ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 19 Ιουλίου 2012

Αποχαιρέτησαν τον Ρουίς στην Αργεντινή

Αποχαιρέτησαν τον Ρουίς στην Αργεντινή

Έχει εξελιχθεί σε... λατινοαμερικάνικο σίριαλ η μεταγραφή του Άλαν Ρουίς. Στην Αργεντινή, πάντως, αποχαιρέτησαν τον παίκτη, ο οποίος αποχώρησε και από την προετοιμασία της Χιμνάσια Λα Πλάτα.
Παρά τα όποια εμπόδια παρουσιάστηκαν (κυρίως με ατζέντηδες) στην μεταγραφή του Άλαν Ρουίς από την Χιμνάσια Λα Πλάτα στον Ολυμπιακό, τελικά, όπως όλα δείχνουν, η μετακίνηση του παίκτη από την Αργεντινή στην Ελλαδα μπαίνει στην τελική ευθεία.

Ο Άλαν Ρουίς αποχώρησε από την προετοιμασία της Χιμνάσια Λα Πλάτα, με τα ΜΜΕ από την Αργεντινή να αναφέρουν πως ο 19χρονος μεσοεπιθετικός ετοιμάζεται να έρθει στην Αθήνα ώστε να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τον Ολυμπιακό.

Μάλιστα, ο Άλαν Ρουίς αποχώρησε από την προετοιμασία της ομάδας του Χιμνάσια Λα Πλάτα, ενώ ο καλός του φίλος και συμπαίκτης του στην ομάδα, Χοακίν Ρομέα, έγραψε αποχαιρετιστήριο μήνυμα στον Ρουίς, λέγοντας: "Συγχαρητήρια και μπράβο στον φίλο μου Άλαν Ρουίς. Νιώθω χαρούμενος και ευχαριστημένος για εκείνον. Θα μας λείψεις, εύχομαι να έχεις πολύ τύχη στη συνέχεια της καριέρας σου".

Το... λατινοαμερικάνικο σίριαλ οδεύει στο τέλος του.

www.redplanet.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου