ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 21 Ιουλίου 2012

Διαφορα απο SUPER LEAGUE

 Διαφορα απο SUPER LEAGUE

21/7/2012

Θέλουν να βγουν… 

Θέλουν να βγουν… 
… απ’ τ’ αδιέξοδο αυτό, Ατρόμητος και Ναπολεόνι. Η ομάδα του Περιστερίου θέλει να αποκτήσει τον παίκτη, καθώς τα χαρακτηριστικά του ταιριάζουν απόλυτα στα «θέλω» του Ντούσαν Μπάγεβιτς και στο Περιστέρι υπάρχει η θέληση να γίνει συζήτηση με τον Γιάννη Κομπότη προκειμένου να βρεθεί η «χρυσή» τομή.

Από την δική του πλευρά, ο πρόεδρος του Λεβαδειακού, θα ήθελε να ανανεώσει το συμβόλαιό του, καθώς τον ερχόμενο Γενάρη, ο Ιταλός μένει ελεύθερος. Αν θέλει ο Ναπολεόνι, μπορεί από τώρα να υπογράψει με κάποια ομάδα της αρεσκείας του, όμως σε περίπτωση που γίνει κάτι τέτοιο, είναι δύσκολο να αγωνιστεί μέσα στους επόμενους μήνες.

Από την άλλη πλευρά ο Ατρόμητος, θέλει να εκμεταλλευτεί το γεγονός πως ο παίκτης μένει ελεύθερος και να τον πάρει με ένα μικρό αντίτιμο, πράγμα που θα χαροποιούσε άπαντες στο Περιστέρι και πρώτο από όλους τον Μπάγεβιτς, ο οποίος θέλει τον παικτη.

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να υπάρχει ραντεβού των δύο πλευρών για να συζητηθεί το ενδεχόμενο μεταγραφής του παίκτη στη Λιβαδειά.


Μπαρτολίνι: «Μας έμεινε η πικρία»

Μπαρτολίνι: «Μας έμεινε η πικρία» 
Ήταν από τους καλύτερους παίκτες στην αναμέτρηση με την Ίντερ Μπακού και δείχνει πως για ακόμα μια φορά θα είναι από τους βασικούς παίκτες της ομάδας της Τρίπολης. Ο λόγος για τον Σεμπάστιαν Μπαρτολίνι, ο οποίος δίπλα στον Χουανίτο είχε καλή παρουσία και δεν αντιμετώπισε ιδιαίτερα προβλήματα.

Μιλώντας στο arcadia-sports αναφέρθηκε στο πρώτο παιχνίδι με την ομάδα των Αζέρων, αλλά και για τον επαναληπτικό της Τρίπολης.

«Ως πρώτη ευρωπαϊκή εμπειρία είχαμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Πήγαμε αρκετά καλά. Μας αφήνει μια πικρία γιατί μπορούσαμε να είχαμε σκοράρει αλλά θα τα δώσουμε όλα στην Τρίπολη για την πρόκριση»

Για τη σύγκριση του Αστέρα με την Ίντερ Μπακού: «Μέσα στο γήπεδο δεν υπήρχε διαφορά δυναμικότητας. Είναι σημαντικό το ότι βάλαμε γκολ εκτός έδρας. Θα είναι ένα δυνατό και σκληρό ματς η ρεβάνς.».

Για το πλαστικό χορτάρι: «Η αλήθεια είναι ότι το πλαστικό χορτάρι είναι πολύ διαφορετικό. Μας δυσκόλεψε. Η μπάλα γλιστρούσε πολύ πιο γρήγορα».

Πρέσινγκ από Γκούντγιονσεν

Πρέσινγκ από Γκούντγιονσεν 
Καλοί οι διακανονισμοί για τις λύσεις συμβολαίων που πέτυχε η ΑΕΚ, συμφέροντες (βάσει των χρημάτων που θα γλιτώσει) αλλά ακόμα κι εκείνοι απαιτούν… λεφτά.

Μπορεί λοιπόν η «Ένωση» να συμφώνησε με τον Έιντουρ Γκούντγιονσεν για να λύσουν μ’ ένα μικρό αντίτιμο τη συνεργασία τους, ωστόσο ο Ισλανδός πιέζει να το λάβει πριν τις 31 Ιουλίου.

Σε επικοινωνία που είχε μαζί του, η ΑΕΚ ενημέρωσε τον Γκούντγιονσεν πως θα τον καλέσει μέσα στην εβδομάδα για να υπογράψουν τη λύση του συμβολαίου του.

Με e-mail που έστειλε ωστόσο που έστειλε ο ίδιος στην ΠΑΕ τονίζει πως θα περιμένει μέχρι το τέλος του μήνα τις 200.000 ευρώ που έχει συμφωνήσει να λάβει, αλλιώς θα προσφύγει στη FIFA και θα διεκδικήσει το σύνολο των χρημάτων που προβλέπονται στο συμβόλαιό του.

Μπροστά στον κίνδυνο λοιπόν να χάσει ένα πολύ συμφέρον deal (με τις 200.000 ευρώ που δέχθηκε να λάβει ο Γκούντγιονσεν θα απαλλάξει την ΑΕΚ από ένα συνολικό ποσό 1,2 εκατ. ευρώ) η «Ένωση» καλείται να βρει λύση και σ’ αυτό το θέμα.

Είτε καταβάλλοντάς του το ποσό, είτε προσπαθώντας να τον πείσει να κάνει λίγο ακόμα υπομονή δεδομένου πως στα ταμεία της βρίσκονται περίπου 1,2 εκατ. ευρώ (τα οποία είναι ακριβώς όσα χρειάζονται για τη δόση του άρθρου 44) ενώ θα χρειαστεί κι ένα «γενναίο» ποσό ως προκαταβολή σε περίπτωση νέας ρύθμισης των υπόλοιπων οφειλών προς την Εφορία.

Τα μαζεύει και φεύγει

Τα μαζεύει και φεύγει
Την επόμενη ομάδα της ποδοσφαιρικής του καριέρας θα πρέπει να ξεκινήσει να ψάχνει ο Πέτρος Βιόπουλος.

Ο 18χρονος μεσοεπιθετικός έλυσε κοινή συναινέσει τη συνεργασία του με την Κέρκυρα, καθώς δεν βρισκόταν στα πλάνα του προπονητή των Φαιάκων, Άκη Μάντζιου, ο οποίος τον είχε αποκλείσει από την αποστολή του συλλόγου για το Καρπενήσι, όπου και θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο προετοιμασίας της ομάδας.

Ο Βιόπουλος μπορεί να είχε συμβόλαιο με το σύλλογο ως το 2015, ωστόσο οι δύο πλευρές συμφώνησαν να μην πορευτούν μαζί ποδοσφαιρικά στο μέλλον.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

"Η ΠΑΕ ΑΟ Κέρκυρα ανακοινώνει την, κοινή συναινέσει, λύση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή, Πέτρο Βιόπουλο. Η οικογένεια του ΑΟΚ τον ευχαριστεί θερμά για τη διετή συνεργασία και του εύχεται κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του". 

Ξεκαθαρίζει του Σαλπιγγίδη

Ξεκαθαρίζει του Σαλπιγγίδη 
Στο… κενό έχουν πέσει οι έως τώρα επαφές που είχαν οι πλευρές του ΠΑΟΚ και του Δημήτρη Σαλπιγγίδη, όσον αφορά το μέλλον του Έλληνα επιθετικού στην ομάδα.

Στην Ολλανδία έχει μεταβεί πλέον ο ατζέντης του Σάλπι, Βαγγέλης Αγγελής, προκειμένου να βρεθεί η «χρυσή τομή» μεταξύ των δύο, με τις οριστικές εξελίξεις να αναμένονται στις αρχές της νέας εβδομάδας, πιθανώς και τη Δευτέρα.

Η πλευρά του «Δικέφαλου του Βορρά» έχει προτείνει… γερή μείωση στις αποδοχές του «Σάλπι» που αγγίζει το 40% με 50%, με ταυτόχρονη επέκταση της χρονικής διάρκειας του συμβολαίου. Ο διεθνής φορ δεν είδε με θετικό μάτι τη συγκεκριμένη πρόταση, καθώς εκκρεμούν και υψηλές οφειλές από τα δεδουλευμένα της προηγούμενης περιόδου που θα πρέπει να ξεκαθαρίσουν.

Το πιο καθοριστικό ραντεβού των δύο πλευρών πιθανώς να γίνει στην Ολλανδία, πριν επιστρέψει στην Ελλάδα η αποστολή του ΠΑΟΚ, όπου και θα ξεκαθαρίσει οριστικά το θέμα. Στην αντιπρόταση που θα κάνει ο μάνατζερ του Σαλπιγγίδη, πιθανώς να υπάρξει… πρόσφορο έδαφος από τον ΠΑΟΚ, καθώς η επικείμενη πώληση του Κώστα Σταφυλίδη «ελευθερώνει» τα χέρια των Θεσσαλονικιών, καθώς δημιουργούνται νέα οικονομικά δεδομένα.

Το δεδομένο είναι άμεσα και ίσως μέσα στη Δευτέρα δοθεί οριστική λύση στο θέμα, με τις πιθανότητες αυτή τη στιγμή να είναι μοιρασμένες.

Η Δευτέρα της... ελπίδας

Η Δευτέρα της... ελπίδας!
Την ώρα που η αποστολή του Άρη θα ταξιδεύει τη Δευτέρα με προορισμό την Ιταλία, όπου θα γίνει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, πίσω στην Ελλάδα η Κοινωνία Μελών Άρη και οι οπαδοί των «κίτρινων» θα δίνουν το δικό τους… αγώνα.

Ο ραδιομαραθώνιος που έχει προγραμματιστεί να γίνει την ερχόμενη Δευτέρα σε ραδιοφωνικούς σταθμούς της Θεσσαλονίκης, ώστε να συγκεντρωθεί ένα ορισμένο ποσό για να… ανασάνει ο σύλλογος θα συνδυαστεί και με άλλες εκδηλώσεις στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ:

Εισιτήρια Διαρκείας

Το κατάστημα διάθεσης των εισιτηρίων διαρκείας ,τα γραφεία της Κοινωνίας Μελών ΑΡΗ και το ΑRIS MOBILE θα παραμείνουν ανοικτά μέχρι τις 22:00 το βράδυ της Δευτέρας.

Μαραθώνιος Μπύρας στο BEER F.C. 1914

Το BEER F.C. θα είναι ανοικτό από τις 16:00 το απόγευμα με άφθονη παγωμένη μπύρα (Primator Premium Lager – Czech Pilsener) και ψηστήρι.

1914 ευχές

H Π.Α.Ε. ΑΡΗΣ θα ήθελε να ευχαριστήσει ολόθερμα όλους τους φίλους της ομάδας που έκαναν τη δική τους ευχή στο τούνελ που οδηγεί στον αγωνιστικό χώρο του Κλεάνθης Βικελίδης. Το concept έχει ξεκινήσει εδώ και σχεδόν 1 χρόνο και εντάσσεται σε ευρύτερο πλαίσιο διαμόρφωσης των εσωτερικών και εξωτερικών χώρων του Κλεάνθης Βικελίδης (ενόψει και των 100 χρόνων που συμπληρώνονται το 2014). Τη Δευτέρα κάθε φίλαθλος της ομάδας θα μπορεί να κάνει δωρεάν τη Δική του Ευχή στο ARIS MOBILE, με την απόδειξη αγοράς του εισιτηρίου Διαρκείας .

ΑRIS MEGASTORE

Oι καλοκαιρινές εκπτώσεις στο ΑRIS MEGASTORE συνεχίζονται κανονικά ενώ παράλληλα γίνονται ενέργειες για την ανανέωση και τον εμπλουτισμό των προιόντων του καταστήματος. Στόχος της διοίκησης είναι μέχρι τα τέλη Αυγούστου να έχουν αναβαθμιστεί σταδιακά όλες οι υπηρεσίες που παρέχουν οι εμπορικοί χώροι του γηπέδου καθώς και η online επικοινωνία (website, e tickets, e-shop), για τους φίλους της ομάδας που βρίσκονται σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Στην προπόνηση ο Αλαφούζος

Στην προπόνηση ο Αλαφούζος
Το «παρών» στην προπόνηση του Παναθηναϊκού έδωσε σήμερα το πρωί ο Γιάννης Αλαφούζος.

Ο επικεφαλής της Παναθηναϊκής Συμμαχίας παρακολούθησε από κοντά ένα μέρος της προπόνησης της ομάδας και είχε συζήτηση με τον Ζεσουάλδο Φερέιρα.

Ο Γιάννης Αλαφούζος ενημερώθηκε για την προετοιμασία και την πορείας από τον Πορτογάλο τεχνικό, αλλά και για τα μεταγραφικά ζητήματα… Για τις μεταγραφές που έχουν γίνει και ενδεχομένως αυτές που πρέπει να γίνουν.

Λεπτομέρειες για την συζήτηση των δύο ανδρών δεν έχουν γίνει γνωστές.

Με Σόουζα η προπόνηση

Με Σόουζα η προπόνηση 
Με αμείωτους ρυθμούς συνεχίζεται η προετοιμασία του ΟΦΗ με το σημερινό πρόγραμμα των Κρητικών να περιλαμβάνει δύο προπονήσεις.

Το πρωί συμμετείχε και ο Σόουζα, ο οποίος επέστρεψε από την πατρίδα του και ενσωματώθηκε στην ομάδα.

Οι παίκτες του Νίκου Αναστόπουλου επικεντρώθηκαν σε ασκήσεις φυσικής κατάστασης, ενώ ανανέωσαν το ραντεβού τους για την απογευματινή προπόνηση (21/7), η οποία θα είναι και η τελευταία της εβδομάδας, δεδομένου ότι ο Έλληνας τεχνικός αύριο (Κυριακή 22/7) έχει δώσει ρεπό στους παίκτες του.

Και ο Λαδάκης στον Πανθρακικό

Και ο Λαδάκης στον Πανθρακικό
Τις μεταγραφικές του κινήσεις συνεχίζει ο Πανθρακικός, ο οποίος μετά τον Λεωνίδα Κυβελίδη, συμφώνησε και με τον Αντώνη Λαδάκη. Ο έμπειρος μέσος, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τον Αστέρα Τρίπολης τα βρήκε σε όλα με τους νεοφώτιστους και θα υπογράψει μονοετές συμβόλαιο.

Ο Λαδάκης είχε ανανεώσει την περασμένη σεζόν το συμβόλαιό του, όμως δεν βρισκόταν τα πλάνα του Σάκη Τσιώλη στην ομάδα της Αρκαδίας. Έτσι μετά από πολλά χρόνια παρουσίας, έλυσε το συμβόλαιό του και αναζήτησε αλλού την επαγγελματική του στέγη.

Για τον παίκτη ενδιαφέρθηκαν ομάδες της Σούπερ Λίγκας αλλά και της Football League με την ομάδα της Κομοτηνής να… «κλέβει» τελικά την υπογραφή του. Σύντομα αναμένονται και ανακοινώσεις από την πλευρά της ακριτικής ομάδας.

Θυμίζουμε, λίγο νωρίτερα, ο Πανθρακικός είχε ανακοινώσει την απόκτηση του Λεωνίδα Κυβελίδη. Παράλληλα, ο Λαδάκης, δεν αποκλείεται να σμίξει και πάλι με έναν παλιό του γνώριμο, αφού σε συζητήσεις με την ομάδα του Σάββα Παντελίδη, βρίσκεται και ο Ηλίας Ιωάννου, ο οποίος έχει φορέσει την φανέλα με το «αστέρι» της Τρίπολης για δύο χρόνια.

Και τώρα ξεκούραση

Και τώρα ξεκούραση
Μετά την πρώτη φιλική αναμέτρηση της Skoda Ξάνθης κόντρα στην ομάδα Νέων (2-0) το απόγευμα της Παρασκευής (20/7) και τις ασκήσεις αποκατάστασης που ακολούθησαν σήμερα το πρωί (21/7 Σάββατο) το πρόγραμμα για τους παίκτες της Ακριτικής ομάδας περιλαμβάνει ξεκούραση.

Στην πρωινή προπόνηση οι ποδοσφαιριστές του Μαρίνου Ουζουνίδη επικεντρώθηκαν σε ασκήσεις αερόβιας αποκατάστασης και μυϊκής ενδυνάμωσης.

Ο τεχνικός της Ξάνθης έδωσε ρεπό στους παίκτες του την Κυριακή, με την επόμενη προπόνηση να είναι προγραμματισμένη για το πρωί της Δευτέρας (23/7).

Θετικός ο Μάντζιος

Θετικός ο Μάντζιος
Θετικός στο ενδεχόμενο να αγωνιστεί με τη φανέλα της ΑΕΚ είναι ο Βαγγέλης Μάντζιος.

Αυτό φέρεται να εξέφρασε ο Έλληνας επιθετικός στον Θωμά Μαύρο και στη συνάντηση που είχαν σήμερα το πρωί.

Ο επικεφαλής της προσπάθειας σωτηρίας της Ένωσης εξήγησε στον Μάντζιο πως έχει η κατάσταση στην ομάδα και του εξέφρασε την επιθυμία του να φορέσει τα κιτρινόμαυρα.

Η διάθεση παίζει ρόλο, αλλά δεν είναι μόνο αυτή που θα μπορούσε να μεταφέρει τον Μάντζιο στην ΑΕΚ.

Κάτι τέτοιο παραδέχθηκε και ο Θωμάς Μαύρος σε δήλωσή του στο aek365.gr: «Θα πρέπει να δούμε και κάποια άλλα ζητήματα, να εξετάσουμε τις οικονομικές παραμέτρους της υπόθεσης και να καταλήξουμε στο συμπέρασμα αν μπορούμε ή δεν μπορούμε να συνεργαστούμε. Ωστόσο, το κλίμα ήταν πολύ θετικό. Θα κάνουμε μια σύσκεψη τη Δευτέρα με τον Βασίλη (Τσιάρτα) και τον Βαγγέλη (Βλάχο) και θα μιλήσουμε ξανά μαζί του», τόνισε ο Θωμάς Μαύρος.

Φορναρόλι κι επίσημα!

Φορναρόλι κι επίσημα!
Παίκτης του Παναθηναϊκού και επίσημα είναι ο Μπρούνο Φορναρόλι ο οποίος πέρασε το πρωί από τα γραφεία της πράσινης ΠΑΕ και έβαλε την υπογραφή του σε συμβόλαιο τριετούς διάρκειας.

Ο Ουρουγουανός επιθετικός ανήκει και τυπικά στο «τριφύλλι» έχοντας υπογράψει τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με τον σύλλογο για να αποτελέσει το έκτο μεταγραφικό απόκτημα των «πράσινων» για την τρέχουσα περίοδο!

Ο Φορναρόλι βρισκόταν στη χώρα μας από το απόγευμα της Τετάρτης, την Πέμπτη πέρασε από τα ιατρικά τεστ και απλά περίμενε τη στιγμή που θα έβαζε την υπογραφή του στο συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό.

Αφού έγινε κι αυτό, δεν υπήρχε λόγος να μετατεθεί η επίσημη ανακοίνωση της απόκτησής του για την προσεχή Δευτέρα, με αποτέλεσμα, να εκδοθεί το μεσημέρι του Σαββάτου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την απόκτηση του Μπρούνο Φορναρόλι, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας τριετούς διάρκειας».

Στο Πανθρακικό ο Κυβελίδης

Στο Πανθρακικό ο Κυβελίδης
Τη φανέλα του Πανθρακικού θα φορά ο Λεωνίδας Κυβελίδης για ένα χρόνο, όπως επίσημα ανακοίνωσε η ομάδα της Κομοτηνής. Ο 26χρονος επιθετικός ευχαρίστησε τη διοίκηση του συλλόγου για την εμπιστοσύνη που του έδειξε, ενώ επισήμανε πως θα δουλέψει σκληρά, ώστε να καλύψει το χαμένο έδαφος.

«Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση και τον προπονητή του Πανθρακικού για την εμπιστοσύνη που έδειξαν προς το πρόσωπο μου. Ο Πανθρακικός είναι γνωστός από την οργάνωση, το πολύ καλό κλίμα αλλά και από τις αθλητικές εγκαταστάσεις τις οποίες επισκέφτηκα και με εντυπωσίασαν.

Από τις πρώτες συζητήσεις υπήρχε ταύτιση απόψεων και επιθυμία ώστε να γίνω μέλος της οικογένειας του Πανθρακικού. Τα υπόλοιπα παιδιά μπορεί να έχουν ολοκληρώσει το δεύτερο της προετοιμασίας αλλά θα δουλέψω σκληρά για να καλύψω το χαμένο έδαφος
», ανέφερε ο παίκτης στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας.

Ο Κυβελίδης θα ενσωματωθεί με την ομάδα τη Δευτέρα (23/7), όπου και θα πάρει μέρος στην προπόνηση.

Συνεχίζεται η ενίσχυση για τον ΠΑΣ

Συνεχίζεται η ενίσχυση για τον ΠΑΣ
Θετική ήταν η άποψη του Γιάννη Χριστόπουλου για τον Πέτρο Τοπούζη, ο οποίος αγωνίστηκε στο φιλικό παιχνίδι του ΠΑΣ Γιάννινα με τον Πανθρακικό.

Για αυτό τον λόγο εισηγήθηκε την απόκτησή του και ο 21χρονος επιθετικός συμφώνησε με τη διοίκηση του συλλόγου, αφού πρώτα πέρασε με επιτυχία τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις.

Δεν αποκλείεται, μάλιστα, ο παίκτης να επιστρέψει στο προπονητικό κέντρο σήμερα και να αγωνιστεί αύριο κόντρα στην αλβανική Μπίλις στα Τρία Πέντε Πηγάδια.

Όσον αφορά τον Γιώργο Νικλητσιώτη, ο νεαρός αναμένεται να αγωνιστεί στο αυριανό φιλικό και αφού περάσει και αυτός με επιτυχία τα ιατρικά τεστ, θα γίνει παίκτης των Ιωαννίνων.

ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου