ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 18 Ιουλίου 2012

Διαφορα απο SUPER LEAGUE

 Διαφορα απο SUPER LEAGUE

18/7/2012

Από οικογένεια σε… συμμαχία! 

Από οικογένεια σε… συμμαχία! 
Μια ιστορία 33 ετών ολοκληρώθηκε σήμερα!

Οι μετοχές (54,7%) της ΠΑΕ Παναθηναϊκός άλλαξαν χέρια και από την οικογένεια Βαρδινογιάννη πέρασαν στην… οικογένεια των φίλων της ομάδας και στην «Παναθηναϊκή Συμμαχία».

Οι διαδικασίες επισφραγίστηκαν σήμερα το μεσημέρι στα γραφεία της ΠΑΕ με την υπογραφή των σχετικών εγγράφων από τους νομικούς συμβούλους του Γιάννη Βαρδινογιάννη και τον Γιάννη Αλαφούζο!

Πρόκειται για μια πολύ μεγάλη ημέρα στην ιστορία του Παναθηναϊκού, τις τύχες του οποίου πλέον –και με τη βούλα- αναλαμβάνουν οι οπαδοί του.

Στόχος της Παναθηναϊκής Συμμαχίας;

Να μην εμφανιστούν ποτέ ξανά τα διοικητικά προβλήματα της περσινής αγωνιστικής περιόδου που παραλίγο να οδηγήσουν στον γκρεμό το τριφύλλι αλλά και οι οπαδοί της ομάδας να λαμβάνουν τις αποφάσεις για την αγαπημένη τους ομάδα έχοντας «φως» σε όλα τα θέματα της ΠΑΕ, από τα οικονομικά μέχρι και τα άλλα ζητήματα που αφορούν την πορεία της προς την άνοδο!



«Από σήμερα ο ΠΑΟ ανήκει στους οπαδούς του»
«Έχουμε μεγάλη ευθύνη γιατί από σήμερα ο ΠΑΟ ανήκει στους οπαδούς του»

Με τα λόγια αυτά ο Γιάννης Αλαφούζος στιγμάτισε την μεταβίβαση των 54,7% των μετοχών της ΠΑΕ Παναθηναϊκός από την οικογένεια Βαρδινογιάννη, στην «Παναθηναϊκή Συμμαχία»

«Ευχαριστώ όλο τον κόσμο, όλους τους παράγοντες για τη στήριξη που έκαναν δυνατή την μεταβίβαση των μετοχών.

Το σωματείο αντιπροσωπεύει τους οπαδούς. Θέλω να επισημάνω ότι εάν δεν είχαν υπάρξει οι προηγούμενοι μέτοχοι και οι οπαδοί του δεν θα είχαμε τον ΠΑΟ. Όταν άρχισε η προσπάθεια και με τον κ.Καμάρα αρχίσαμε στις συσκέψεις ήρθαμε σε αδιέξοδο.

Σκεφτήκαμε ότι ο μόνος δρόμος είναι ο κόσμος του. Δεν είναι δυνατόν να μην έχουμε τη δύναμη και τη θέληση εμείς οι οπαδοί του να ξακανάνουμε τον ΠΑΟ μια πολύ μεγάλη ομάδα. Ευχαριστώ όλους, που έχουν συμμετάσχει και ειδικά αυτούς που έχουν δώσει 20€ γιατί είναι δεδομένο ότι το έχουν κάνει από το υστέρημα τους»
, τόνισε ο Γιάννης Αλαφούζος και συνέχισε:

«Πρέπει να μάθουμε από τις ζημιές που έγιναν πέρσι. Πρέπει να συζητήσουμε τώρα που θα πάει ο ΠΑΟ και αρχίσουμε το χτίσιμο για έναν νέο Παναθηναϊκό. Ευχαριστούμε τους παίκτες και τον προπονητή που δέχθηκαν να καθυστερήσουν οι πληρωμές τους. Και τους οπαδούς του όλους! Έχουμε μεγάλη ευθύνη γιατί από εδώ και πέρα ο ΠΑΟ ανήκει στους οπαδούς του», κατέληξε.

«Η πράξη που ολοκληρώθηκε σήμερα με την υπογραφή της συμβάσεων στην πραγματικότητα αξίζει 1000 λέξεις και παραπάνω. Επισφραγίζει μια υπόσχεση του Γιάννη Βαρδινογιάννη και την το ακέραιο. Με τις ελπίδες όλων… Καλή τύχη στον Παναθηναϊκό μας», τόνισε ο νομικός εκπρόσωπος, του κ.Βαρδινογιάννη, Λεωνίδα Γεωργόπουλο.

Κληρονόμησε… τα γάντια!

Κληρονόμησε… τα γάντια! 
Τον δρόμο του πατέρα του, Κώστα Χανιωτάκη, φαίνεται πως είναι έτοιμος να ακολουθήσει ο γιος του, Γιώργος.

Ο 17χρονος τερματοφύλακας είναι ένα βήμα πριν την συμφωνία του με τον ΟΦΗ, τον σύλλογο με τον οποίο μεγαλούργησε ο πατέρας του στο παρελθόν.

Μάλιστα, ο νεαρός πορτιέρο, ο οποίος μέχρι πρότινος αγωνιζόταν με τη φανέλα του Αθλόπολις, είχε απασχολήσει τους ανθρώπους του συλλόγου και το προηγούμενο καλοκαίρι, όμως η μεταγραφή του τότε «κόλλησε» για διάφορους λόγους και δεν πραγματοποιήθηκε.

Έτσι, όπως όλα δείχνουν ο 17χρονος παίκτης θα αγωνίζεται στα τμήματα υποδομής του συλλόγου και συγκεκριμένα την ομάδα των U-20.

Κέρδισε την προσφυγή ο Σηφάκης

Κέρδισε την προσφυγή ο Σηφάκης
Χωρίς σταματημό συνεχίζονται τα οικονομικά προβλήματα στον Άρη.

Η επιτροπή επίλυσης οικονομικών διαφορών, μετά από αρκετές ημέρες καθυστέρηση δικαίωσε τον Μιχάλη Σηφάκη και επιδίκασε όλο το ποσό, δηλαδή 980.000 ευρώ, που ζητούσε ο Έλληνας τερματοφύλακας.

Το ποσό αυτό αντιστοιχεί σε 180.000 ευρώ, που είναι τα περυσινά δεδουλευμένα με τη φανέλα των «κιτρινόμαυρων» και τα υπόλοιπα 800.000 αφορούν τη ρήτρα του παίκτη.

Η απόφαση από την ΕΕΟΔΕΠ πάρθηκε κατά πλειοψηφία και ουσιαστικά η επιτροπή ενέκρινε τον ισχυρισμό της πλευράς του Σηφάκη, η οποία ανέφερε ότι από τη στιγμή που έγινε τροποποίηση και επέκταση της συνεργασίας των δύο πλευρών, αυτόματα ανανεώθηκε και η εμπιστοσύνη των δύο.

Μάλιστα, στη διοίκηση του συλλόγου υπάρχει δυσαρέσκεια για την απόφαση, την οποία θεωρούν άδικη και είναι σε σκέψεις για το αν θα καταθέσει έφεση επί της απόφασης τις προσεχείς ημέρες.

Γιαλούσης: «Πρόκληση να ανταποκριθώ στις προσδοκίες»

Γιαλούσης: «Πρόκληση να ανταποκριθώ στις προσδοκίες» 
Έτοιμος να ζήσει την εμπειρία των ευρωπαϊκών αγώνων με τον Αστέρα Τρίπολης, εάν και εφόσον η ομάδα της Τρίπολης περάσει στην επόμενη φάση είναι ο Λευτέρης Γιαλούσης. Ο έμπειρος αμυντικός μίλησε στη Δημοτική Ραδιοφωνία Τρίπολης για τη νέα σελίδα της καριέρας του και την φιλία του με τον Μιχάλη Φραγκουλάκη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γιαλούσης:

Οι πρώτες του εντυπώσεις: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος. Είμαι σε μια πολύ ήρεμη πόλη, στην οποία μπορείς να σκέφτεσαι μόνο το ποδόσφαιρο. Είναι μια ποδοσφαιρική πόλη η Τρίπολη. Είναι καλό για εμένα που μετά από τόσα χρόνια άφησα την Κρήτη. Είμαι διψασμένος για ένα νέο βήμα στην καριέρα μου. Ο Αστέρας Τρίπολης είναι μια υγιής και ποιοτική ομάδα. Για εμένα είναι μία πρόκληση να καταφέρω να ανταπεξέλθω στις προσδοκίες του συλλόγου».

Για τον Μιχάλη Φραγκουλάκη: «Σίγουρα είναι βοήθεια για εμένα που θα είναι και ο Μιχάλης εδώ. Όπως είναι πολύ θετικό και για εκείνον. Είμαστε πολλά χρόνια φίλοι, προτού καν βρεθούμε στον Εργοτέλη. Κάνουμε χρόνια παρέα και είναι πολύ καλό που θα είμαστε μαζί σε μια νέα πόλη».

Για την αναμέτρηση με την Ιντερ Μπακού: «Θα ήθελα να είμαι κι εγώ στο Αζερμπαϊτζάν με την ομάδα. Είναι μια εμπειρία ζωής. Τα παιδιά έχουν πολύ καλή ψυχολογία, είναι αισιόδοξα ότι θα πάρουμε ένα πολύ καλό αποτέλεσμα, ώστε στην ρεβάνς που θα γίνει στην έδρα μας, να πάρουμε την πρόκριση. Έχουμε δει την Ιντερ Μπακού σε βίντεο. Είμαστε πολύ καλή ομάδα για να σκεφτόμαστε ότι δεν θα πάρουμε καλό αποτέλεσμα. Νομίζω ότι όλοι μας θα είμαστε πολύ ευχαριστημένοι μετά το τέλος του αγώνα. Ώστε να κάνω κι εγώ στον επόμενο γύρο το ευρωπαϊκό ταξίδι. Είναι το όνειρο κάθε ποδοσφαιριστή».

Οι στόχοι του Αστέρα: «Χωρίς να έχω μιλήσει με κάποιον, σας το λέω από μόνος μου, βλέποντας τις προοπτικές της ομάδας και τις εγκαταστάσεις, πρόκειται για μια ομάδα που θα πρέπει να είναι στην πρώτη πεντάδα κάθε χρόνο. Γίνεται πολύ καλή δουλειά στον Αστέρα. Μπορεί να ακούγομαι ότι ανεβαίνω στα ύψη, αλλά έτσι είναι τα πράγματα. Πιστεύω ότι είναι καλύτερα που το πρόγραμμα είναι δύσκολο στην αρχή, γιατί μπορεί να βρούμε αυτές τις ομάδες απροετοίμαστες. Δεν μας φοβίζει τίποτα».

Συνέχεια στις… επενδύσεις!

Συνέχεια στις… επενδύσεις!
Μια ακόμα επένδυση με μέλλον έκανε ο Ατρόμητος, ο οποίος ανακοίνωσε την απόκτηση του Κώστα Μπουλούλη για τα επόμενα τρία χρόνια. Ο νεαρός μέσος αγωνιζόταν στον Φωκικό μαζί με τον Μανώλη Καλλέργη και θα συνεχίσει εκεί με την μορφή δανεισμού. Παράλληλα με δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου, ευχαρίστησε όσους τον πίστεψαν και του έδωσαν την ευκαιρία, ενώ θεωρεί πως μέσα από τον δανεισμό του στην ομάδα του Καρπενησίου θα γυρίσει πιο έμπειρος στον Ατρόμητο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του: «Είμαι πολύ χαρούμενος που υπέγραψα σε μια από τις πιο οργανωμένες και ανταγωνιστικές ομάδες της Σούπερ Λίγκας. Μέσω του δανεισμού μου στον Φωκικό θα βάλω τα δυνατά μου για να δικαιώσω τους ανθρώπους που με πίστεψαν, ιδιαίτερα τον κύριο Τόλη Αποστόλου ο οποίος με παρακολουθούσε τόσο καιρό για να αποδείξω ότι είμαι ικανός να ανταποκριθώ στις απαιτήσεις του Ατρόμητου. Θέλω επίσης να ευχαριστήσω τον τεχνικό διευθυντή κύριο Γιάννη Αγγελόπουλο για την άψογη συνεργασία και στάση που τήρησε από την πρώτη στιγμή που μιλήσαμε μαζί».

Η ανακοίνωση: «Ο νεαρός ποδοσφαιριστής που έμεινε ελεύθερος βάσει συμβολαίου από τον Φωκικό βρέθηκε σήμερα στα γραφεία της ΠΑΕ Ατρόμητος και υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας τριών ετών παρουσία του τεχνικού διευθυντή Γιάννη Αγγελόπουλου.

Θα δοθεί ωστόσο δανεικός στον Φωκικό για ένα χρόνο στο πλαίσιο της συμφωνίας των δύο συλλόγων για τη μεταγραφή του Μανώλη Καλλέργη.

Αμέσως μετά την υπογραφή συμβολαίου, ο Κωνσταντίνος Μπουλούλης μίλησε στο atromitosfc gr και δήλωσε τα εξής αναφορικά με τη μεταγραφή του στον Ατρόμητο:
Ο Κωνσταντίνος Μπουλούλης έχει γεννηθεί στις 7 Δεκεμβρίου 1993. Ξεκίνησε το ποδόσφαιρο από την Ακαδημία Λαμίας και τα δύο τελευταία χρόνια αγωνίστηκε στον Φωκικό πραγματοποιώντας 18 συμμετοχές στη Γ' Εθνική και 27 συμμετοχές (2 γκολ) στη Β' Εθνική.

Αγωνίζεται στο χώρο της μεσαίας γραμμής».


Ελευθερόπουλος: «Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί για επιθετικό»

Ελευθερόπουλος: «Θα περιμένουμε όσο χρειαστεί για επιθετικό» 
Η στελέχωση του ρόστερ είναι το πρώτο μέλημα του Δημήτρη Ελευθερόπουλου στον Πανιώνιο. Ο νεαρός τεχνικός μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα των «κυανέρυθρων» για την πορεία της προετοιμασίας αλλά και τις προσθήκες που θα γίνουν μέχρι το φινάλε της μεταγραφικής περιόδου.

Με ποια κριτήρια επιλέξατε την αποστολή της ομάδας;

Ήταν ξεκάθαρο από την αρχή το που θα βασιστούμε και πάνω σε τι πράγματα θα χτίσουμε. Την αποστολή ακολούθησαν όλα τα παιδιά που είναι δοσμένα ψυχή τε και σώματι στην ομάδα.

Ο Γιάννης Σιδεράκης σωματικά δεν είναι σε θέση να ανταποκριθεί άμεσα στις απαιτήσεις της ομάδας και γι αυτό θα ακολουθήσει ειδικό πρόγραμμα.

Επίσης ο Ακίμ Ομο δεν έδειξε συγκεντρωμένος στην ομάδα και επιθυμεί διακαώς κάτι άλλο, αλλά πρέπει να καταλάβει ότι αποτελεί περιουσιακό στοιχείο του συλλόγου.

Τέλος ο Δημήτρης Πετκάκης, για τον οποίο οφείλω να πω ότι από το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας ήταν άψογος στις υποχρεώσεις του, είχε μία καλή οικονομική πρόταση και ήμουν ξεκάθαρος από την αρχή πως στην ομάδα θα μείνει όποιος το επιθυμεί 101%.

Γενικότερα θα πρέπει να μάθουν όλα τα παιδιά να μ ην συγχέουν τα όποια οικονομικά προβλήματα μπορεί να έχει μία ομάδα, με το μέγεθος της φανέλας της και την ιστορία της. Όποιος το θεωρεί μεγάλη τιμή για να αγωνίζεται στον ιστορικό αυτό σύλλογο και το αποδεικνύει έμπρακτα θα παραμείνει.

-Στην αποστολή βρίσκονται δύο νέα παιδιά. Ο Χρήστος Αραβίδης και ο Πάρις Ανδράλας.

Αντιπροσωπεύουν αυτό ακριβώς που είπαμε πιο πάνω. Όσοι από το χώρο του ποδοσφαίρου γνωρίζουν τα δύο παιδιά, ξέρουν ότι μιλάμε για δύο απόλυτους επαγγελματίες και ιδανικούς χαρακτήρες, που θα βοηθήσουν να ωριμάσουν πολύ πιο γρήγορα τα δικά μας νέα παιδιά.

Σύμφωνα λοιπόν με το απόλυτα ξεκάθαρο αγωνιστικό πλάνο που έχουμε σε συνδυασμό με το μπάτζετ μας, ήταν οι καλύτερες επιλογές. Σε αυτό το σημείο θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση για όλες τις προσπάθειες που καταβάλλει.

-Μετά τις δύο αυτές προσθήκες, απομένει μόνο μία θέση κενή για την απόκτηση παίκτη άνω των 24 ετών.

Θα κινηθούμε για την απόκτηση επιθετικού και θα δείξουμε όση υπομονή χρειαστεί για να βρούμε αυτό που θέλουμε.

-Πραγματοποιήθηκε η κλήρωση του πρωταθλήματος και βγήκε το πρόγραμμα των αγώνων του Πανιωνίου.

Ποτέ στην καριέρα μου δεν με ενδιέφερε η σειρά των αγώνων, καθώς στο πρωτάθλημα όλοι θα παίξουν με όλους. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι να παρουσιαστεί έτοιμος ο Πανιώνιος για να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις του νέου πρωταθλήματος.

-Τέλος θα ήθελα ένα σχόλιο για την Εθνική Νέων και την συμμετοχή της στον τελικό του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

Αξίζουν συγχαρητήρια στα παιδιά αυτά και τους προπονητές τους, γιατί απέδειξαν ότι το ελληνικό ποδόσφαιρο έχει μέλλον και μπορεί να στηριχθεί στις δικές του δυνάμεις. Δεν έχει σημασία το αποτέλεσμα, σημασία έχει η προσπάθεια και αυτή ήταν εξαιρετική.

Τελεία και… Παυλής!

Τελεία και… Παυλής! 
Εδώ δοκιμάζονται τόσοι και τόσοι «ξένοι».

Σε ένα δικό της παιδί δεν θα 'δινε ευκαιρία η ΑΕΚ;

Ο Μιχάλης Παυλής μίλησε με τον Βαγγέλη Βλάχο, συζήτησαν το ενδεχόμενο να βρεθεί στα Σπάτα και συμφώνησαν να συμμετάσχει στις προπονήσεις, ώστε ν’ αποδείξει αν μπορεί να βάλει… τελεία στα τρία χρόνια που δεν φορά τη φανέλα της αγαπημένης του ομάδας.

Από το καλοκαίρι του 2007 που ο Λορένσο Σέρα Φερέρ τον ανέβασε στην πρώτη ομάδα, έχουν περάσει πέντε χρόνια. Σε αυτά άλλαξαν πολλά στην καριέρα του Μιχάλη Παυλή, εκτός από τα αισθήματά του για την ομάδα που υποστήριζε και ανδρώθηκε.

Μπορεί λοιπόν από το 2009 που αποχώρησε από την «Ένωση» (πρώτα ως δανεικός στον Εθνικό Αστέρα κι έπειτα ως ελεύθερος) να μην ακολούθησε την πορεία του «νέου Ντέμη» (όπως τον χαρακτήριζαν και λόγω κοψιάς) ωστόσο ο Παυλής δεν παραιτείται. Κι επειδή ξέρει πως τα περάσματά του από ομάδες όπως ο Ελπιδοφόρος και η Καβάλα αναπόφευκτα παραμερίζουν από τη μνήμη τα προσόντα που πρόλαβε να δείξει στην ΑΕΚ, συμφώνησε να δοκιμαστεί και να δείξει ότι μπορεί να τα ξαναφέρει στο φως.

Άλλωστε, στα Σπάτα δοκιμάστηκαν -και συνεχίζουν να δοκιμάζονται- πολλοί νεαροί που είτε είχαν δοθεί δανεικοί, είτε αγωνίζονταν σε μικρότερες κατηγορίες. Έτσι, ο Παυλής θα βρεθεί το απόγευμα της Τετάρτης στις εγκαταστάσεις, θα προπονηθεί με την υπόλοιπη ομάδα και θα ξεκινήσει ν’ αποδεικνύει αν (στα 23 του ακόμα) μπορεί να κάνει το μεγάλο «come back».

Πήρε Μαργαρίτη ο Άρης!

Πήρε Μαργαρίτη ο Άρης!
Την απόκτηση ενός ακόμη ποδοσφαιριστή κάτω των 24 ετών ανακοίνωσε η ΠΑΕ Άρης. Ο 21χρονος αριστερός μπακ-χαφ υπέγραψε συμβόλαιο με τους κίτρινους και στις πρώτες του δηλώσεις παρουσιάστηκε πρόθυμος να δώσει τον καλύτερό του εαυτό για να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις που έχει ο Άρης.

«Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει την απόκτηση του Γιώργου Μαργαρίτη για τα επόμενα δύο χρόνια. Ο ποδοσφαιριστής αγωνίζεται ως αριστερός μπακ-χαφ, έχει γεννηθεί στις 20 Ιουνίου του 1991 και ξεκίνησε την καριέρα του από τον Αγρ. Αστέρα το 2008 όταν και είχε 16 συμμετοχές. Πήρε μεταγραφή στα Γιάννενα την σεζόν 2009-10 (στην Λίγκα ο ΠΑΣ), ενώ την επόμενη χρονιά με την φανέλα του Ναυπακτιακού είχε 15 συμμετοχές. Πέρσι επέστρεψε στον Αγρ. Αστέρα και είχε 31 συμμετοχές», αναφέρει η ΠΑΕ Άρης.

Οι «κομμένοι» και ο Ρίκκα

Οι «κομμένοι» και ο Ρίκκα
Όρθιος από το… κύμα αποχωρήσεων που σημειώνεται στην ΑΕΚ -αλλά κι εκείνο των εκκαθαρίσεων που ξεκινά- μένει ο Αντώνης Ρίκκα.

Δεδομένης της λειψανδρίας στα χαφ και της πίστης πως ο Έλληνας μέσος αν μη τι άλλο θα μπορεί να σταθεί σε ένα ρόστερ σαν αυτό που θα έχει του χρόνου η «Ένωση», δεν θα ακολουθήσει το δρόμο της εξόδου όπως οι Καλαμιώτης, Τσουκαλάς, Φέτσης και Αγκιριμπά.

Ο Ρίκκα είναι από τους λίγους παίκτες της ΑΕΚ που έχουν συμβόλαιο και μετά το καλοκαίρι. Επειδή ωστόσο δεν συγκαταλέγεται σε εκείνα που η «Ένωση» θα είχε μεγάλο κέρδος από το να απαλλαγεί -κι επειδή στις θέσεις των χαφ δημιουργείται τεράστιο κενό με την αποχώρηση των Μάκου, Βάργκας, Καφέ και Γκερέιρο- ο Έλληνας μέσος θα παραμείνει και την επόμενη σεζόν στο ρόστερ.

Αντίθετα, κάτι τέτοιο δεν θα γίνει με τους Καλαμιώτη, Αγκιριμπά, Τσουκαλά, Φέτση, που δεν έπεισαν με την παρουσία τους στις προπονήσεις και «κόπηκαν» από τον Βαγγέλη Βλάχο. Τόσοι οι δυο πρώτοι, λοιπόν (που είχαν δοθεί δανεικοί πέρυσι) όσο και οι δυο νεαροί που αποκτήθηκαν το περασμένο καλοκαίρι αναμένεται να λύσουν τα συμβόλαιά τους και να αποτελέσουν παρελθόν από την ΑΕΚ.

«Την μπάλα στα πόδια μας»

«Την μπάλα στα πόδια μας» 
Έναν Αστέρα που θα κρατήσει την μπάλα και θα δώσει χρόνο στον… εαυτό του για να βρει τα πατήματά του, θέλει να παρουσιάσει στο Μπακού ο Σάκης Τσιώλης.

Μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6, ο προπονητής των Αρκάδων χαρακτήρισε «κλειδί» για την ομάδα του στο ευρωπαϊκό ντεμπούτο της Πέμπτης το παιχνίδι κατοχής. Έτσι, τόνισε, θα έχει χρόνο να διαβάσει τον αντίπαλο, αλλά και να εξοικειωθεί με τον συνθετικό χλοοτάπητα.

Στην OTE TV η τηλεοπτική μετάδοση του αγώνα...

Αναλυτικά όσα είπε ο Σάκης Τσιώλης

Για το αν είναι έτοιμη η ομάδα: «Κάναμε μια μεγάλη προσπάθεια στην προετοιμασία για να προλάβουμε να είμαστε έτοιμοι σε αυτό το ματς. Το πρόβλημα που έχουμε και αυτό που θα πρέπει να προσέξουμε είναι ο ρυθμός. Θα παίξει περίπου η ίδια ομάδα με πέρυσι και γι’ αυτό πρέπει και μπορούμε να είμαστε συγκεντρωμένοι -ειδικά στο ξεκίνημα του παιχνιδιού».

Για την τακτική που θα ακολουθήσει ο Αστέρας: «Πρώτος στόχος μας θα είναι να έχουμε κατοχή της μπάλας, να την κρατάμε στα πόδια μας, ώστε να μπορέσουμε να εξοικειωθούμε με τον αντίπαλο, αλλά και το γήπεδο -αφού είναι συνθετικός ο χλοοτάπητας. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι αμυντικά, ούτως ώστε να έχουμε χρόνο να διαβάσουμε τον αντίπαλο».

Για το φετινό στόχο του Αστέρα: «Όταν έχεις κάνει μια επιτυχία, είναι λογικό την επόμενη χρονιά να θέλεις το βήμα παραπάνω. Οπότε εμείς θέλουμε να μείνουμε στην πρώτη πεντάδα και να κάνουμε ένα ακόμα καλύτερο ποδόσφαιρο σε σχέση με πέρυσι».

Για το αν η ομάδα χρειάζεται ενίσχυση: «Όντως χρειαζόμαστε κάποιες μεταγραφές. Ένα δεύτερο επιθετικό για να παίζει δίπλα στον Περόνε, έναν αριστεροπόδαρο χαφ και γενικά 3-4 παίκτες που να μπορούν να διεκδικήσουν θέση στην ενδεκάδα. Αν καταφέρουμε να τους πάρουμε, νομίζω ότι θα μπορέσουμε να παρουσιαστούμε εξίσου ανταγωνιστικοί στο πρωτάθλημα». 

Και επίσημα στον ΟΦΗ ο Αναστόπουλος

Και επίσημα στον ΟΦΗ ο Αναστόπουλος
Μέσω μιας λιτής ανακοίνωσης η ΠΑΕ ΟΦΗ έκανε γνωστό ότι η συνεργασία της με τον Νίκο Αναστόπουλο θα συνεχιστεί και στη νέα αγωνιστική σεζόν. Σε αυτή αναφέρεται ότι η πρώτη προπόνηση της ομάδας θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα στο «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης» και η διοίκηση ζήτησε από τους οπαδούς την δυναμική παρουσία τους…

«Τις ομάδες τις ανεβάζουμε και δεν τις κατεβάζουμε. Στις παραπάνω λέξεις περικλείεται η συμφωνία -συνεργασία που θα έχει η διοίκηση της ΠΑΕ-ΟΦΗ με το προπονητή κ. Νίκο Αναστόπουλο.

Ο πρόεδρος του ΟΦΗ κ. Κώστας Κλάδος συναντήθηκε με το προπονητή κ. Νίκο Αναστόπουλο και συμφώνησαν να συνεχισθεί η συνεργασία του με την ομάδα μας.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα που έχει καταρτισθεί στις 6.30 μ.μ. στο κανονικό γήπεδο του ΟΦΗ “Θόδωρος Βαρδινογιάννης” που είναι στην οδό Καντάνου, θα γίνει η πρώτη προπόνηση των παικτών»
, αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

"Η διοίκηση καλεί τους φίλους της ομάδας μας να βρεθούν στο γήπεδο μας και η πρώτη προπόνηση θέλουμε να είναι γιορτή αναγέννησης του ΟΦΗ” δήλωσε ο πρόεδρος κ. Κώστας Κλάδος εκ μέρους της διοίκησης, με αφορμή την πρώτη προπόνηση

Μέλος και ο «Βγενό»

Μέλος και ο «Βγενό»
Λίγα λεπτά μετά από τις υπογραφές και την μεταβίβαση των μετοχών της ΠΑΕ Παναθηναϊκός από την οικογένεια Βαρδινογιάννη στη «Παναθηναϊκή Συμμαχία» ήρθε και η πρώτη δυναμική εγγραφή!

Ο Ανδρέας Βγενόπουλος, έγινε μέλος της Παναθηναϊκής Συμμαχίας κάτι που ανακοινώθηκε και επίσημα.

Θυμίζουμε ότι υπήρχαν φήμες για είσοδο του στο σωματείο, καταβάλλοντας –μάλιστα- και περίπου 1,5 εκατομμύριο ευρώ, δηλαδή, τα χρήματα που είχε βάλει στα ταμεία της ομάδας πριν τη διάλυση του Διοικητικού Συμβουλίου. Το ποσό που έχει καταβάλει ο κ.Βγενόπουλος στη «Συμμαχία» δεν έχει διευκρινιστεί ακόμη…

Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

«Ανακοινώνεται ότι ο κ. Ανδρέας Βγενόπουλος ενεγράφη σήμερα ως μέλος στην «ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ».

Σχετική ανακοίνωσε εξέδωσε και η Παναθηναϊκή Συμμαχία...

Λίγα μόλις λεπτά μετά την ολοκλήρωση της μεταβίβασης των μετοχών της οικογένειας Βαρδινογιάννη στην Παναθηναϊκή Συμμαχία ο Ανδρέας Βγενόπουλος έγινε κι αυτός μέλος στο Σωματείο. Ο δεύτερος τη τάξει μέτοχος της ΠΑΕ έστειλε μέσω φαξ τη συμμετοχή του στη νέα προσπάθεια, συνεχίζοντας με τον τρόπο αυτό την οικονομική του συμβολή προς το μεγαλύτερο σύλλογο της χώρας.

Η Παναθηναϊκή Συμμαχία ευχαριστεί τον κ. Βγενόπουλο για την συγκεκριμένη πρωτοβουλία, όπως φυσικά και οποιονδήποτε άλλο έχει
συνδράμει οικονομικά στην επιχείρηση για τη σωτηρία του τριφυλλιού. 

Αρχίζουν να μπαίνουν οι διεθνείς

Αρχίζουν να μπαίνουν οι διεθνείς
Ρυθμό αρχίζουν να ανεβάζουν σταδιακά οι διεθνείς ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ.

Ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης, ο Στέλιος Μαλεζάς και ο Κώστας Σταφυλίδης μπαίνουν σταδιακά στο κανονικό πρόγραμμα της ομάδας.

Οι τρεις παίκτες συμμετείχαν σε ένα κομμάτι της προπόνησης και στο τέλος έκαναν τρέξιμο.

Σήμερα (18/07) οι παίκτες του «Δικεφάλου του βορρά» επιδόθηκαν σε ασκήσεις φυσικής κατάστασης με χαλαρό τρέξιμο.

Συγκεκριμένα, η προπόνηση που είχε προγραμματίσει ο Γιώργος Δώνης περιελάμβανε με ζέσταμα, κορόιδο και μετά έδωσε εντολή για διπλό, το οποίο έγινε σε μισό γήπεδο με ομάδες των εννέα.

Ωραία ήταν τα γκολ που πέτυχαν ο Πέλκας, δύο ο Γιάννου, ο Κίτσιου, ο Πόποβιτς και ο Αθανασιάδης. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν ο Πάμπλο Γκαρσία και ο Άγγελος Καραντασιάδης.

Πιθανότατα ο Ουρουγουανός χαφ να αρχίσει να συμμετέχει στο κανονικό πρόγραμμα από το πρωί της Πέμπτης (19/07).

Το απόγευμα (στις 20:00) είναι προγραμματισμένο το φιλικό απέναντι στην Τσβόλε.

Σε καλό δρόμο του Ν' Γκανγκά

Σε καλό δρόμο του Ν' Γκανγκά
Θετικά απάντησε ο Φράνσις Ν'Γκανγκά στην πρόταση που δέχθηκε από τη διοίκηση της Skoda Ξάνθης, σύμφωνα με πληροφορίες της SportDay.

Πλέον εκείνο που απομένει είναι οι δύο πλευρές να τα βρουν στη χρονική διάρκεια της συνεργασίας τους και στη συνέχεια να πέσουν οι υπογραφές.

Αν δεν υπάρξει κάποιο πρόβλημα, ο 27χρονος αριστερός μπακ θα ταξιδέψει για την Ελλάδα πιθανότατα μέχρι αύριο για να γίνει επίσημα παίκτης της ακριτικής ομάδας και να γνωρίσει τους νέους του συμπαίκτες.

Ο Κονγκολέζος έχει μείνει ελεύθερος από την γαλλική Τουρ, στην οποία αγωνιζόταν τα τρία τελευταία χρόνια.

Πρόταση σε Πόι

Πρόταση σε Πόι
Μία ακόμη περίπτωση από την ελληνική αγορά εξετάζει ο Λεβαδειακός.

Σύμφωνα με πληροφορίες της SportDay, oι Βοιωτοί κινούνται δυναμικά για την απόκτηση του Μάουρο Πόι.

Ο Αργεντινός επιθετικός έμεινε ελεύθερος από την Skoda Ξάνθη και χαίρει της εκτίμηση του Γιώργου Παράσχου για τον οποίο θα αποτελούσε ένα χρήσιμο «πολυεργαλείο».

Ο 31χρονος παίκτης μπορεί να καλύψει περισσότερες από μία θέσεις, κάτι που είναι βασικός στόχο στην αναζήτηση των υποψήφιων στόχων της ομάδας.

Τους τη χάρισε ο Βλάχος

Τους τη χάρισε ο Βλάχος
Μία προπόνηση κι όχι δύο θα έχει το μενού της Πέμπτης για τους παίκτες της ΑΕΚ. Ο Βαγγέλης Βλάχος μετά το πρωινό πρόγραμμα (8:00) αποφάσισε να χαρίσει στους παίκτες του την απογευματινή προπόνηση και πλέον οι διπλές προπονήσεις θα συνεχιστούν από την Παρασκευή.

Στην προπόνηση δεν συμμετείχε ο Έλφαρ Χέλγκασον που αποτελεί παρελθόν, οι Έιντουρ Γκούντγιονσεν και Λεονάρντο που… ακολουθούν σύντομα, ο Μαυρουδής Μπουγαΐδης που παίρνει ανάσες μετά το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Νέων, καθώς και ο Νίκος Εγγλέζου.

Πρόγραμμα στο γυμναστήριο ακολούθησαν οι Σιαλμάς, Νικολιάς και Γιάγκο, ενώ φυσιοθεραπεία οι Φέτσης και Σταματής. Με την ομάδα προπονήθηκαν και οι Αρκούδας, Τσαμουρλίδης, Κοτσαρίδης, Μουστάκης, Πάνος, Τομαράς, αλλά και Μιχάλης Παυλής, που από χθες το απόγευμα δοκιμάζεται.

Το απόγευμα οι παίκτες έχουν ρεπό και την Παρασκευή είναι προγραμματισμένη διπλή προπόνηση, στις 08.00 και στις 19.00.

«Ναυάγησε» του Ενγκανγκά

«Ναυάγησε» του Ενγκανγκά
Σε αναζήτηση παίκτη για τη θέση του αριστερού οπισθοφύλακα βρίσκεται ξανά η SKODA Ξάνθη, αφού η υπόθεση Ενγκανγκά δεν είχε αίσιο τέλος.

Οι δύο πλευρές αρχικά τα είχαν βρει, ωστόσο η χρονική διάρκεια του συμβολαίου ήταν η αιτία που η εν λόγω μεταγραφή ναυάγησε.



Εν αναμονή εξελίξεων

Εν αναμονή εξελίξεων
Θετική έκβαση αναμένεται να έχει υπόθεση του Μπούνα Κουντούλ στον Πανθρακικό. Η διοίκηση της ομάδας δεν εγκατέλειψε την προσπάθεια απόκτησης του Σενεγαλέζου τερματοφύλακα, τον οποίο όλα δείχνουν πως τελικά θα αποκτήσει.

Σήμερα (Πέμπτη 19/7) ο μάνατζερ του παίκτη θα βρεθεί στα γραφεία της Βάασα για να λύσει το συμβόλαιο του πελάτη του και τις επόμενες ημέρες θα έρθει στην Ελλάδα για να συζητήσουν τις λεπτομέρειες του νέου συμβολαίου 30χρονου γκολκίπερ με την
ομάδα της Κομοτηνής.

Εξελίξεις θα υπάρξουν και στο θέμα του επιθετικού, δεδομένου ότι το προσεχές τριήμερο ο Πανθρακικός θα ανακοινώσει έναν εκ των Ιωάννου ή Αναστασόπουλου, με τους οποίους βρίσκονται σε προχωρημένες επαφές.

Δοκιμάζει Νικλητσιώτη, θέλει Παπάζογλου ο ΠΑΣ

Δοκιμάζει Νικλητσιώτη, θέλει Παπάζογλου ο ΠΑΣ 
Στην Ξάνθη όπου πραγματοποιείται η προετοιμασία του ΠΑΣ Γιάννινα βρίσκεται ο Γιώργος Νικλητσιώτης, ο οποίος θα δοκιμαστεί από τον Γιάννη Χριστόπουλο.

Ο Έλληνας τεχνικός δεν έχει αμφιβολία για την αγωνιστική αξία του παίκτη του Ολυμπιακού, όμως θέλει να εξετάσει τη φυσική του κατάσταση, δεδομένου ότι ο 21χρονος μέσος προέρχεται από τραυματισμό.

Αν ο Έλληνας τεχνικός μείνει ικανοποιημένος, ο «Άγιαξ της Ηπείρου» θα αποκτήσει τον Νικλητσιώτη με μορφή δανεισμού.

Ακόμη, οι Ηπειρώτες στρέφονται προς στην απόκτηση του Θανάση Παπάζογλου για τη θέση του επιθετικού.

Ο 24χρονος σέντερ φορ δεν υπολογίζεται από τον Γιώργο Δώνη και όλα δείχνουν πως ο ΠΑΣ θα κινηθεί για την απόκτησή του με τη μορφή δανεισμού από τον «Δικέφαλο του Βορρά».

«Κοιτάζει» Ισπανία η Κέρκυρα

«Κοιτάζει» Ισπανία η Κέρκυρα 
Στη δεύτερη κατηγορία της Ισπανίας έχει στρέψει την προσοχή της η Κέρκυρα, όπου ψάχνει εναλλακτικές λύσεις για το κέντρο της άμυνας, δεδομένου ότι ο Ίβιτσα Μαϊστόροβιτς ακόμη δεν έχει αποφασίσει αν θα παραμείνει στην ομάδα του Ιονίου.

Ωστόσο, οι Φαίακες δεν θέλουν να αποκαλύψουν ακόμη τα ονόματα που βρίσκονται ψηλά στη μεταγραφική τους λίστα.

Συνέχεια στο… σίριαλ μεταξύ του προέδρου της ομάδας, Γιώργου Λιμπαντσή και του Ιεροκλή Στολτίδη έδωσε ο τελευταίος, ο οποίος σε δηλώσεις τόνισε: «Εκεί που μας χρωστούσε ο κ. Λιμπαντσής, θέλει τώρα και το βόδι».

Οι οικονομικές διαφορές των δύο πλευρών θα λυθούν στα δικαστήρια.

«Χρόνια έχω να δουλέψω τόσο επαγγελματικά»

«Χρόνια έχω να δουλέψω τόσο επαγγελματικά»
Με τα καλύτερα λόγια μίλησε ο Σάμι Μπανγκουρά, στην «SportDay», για τη δουλειά που γίνεται στην προετοιμασία του ΠΑΟΚ.

«Από τη Σταντάρ Λιέγης και τη Στόουκ έχω να νιώσω έτσι», τόνισε ο επιθετικός από τη Γουϊνέα για τις πρώτες προπονήσεις με τον «Δικέφαλο του Βορρά».

Απόσπασμα από τη συνέντευξη του Σάμι Μπανγκουρά στην «SportDay»:

Τι σκέψη έχεις και τι προαίσθημα για τη συνεργασία που ξεκινάς με τον ΠΑΟΚ;

«Πραγματικά βλέπω αισιόδοξα πράγματα και για εμένα και για την ομάδα. Προσωπικά οφείλω να πω ότι πρώτη φορά δουλεύω τόσο επαγγελματικά κι αυτό πιστεύω ότι θα μου κάνει καλό».

Γιατί λες πρώτη φορά; Τα περασμένα χρόνια δεν έκανες προετοιμασία;

«Δεν είναι μόνο τα τελευταία ένα-δυο χρόνια που δεν έκανα προετοιμασία. Για καιρό έχω να δουλέψω έτσι. Αλήθεια είναι ότι δεν θυμάμαι πόσα χρόνια πίσω...».

Οι Έλληνες φίλαθλοι σε έχουν συνδυάσει με τον Πανσερραϊκό και ίσως δεν ξέρουν την προηγούμενη καριέρα σου. Τι θα τους πεις, αν αμφισβητούν το ότι μπορείς να διακριθείς στον ΠΑΟΚ;

«Στο Βέλγιο έχω αγωνιστεί με τη Λόκερεν και τη Σταντάρ Λιέγης που είναι σημαντικές ομάδες, όπως κι ο ΠΑΟΚ. Από εκεί και πέρα έχω καριέρα στη Στόουκ και στην Μποαβίστα και δεν θα είναι αυτή η πρώτη φορά που θα δοκιμάσω σε πιο υψηλό επίπεδο».

Παίζοντας στον Πανσερραϊκό υπήρχαν περίοδοι όπου έφευγες και δεν γύριζες πίσω για καιρό. Τι γινόταν; Μήπως και ο ΠΑΟΚ πρέπει να ανησυχεί;

«Πολλοί ξέρουν ότι έφευγα, λίγοι όμως γνωρίζουν το γιατί. Είχα σοβαρούς λόγους, αλλά και προβλήματα με την ομάδα του Πανσερραϊκού. Εγώ τα ξέρω και δεν είναι ανάγκη να μιλήσουμε γι' αυτά. Ξέρω ότι πολλοί ανησυχούν για εμένα, αλλά εδώ δεν νομίζω να δημιουργηθεί κάτι ανάλογο».

Ποια η πρώτη εικόνα που σου δημιουργείται από τον ΠΑΟΚ;

«Και μόνο το ότι σας είπα πως πρώτη φορά έπειτα από χρόνια δουλεύω τόσο επαγγελματικά, αυτό λέει πολλά. Από τη Σταντάρ Λιέγης και τη Στόουκ έχω να νιώσω έτσι».

Πού μπορεί να φτάσει ο φετινός ΠΑΟΚ;

«Πρέπει να βάλουμε υψηλούς στόχους. Υπάρχει το επίπεδο στην ομάδα για να τα καταφέρουμε...».

Στο τέλος της χρονιάς θα πρέπει να σε κρίνουμε όλοι ανάλογα τα γκολ που θα βάλεις;

«Όχι ακριβώς. Το πρώτο και σημαντικό για εμένα είναι να αντεπεξέλθω σε αυτά που μου ζητάει ο προπονητής μου. Πρέπει πρώτα να δουλέψουμε ομαδικά και σωστά και στην πορεία θα έρθουν τα γκολ. Δεν είμαι άνθρωπος που θα δώσω τέτοιες υποσχέσεις».

Είναι αλήθεια ότι υπήρχε ενδεχόμενο να έρθεις στον ΠΑΟΚ και όταν τεχνικός διευθυντής ήταν ο Κονσεϊσάο;

«Ναι. Και τότε μιλούσαν με τον εκπρόσωπό μου, τον Ανδρέα. Ηταν όμως η χρονιά που είχα κάποια προβλήματα με τον Πανσερραϊκό και έφυγα. Μετά δεν υπήρξε επικοινωνία».

Αυτή τη στιγμή νιώθεις πολύ κουρασμένος; Πότε θα είσαι έτοιμος στον μέγιστο βαθμό;

«Βήμα βήμα. Η δουλειά γίνεται όπως πρέπει και σε μικρό διάστημα θα αισθάνομαι καλύτερα».

Ένας από τους προσωπικούς σου στόχους είναι να παίξεις και πάλι για την εθνική σου ομάδα;

«Έπαιξα πολλές φορές και όταν ήμουν στον Πανσερραϊκό. Εχω όμως κάποια προβλήματα εκεί, ειδικά με την ομοσπονδία, και δεν πιστεύω ότι θα αγωνιστώ και πάλι».

Λαβράκια από Μαυροβούνιο!

Λαβράκια από Μαυροβούνιο!
Δύο παίκτες από το Μαυροβούνιο παρακολούθησε χθες από κοντά για λογαριασμό του Άρη ο Γιάννης Μιχαλήτσος. Ο αρχισκάουτερ των «κιτρίνων» βρέθηκε στην Ποντγκόριτσα για τον αγώνα της Μπουντούτσνοστ με τη Σλασκ και είχε το βλέμμα του στραμμένο στους Αντμίρ Άντροβιτς και Ντράγκαν Μπόσκοβιτς.

Ο 24χρονος επιθετικός και ο 29χρονος αμυντικός χαφ πρωταγωνίστησαν στην κατάκτηση του πρωταθλήματος από την ομάδα τους. Ο πρώτος είχε 22 γκολ την περασμένη περίοδο, ενώ πρόσφατα κλήθηκε και στην εθνική Ανδρών του Μαυροβουνίου, ενώ ο δεύτερος είχε 17 γκολ. Πάντως πρώτη επιλογή για τη θέση του αμυντικού χαφ είναι ο Αμπντούλ Οσμάν και στον Γκανέζο με αγγλικό διαβατήριο, που είχε την περασμένη περίοδο 27 εμφανίσεις με την Κέρκυρα, έχει γίνει ήδη πρόταση.

Από εκεί και πέρα, σήμερα θα υπογράψει ο 23χρονος πρώην μέσος της Επανομής, Δημήτρης Ασλανίδης, που άφησε καλές εντυπώσεις στην περίοδο δοκιμής του. Από χθες οι «κίτρινοι» δοκιμάζουν τον 20χρονο τερματοφύλακα Μανώλη Καλογεράκη, που αγωνιζόταν στη Γ’ Εθνική με τα Χανιά.

Μέχρι το CAS

Άδικη θεωρούν στον Άρη την απόφαση της επιτροπής επίλυσης οικονομικών διαφορών να επιδικάσει 988.000 ευρώ στον Μιχάλη Σηφάκη, δηλαδή πέρα από τις οφειλές των 188.000 ευρώ και τις 800.000 ευρώ της ρήτρας. Οι «κίτρινοι» αναμένεται να καταθέσουν έφεση, ενώ είναι αποφασισμένοι ακόμη και να προσφύγουν στο CAS, αν χρειαστεί, για να δικαιωθούν.

Προχωράει η υπόθεση Σαββίδη

Προχωράει η υπόθεση Σαββίδη
Έντονη κινητικότητα παρατηρείται στην υπόθεση Ιβάν Σαββίδη και την αγορά του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, σύμφωνα με την «SportDay».

Όπως όλα δείχνουν η απόφαση από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού για τον ομογενή επιχειρηματία αναμένεται να παρθεί σε μία εκ των συνεδριάσεων (26 Ιουλίου ή 2 Αυγούστου), ενώ σήμερα (19/7) θα προσέλθουν στην ΕΕΑ οι Μαυρομάτης και Γκουροβανίδης προκειμένου να καταθέσουν συμπληρωματικά στοιχεία. Επιστρέφει ο Πάμπλο Γκαρσία.

Κάθε άλλο παρά στασιμότητα παρατηρείται στην υπόθεση του Ιβάν Σαββίδη για την αγορά του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Η τελευταία εξέλιξη που έχει προκύψει έχει να κάνει με την εταιρία, από την οποία ο ομογενής επιχειρηματίας θα περάσει τα χρήματα στον «Δικέφαλο του Βορρά», όπου κύριος μέτοχος φαίνεται η σύζυγος του κ. Σαββίδη.

Η συγκεκριμένη εταιρία είναι κυπριακή και είναι θυγατρική της βασικής του ομογενούς επιχειρηματία στη Ρωσία, γι’ αυτό όλοι πιστεύουν πως δεν θα υπάρξει κανένα πρόβλημα με την ΕΕΑ.

Πάντως, η απόφαση από την ΕΕΑ για την υπόθεση του Ιβάν Σαββίδη αναμένεται να παρθεί σε μία εκ των δύο συνεδριάσεων στις 26 Ιουλίου ή στις 2 Αυγούστου, ενώ σήμερα (19/7) οι νομικοί εκπρόσωποι του «Δικεφάλου του Βορρά», Αχιλλέας Μαυρομάτης και του ομογενούς επιχειρηματία, Γιώργος Γκουροβανίδης θα προσέλθουν στην επιτροπή προκειμένου να καταθέσουν συμπληρωματικά στοιχεία.

Ανυπομονεί ο Γκαρσία

Απραξία τέλος για τον Πάμπλο Γκαρσία, καθώς αισθάνεται όλο και καλύτερα. Ο Ουρουγουανός μέσος, ο οποίος τις τελευταίες μέρες είναι εκτός προπονήσεων λόγω ενοχλήσεων στον δικέφαλο, αναμένεται σήμερα (19/7) να συμμετάσχει πιο ενεργά στο πρόγραμμα με την υπόλοιπη ομάδα. Δεν αποκλείεται δε, να πάρει χρόνο συμμετοχής στο τελευταίο φιλικό του ΠΑΟΚ επί ολλανδικού εδάφους με τη Μαγιόρκα.

Εφόσον ο Γκαρσία δεν καταφέρει να αγωνιστεί κόντρα στην ισπανική ομάδα, τότε το ιατρικό επιτελείο του «Δικεφάλου του Βορρά» θα τον προετοιμάσει για το πέμπτο φιλικό της σεζόν, που θα γίνει στην Τούμπα, με την Αϊντχόφεν.


ΑLEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου