ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 19 Ιουλίου 2012

Στις 13/10 το πρώτο σερβίς στη Volleyleague

Στις 13/10 το πρώτο σερβίς στη Volleyleague

Στις 13 Οκτωβρίου θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα της Volleyleague. Διαβάστε αναλυτικά τις αποφάσεις της διοργανώτριας αρχής του πρωταθλήματος.
Στα Play Offs του Πρωταθλήματος θα συμμετάσχουν οι οκτώ πρώτες ομάδες της κανονικής Περιόδου του Πρωταθλήματος, χωρισμένες σε δυο γκρουπ, 1-4 και 5-8. Στο γκρουπ 1-4, οι ομάδες θα αγωνιστούν σε ζευγάρια, ο 1ος με τον 4ο και ο 2ος με τον 3ο της Κανονικής Περιόδου.

Οι ομάδες θα αγωνιστούν μέχρι την συμπλήρωση τριών (3) νικών, με πλεονέκτημα έδρας της ομάδας που τερμάτισε στην1η και 2η θέση αντίστοιχα της κανονικής Περιόδου.

Οι δυο πρώτοι αγώνες θα διεξαχθούν στην έδρα της 1ης και 2ης ομάδας, οι δυο επόμενοι αγώνες στην έδρα της 3ης και 4ης ομάδας και ο πέμπτος αγώνας, εάν χρειαστεί, στην έδρα της 1ης και 2ης ομάδας της κανονικής περιόδου.

Οι δυο νικητές των ημιτελικών θα αγωνιστούν στον τελικό, που θα διεξαχθεί με το ίδιο σύστημα (2 πρώτοι αγώνες στην έδρα του ψηλότερου βαθμολογικά στην κανονική περίοδο, οι δυο επόμενοι αγώνες στην έδρα του χαμηλότερου βαθμολογικά και ο πέμπτος-εάν χρειαστεί στην έδρα της ομάδας που τερμάτισε στην ψηλότερη θέση της κανονικής περιόδου).

Οι ηττημένοι των ημιτελικών αγώνων δεν θα αγωνιστούν για την 3η και 4η θέση και οι ομάδες θα καταταχθούν σύμφωνα με την θέση που κατέλαβαν στην Κανονική Περίοδο.

Στο γκρουπ 5-8, οι ομάδες θα αγωνιστούν σε δυο ζευγάρια και σε έναν απλό αγώνα, η 5η με τον 8η ομάδα και η 6η με την 7η ομάδα της κανονικής περιόδου, στην έδρα της 5ης και 6ης ομάδες της Κανονική Περιόδου.

Οι δυο νικήτριες ομάδες, θα αγωνιστούν, στις δυο νίκες, για την 5η και 6η θέση της τελικής κατάταξης. Ο 1ος αγώνας θα διεξαχθεί στην έδρα της ομάδας που τερμάτισε στην χαμηλότερη θέση της κανονικής περιόδου και οι επόμενοι δυο – εάν χρειαστούν - στην έδρα της ομάδας που τερμάτισε στην ψηλότερη θέση της κανονικής περιόδου.

Στην διαδικασία των Play Outs, παραμένει το ίδιο σύστημα της περιόδου 2011-2012 με μια τροποποίηση: Στην περίπτωση αγώνων Play Outs μεταξύ δυο ομάδων, αυτές αγωνίζονται μεταξύ τους σε τέσσερις συνολικά αγώνες, εναλλάξ στις δυο έδρες, ξεκινώντας με τη συνολική βαθμολογία που είχαν με την λήξη της Κανονικής Περιόδου.

Στους τελικούς αγώνες για τις θέσεις 1-2, κάθε ομάδα θα πρέπει να δηλώσει εννιά τουλάχιστον αθλητές που θα έχουν αγωνιστεί τουλάχιστον στο 50% των αγώνων από την στιγμή υπογραφής συμβολαίου με ΤΑΑ.

Οι δηλώσεις συμμετοχής θα κατατεθούν μέχρι τις 20 Αυγούστου 2012, ενώ η έναρξη του Πρωταθλήματος θα γίνει στις 13 Οκτωβρίου 2012.

Πριν την έναρξη του Πρωταθλήματος και συγκεκριμένα στις 5, 6 και 7 Οκτωβρίου 2012, θα διεξαχθεί η 1η Φάση του League Cup 2012-2013. Η Τελική Φάση του League Cup θα διεξαχθεί τον Δεκέμβριο 2012, με μορφή Final 4.

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου