ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 19 Ιουλίου 2012

Προ των πυλών Ρουίς και Γκρέκο

Προ των πυλών Ρουίς και Γκρέκο 

19/7/2012

Προ των πυλών Ρουίς και Γκρέκο
Προχωρούν οι υποθέσεις των Άλαν Ρουίς και Λεάντρο Γκρέκο για τον Ολυμπιακό, ενώ αντίθετα χάνεται ο Πάτο Ροντρίγκες, που οδεύει προς τη Σάντος.

Μία ανάσα από τους «ερυθρόλευκους» είναι ο Άλαν Ρουίς. Ο μάνατζέρ του 18χρονου Αργεντινού, Φερνάντο Κοσεντίνο, συναντήθηκε χθες με τη διοίκηση της Χιμνάσια Λα Πλάτα και ο Ολυμπιακός αναμένεται να αποκτήσει το 60% των δικαιωμάτων του έναντι περίπου 700-800 χιλ. ευρώ. Παράλληλα οι Πειραιώτες κατάφεραν να βρουν την άκρη του νήματος με τους εμπλεκόμενους μάνατζερ, οι οποίοι εμφανίζονταν από το πουθενά αξιώνοντας χρήματα και αυξάνοντας την τιμή του παίκτη.

Παράλληλα, ο Λεάντρο Ζαρντίμ άναψε το πράσινο φως για τον Λεάντρο Γκρέκο. Οι επαφές με τη Ρόμα συνεχίζονται και η βασική διαφορά έγκειται στο γεγονός ότι οι μεν «τζιαλορόσι» θέλουν να τον πουλήσουν, ο δε Ολυμπιακός να τον αποκτήσει δανεικό με οψιόν αγοράς καλύπτοντας το υψηλό συμβόλαιό του.

Αντίθετα, φαίνεται να απομακρύνεται οριστικά ο Πατρίσιο Ροντρίγκες. Η Ιντεπεντιέντε, σύμφωνα με την έγκυρη «Ole», δέχτηκε πρόταση 4 εκατ. δολαρίων από τη Σάντος. «Οι διαπραγματεύσεις με τη Σάντος είναι πολύ προχωρημένες. Ελπίζουμε να κλείσει σύντομα η συμφωνία», δήλωσε στον Τύπο της Αργεντινής ο πρόεδρος της Ιντεπεντιέντε, Χαβιέρ Καντέρο.

Σε ό,τι αφορά στον στόπερ, που έχει ζητήσει επιτακτικά ο Πορτογάλος προπονητής του Ολυμπιακού, δεν υπάρχει κάποια ουσιαστική εξέλιξη. Εξετάζονται διάφορες περιπτώσεις, αλλά δεν θα γίνει κάποια βιαστική επιλογή.

Των φρονίμων τα παιδιά

Δεν αργεί η στιγμή που η διοίκηση του Ολυμπιακού θα ασχοληθεί με τα συμβόλαια που λήγουν το 2013. Τοροσίδης, Τζεμπούρ, Χολέμπας και Φουστέρ, παίκτες δηλαδή βασικότατοι στα πλάνα της ομάδας, μένουν ελεύθεροι σε έναν χρόνο από τώρα και πρόθεση της ΠΑΕ είναι να τους «δέσει» από νωρίς.

Μετά την Πορτογαλία τα «κοψίματα»

Ο Λεάντρο Ζαρντίμ θα αποφανθεί μετά τα τρία φιλικά στην Πορτογαλία με Μπελενένσες, Μπράγκα και Νιούκαστλ για τους παίκτες που θα «κοπούν» και θα παραχωρηθούν για να μειωθεί το υπεράριθμο ρόστερ του Ολυμπιακού. Πάντως ο πρώτος παίκτης που αποτελεί παρελθόν είναι ο 20χρονος τερματοφύλακας, Ιβάν Μπάμποβιτς.

www.sport-fm.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου