ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 19 Ιουλίου 2012

Καραγκούνης: "Όνειρο να παίξω στο Καραϊσκάκη"

Καραγκούνης: "Όνειρο να παίξω στο Καραϊσκάκη"

Ο Βασίλης Καραγκούνης μίλησε για την εμπειρία της προετοιμασίας με τον Ολυμπιακό στο Άχενκιρχ της Αυστρίας, τις διαφορές με την Ιταλία και τον Λεονάρντο Ζαρντίμ, ενώ χαρακτήρισε όνειρο να παίξει μέσα σε ένα γεμάτο "Γ. Καραϊσκάκης".
Την ευκαιρία να προπονηθεί με την πρώτη ομάδα του Ολυμπιακού είχε ο Βασίλης Καραγκούνης, ο οποίος παίρνει κανονικά μέρος στην καλοκαιρινή προετοιμασία των ερυθρολεύκων. Δείτε τι δήλωσε ο 18χρονος άσος για την εμπειρία του στο Άχενκιρχ, τις διαφορές με την Ιταλία και τον Λεονάρντο Ζαρντίμ, ενώ χαρακτήρισε όνειρο να παίξει μέσα σε ένα γεμάτο "Γ. Καραϊσκάκης".

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Καραγκούνη στην κάμερα της NOVA:

Ποιες οι εντυπώσεις από την προετοιμασία του Ολυμπιακού στην Αυστρία;

"Σίγουρα είναι ένα πολύ μεγάλο βήμα για εμένα, γιατί το να κάνω προπόνηση με αυτά τα άτομα και σε ένα τόσο υψηλό επίπεδο και σε τόσο μεγάλη ομάδα όπως ο Ολυμπιακός, είναι κάτι το ξεχωριστό".

Σε σχέση με την Ιταλία, τι ομοιότητες ή διαφορές εντοπίζεις;

"Όπως είπα και πριν ο Ολυμπιακός είναι μία μεγάλη ομάδα και δεν υπάρχουν μεγάλες διαφορές. Το επίπεδο είναι υψηλό και όλοι θέλουν να παίξουν και να κάνουν τη διαφορά".

Η εικόνα σου για το δεύτερο φιλικό του Ολυμπιακού με την Αλάνια;

"Σίγουρα ο αντίπαλος δεν ήταν όπως στο προηγούμενο φιλικό αλλά εμείς μπήκαμε στο παιχνίδι με το σκεπτικό και τη λογική να παίξουμε το ποδόσφαιρο μας και να βγάλουμε τα καλύτερα συμπεράσματα".

Που αισθάνεσαι ότι μπορείς να αποδόσεις καλύτερα; Στο άκρο της άμυνας ή σε ρόλο ακραίου χαφ;

"Εγώ ανέκαθεν ήμουν αμυντικός και πιστεύω πως η θέση μου είναι να παίζω στα άκρα της άμυνας, αλλά όπου μου πει ο προπονητής θα παίξω. Ας είναι και ως τερματοφύλακας".

Τι εικόνα έχεις σχηματίσει από την έως τώρα συνεργασία σου με τον Λεονάρντο Ζαρντίμ;

"Είναι ένας πολύ σοβαρός άνθρωπος και προπονητής. Του αρέσει αυτό που κάνει και δεν το κάνει απλά για να περάσει η ώρα. Ξέρει και ο ίδιος τι σημαίνει να δουλεύεις σε μία τόσο μεγάλη ομάδα όπως ο Ολυμπιακός και πιστεύω πως η δουλειά που έχει κάνει έως τώρα θα αποφέρει καρπούς".

Ποιο είναι το μεγάλο σου όνειρο με τον Ολυμπιακό;

"Σίγουρα να παίξω μέσα στο Καραϊσκάκη με τόσο πολύ κόσμο. Να πάω όσο το δυνατόν καλύτερα, πρώτα ο θεός με τη φανέλα του Ολυμπιακού".

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου