καταντησατε την ΑΕΚ..αεκακι...και αυτο ισχυει για ολους...και οχι μονο για σας...και πανω απολα καταντησατε το Ελληνικο ποδοσφαιρο αλανα με λαμογια που αλωνιζουν ελευθερα και ασυδωτα και κονομανε και κοροιδευουν τους οπαδους που πανω απολα αγαπανε την ομαδα τους και ολοι εσεις τους κοροιδευετε...αφηστε λοιπον τις...ανθρωπινες σημαιες κατα μερος και κοιταξετε εσεις οι αεκτζηδες να κανετε κατι για την ομαδα σας...αμα περιμενετε απο αυτους...ιδου τα αποτελεσματα...

«Μία στο εκατομμύριο να φύγει ο Λεονάρντο» 

15/07/2012, 13:16 |

«Μία στο εκατομμύριο να φύγει ο Λεονάρντο» 
Διατεθειμένος να κρατήσει με κάθε τρόπο τον Λεονάρντο στην ΑΕΚ εμφανίστηκε ο Θωμάς Μαύρος.

«Προσωπικά το βλέπω μία στο εκατομμύριο να φύγει. Να καίγεται η ομάδα άμεσα για χρήματα. Να πέφτει την επόμενη μέρα στη Δ' Εθνική», δήλωσε χαρακτηριστικά η μεγάλη μορφή της «Ένωσης».

«Ξεπουλήθηκε η ΑΕΚ, ακούμε από κάποιους. Είναι δυνατόν», αναρωτήθηκε με παράπονο για τις υποθέσεις των Μάκου και Κλωναρίδη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Θωμάς Μαύρος στο aek365.gr

Για την υπόθεση του Λεονάρντο: «Ο Λεονάρντο δεν φεύγει, εκτός κι αν το ποσό που μας προτείνουν είναι υπέρογκο. Θα πρέπει να είναι πολύ μεγάλη η προσφορά που θα μας γίνει για να πούμε το "ναι". Να «καίγεται» η ομάδα άμεσα από χρήματα. Να πέφτει Δ' Εθνική την επόμενη ημέρα! Πώς να το πω αλλιώς; Τον θέλουμε τον παίκτη. Προσωπικά το βλέπω μία στο εκατομμύριο να φύγει ο Λεονάρντο».

Για τα όσα ακούστηκαν μετά τις πωλήσεις του Κλωναρίδη και του Μάκου: «Μερικά που ακούω είναι ανοησίες! Είμαστε που ήμαστε, έρχεται και η γκρίνια... Λάθη θα γίνουν. Κανείς δεν λέει ότι έχει το αλάθητο. Όλα γίνονται όμως με αγάπη και σεβασμό προς την ομάδα. Δεν έχουμε μέσα μας άλλα εμείς απ' αυτά που έχει μέσα του ο απλός ΑΕΚτζής. Δεν υπάρχουν άλλες σκέψεις, μην τρελαθούμε! Δεν μπήκα εγώ στην ΑΕΚ να χαλάσω το όνομά μου. Προς Θεού. Ούτε καλύπτω κανέναν! Ούτε είμαι μπροστινός κανενός! Μόνο την ΑΕΚ υποστηρίζω. Αυτή είναι αλήθεια. Αν θέλει την ακούσει ο κόσμος έχει καλώς. Αν δεν θέλει δικαίωμά του.

Φαίνεται ότι ξεπουλήθηκε η ΑΕΚ, ακούμε από κάποιους. Είναι δυνατόν; Ο Μάκος είναι ο… γνωστός Μάκος. Έφυγε πήγε σε μία άλλη ομάδα. Είχε μία συγκεκριμένη προσφορά στην ομάδα. Εντάξει, δεν πουλήσαμε και τον… Μπεκεμπάουερ. Πριν έφυγε ο Κλωναρίδης. Ένας καλός, πραγματικά, παίκτης που είχε να δώσει. Ήρθε μία καλή πρόταση, είχαμε ανάγκη από χρήματα και πωλήθηκε. Δεν ξεπουλήθηκε όμως!

Η ΑΕΚ αυτή τη στιγμή είναι σε δύσκολη θέση. Τα ξέρουμε μη τα ξαναλέμε. Μη λέμε όμως ότι εμείς διαλύουμε την ΑΕΚ. Αυτά δεν μου αρέσουν. Προσπαθούμε με αγάπη να σωθεί πρώτα απ' όλα η ομάδα και να έχουμε μία δυνατή ΑΕΚ αγωνιστικά. Με νέα παιδιά σίγουρα, πως όμως θα κάνουν υπερήφανο τον οπαδό μας. Πρέπει να υπάρχει καλή διάθεση ο ένας προς τον άλλο. Αυτή τη στιγμή είναι τραγική η θέση της ΑΕΚ.

Προσπαθούμε με όλες μας τις δυνάμεις να σώσουμε την ομάδα. Τι θα γίνει μέχρι τις 7 Αυγούστου θα το δείξει ο Θεός. Είμαστε ενωμένοι, όμως. Χωρίς λόγο και αιτία είναι κρίμα να βάζουμε… τρικλοποδιές. Ενωμένοι θα τα καταφέρουμε, όλοι μαζί να σώσουμε την ΑΕΚ. Παιδιά ενότητα. ΕΝΟΤΗΤΑ. Μη βάζουμε βόμβες μεταξύ μας. Καλή θέληση, θετική σκέψη να υπάρχει και θα τα καταφέρουμε
».

Για τα μεταγραφικά σχέδια της Ένωσης: «Θέλουμε 2-3 παίκτες έμπειρους, γιατί δεν μπορείς μόνο με τα νιάτα να προχωρήσεις. Χρειάζονται έμπειροι ποδοσφαιριστές, με νοοτροπία μεγάλης ομάδας, να παρασύρουν τους μικρούς. Κοιτάμε στην Ελλάδα να βρούμε τέτοιους παίκτες, ώστε όταν έρθει η ώρα να κάνουμε μεταγραφές να προχωρήσουμε. Κοιτάμε και στο εξωτερικό εννοείται. Το θέμα βασικά τώρα ξέρετε ότι είναι να υπάρχει ΑΕΚ αύριο. Όσο μας επιτρέπουν όμως τα οικονομικά μας δεδομένα, κινήσεις έμπειρων παικτών θα γίνουν».

Για την προοπτική η ΑΕΚ να πάρει παίκτης της Εθνικής Νέων: «Τα παιδιά αποδεικνύουν στην Εσθονία ότι έχουν μέλλον. Συγχαρητήρια κιόλας και μακάρι το βράδυ να πάρουν το Κύπελλο. Έχουν νοοτροπία νικητή εκτός από ταλέντο. Τέτοιους παίκτες θέλουμε! Εδώ και 30 χρόνια στην ΑΕΚ και στις άλλες ομάδες έπρεπε να δίνουμε βάρος σε τέτοιους Έλληνες παίκτες. Δεν τα κοιτούσε όμως ούτε η… μάνα τους. Αυτό είναι το μέλλον της Ελλάδας και στο ποδόσφαιρο και παντού. Είναι Έλληνες, γνωρίζουν τη νοοτροπία της ομάδας και θα αγωνίζονται με πάθος στο γήπεδο. Μετά, εφόσον τα καταφέρουν εννοείται ότι δικαιούται να ανταμειφθούν και οικονομικά».

Για την ΑΕΚ της νέας σεζόν: «Μία ΑΕΚ που θα τα δίνει όλα σε κάθε παιχνίδι, για την ιστορία της και τον κόσμο. Μπαίνω και παίζω παντού για να κερδίσω. Δεν πρέπει να υπάρχει κάτι άλλο στο μυαλό των παικτών μας. Στην ΑΕΚ παίζουν. Στη μεγάλη ΑΕΚ! Να μπαίνουμε στο γήπεδο και ας χάσουμε, αν ο αντίπαλος είναι καλύτερος. Πρέπει όμως πρώτα να κάνουμε τους φιλάθλους μας περήφανους για την εικόνα που δείξαμε μέσα στο γήπεδο. Αυτό είναι το βασικότερο στοιχείο για μένα και μετά όλα τα άλλα».

 

Πάει… Χιουντάι ο Λεονάρντο 

18/7/2012, 02:25 |

Πάει… Χιουντάι ο Λεονάρντο
Στην Κορέα, όχι για λογαριασμό της Νταεγκού αλλά της Χιουντάι, καταλήγει ο Λεονάρντο.

Η μεταγραφή φαίνεται πως είναι ζήτημα ωρών να ολοκληρωθεί, με τους Ασιάτες να δίνουν άμεσα 300.000 ευρώ στην ΑΕΚ, επιπλέον 500.000 ευρώ με τη μορφή εγγυητικής που θα προεισπράξει η ΠΑΕ με μικρό κόστος, ενώ αντί ποσοστού μεταπώλησης 15% η «Ένωση» ζήτησε από τους Κορεάτες να καλύψουν το ποσό των 150.000 ευρώ που αντιστοιχεί σε ληξιπρόθεσμες οφειλές προς τον παίκτη.

Ήδη τα απαραίτητα συμφωνητικά έχουν συνταχθεί, υπογραφεί και σταλεί από την πλευρά της «Ένωσης» στην Κορέα και αναμένεται η υπογραφή της Χιουντάι για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή. Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός θα υπογράψει με ετήσιες απολαβές που φτάνουν τις 700.000 ευρώ.

Δεν… κρατιέται ο Λεονάρντο 

17/7/2012, 17:47

Δεν… κρατιέται ο Λεονάρντο 
Ό,τι περνάει από το χέρι του για να πατήσει… πόδι στο θέμα της μεταγραφής του κάνει ο Λεονάρντο.

Για δεύτερη σερί μέρα ο Βραζιλιάνος πήγε στα Σπάτα πολύ νωρίτερα απ’ την προπόνηση, προκειμένου να συζητήσει με τη διοίκηση και να πιέσει όπως μπορεί ώστε να παραχωρηθεί στη Νταεγού (με την οποία έχει ήδη συμφωνήσει).

Παρά τη δέσμευση του Θωμά Μαύρου ότι «ο Λεονάρντο θα φύγει μόνο με μια υπέρογκη πρόταση», οι συζητήσεις που συνεχίζει η ΑΕΚ με τη Νταεγού (και η ελπίδα της να αναθερμανθεί το ενδιαφέρον της Αλ Κορ) επιβεβαιώνουν πως… άλλο τι θέλει η μεγάλη μορφή της «Ένωσης» και άλλο τι πιστεύουν στην ΠΑΕ πως πρέπει να γίνει για να ανακουφιστεί το πρόβλημα της ρευστότητας.

Μπορεί λοιπόν να ‘ναι τουλάχιστον συζητήσιμο το κατά πόσο μπορεί να επιτευχθεί κάτι τέτοιο με τις 300.000 ευρώ που προσφέρει άμεσα η Νταεγού (συν 500.000 ευρώ το χειμώνα) ωστόσο στην ΠΑΕ συνεχίζουν να διαπραγματεύονται. Εκτός της οικονομικής κατάστασης, δε, πιέζονται και από τον ίδιο τον Λεονάρντο για να τον παραχωρήσουν, μιας και ο Βραζιλιάνος φέρεται να έχει συμφωνήσει ήδη με τους Κορεάτες για ετήσιες απολαβές που αγγίζουν τις 700.000 ευρώ.

Στο πλαίσιο της προσπάθειας του, λοιπόν, να πείσει την ΑΕΚ να τον παραχωρήσει, ο Βραζιλιάνος βρέθηκε και σήμερα στα Σπάτα πολύ νωρίτερα από την προπόνηση. Αυτό ακριβώς δηλαδή που είχε κάνει και τη Δευτέρα, προκειμένου να συζητήσει με τη διοίκηση το θέμα της μεταγραφής του.


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου