ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 18 Ιουλίου 2012

Οι Αργεντίνοι μιλούν για συμφωνία με Ρουίς

Οι Αργεντίνοι μιλούν για συμφωνία με Ρουίς

Σύμφωνα με δημοσίευμα από την Αργεντινή, ο Ολυμπιακός, τελικά, ήρθε σε οριστική συμφωνία με την Χιμνάσια Λα Πλάτα για την μεταγραφή του 19χρονου Αργεντινού μεσοεπιθετικού, Άλαν Ρουίς.
Η μεταγραφή του Άλαν Ρουίς έχει περάσει από... σαράντα κύματα, αλλά σύμφωνα με δημοσίευμα από την Αργεντινή ο Ολυμπιακός ήρθε σε οριστική συμφωνία με την Χιμνάσια Λα Πλάτα για την μεταγραφή του 19χρονου Αργεντινού μεσοεπιθετικού.

Σύμφωνα με το eldia.com.ar, λοιπόν, ο Ολυμπιακός τα βρήκε σε όλα με την ομάδα του νεαρού ποδοσφαιριστή, Χιμνάσια Λα Πλάτα, δίνοντας 651.000 ευρώ (800.000 δολάρια) για το 60% των δικαιωμάτων του 19χρονου ποδοσφαιριστή.

Μάλιστα, σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο Λατινοαμερικανός μέσος θα ταξιδέψει για την Αθήνα, όπου αναμένεται να φτάσει τα ξημερώματα της Παρασκευής (20/7). Στη συνέχεια θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις και θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με τους Νταμπλούχους Ελλάδας.

Να θυμίσουμε πως ο Άλαν Ρουίς είναι διεθνής με τις μικρές ομάδες της Αργεντινής, ενώ έχει αρκετές συμμετοχές με τη δεύτερη ομάδα της Χιμνάσια Λα Πλάτα. Στον Πειραιά, ακόμη και αν δεν συμπεριληφθεί στην πρώτη ομάδα, θα τοποθετηθεί στη Νέων του Ολυμπιακού,  η οποία και θα αγωνιστεί στο Champions League Νέων.

Δείτε τον Άλαν Ρουίς εν δράσει:

Alan ruiz - New Olympiacos talent από Pireotis7
Γκολ του Άλαν Ρουίς με την Εθνική Αργεντινής από Pireotis7 www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου