ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Δευτέρα 9 Ιουνίου 2014

Μετά από Αβραάμ, Σιόβα κι ο Μανωλάς;

Μετά από Αβραάμ, Σιόβα κι ο Μανωλάς;

09/06/2014
 
 Ο Κώστας Νικολακόπουλος καταγράφει στο sport-fm.gr κάποια πράγματα σε σχέση με την Εθνική και τους σέντερ μπακ του Ολυμπιακού.

Μετά από Αβραάμ, Σιόβα κι ο Μανωλάς;
· Ο Σιόβας αποκλείστηκε κι από την 30άδα της εθνικής για το Μουντιάλ...Ο Αβραάμ αποκλείστηκε από την τελική 23άδα... Υποτίθεται ότι ο Μανωλάς ήταν ο ένας σίγουρος στόπερ της εθνικής στο Παγκόσμιο κύπελλο, μαζί με τον Παπασταθόπουλο. Άλλωστε, δεν υπήρχε κι άλλος!


·
Κι όμως με τον αποκλεισμό των Σιόβα κι Αβραάμ, σε συνδυασμό με την πολύμηνη αποχή του Κυριάκου, προέκυψε μετά από κάποια χρόνια το όνομα του Μόρα στην εθνική. Μάλιστα, λόγω του τραυματισμού και του Παπασταθόπουλου στο πρώτο φιλικό, ο Μόρας βρήκε θέση στην ενδεκάδα της εθνικής.

· Ο Μόρας για να είμαι ειλικρινής πήγε καλά. Σούπερ δεν ήταν, αλλά όντως έπαιξε καλά στα ματς της προετοιμασίας. Είχε μία σταθερότητα και δεν έκανε λάθη. Αυτό δηλαδή που μπορεί, αυτό έδωσε.

· Μόνο που ρίχνοντας μια ματιά πιο αναλυτικά στις συμμετοχές των παικτών στα φιλικά αυτά της εθνικής πριν το Μουντιάλ, προσέχεις ότι ο Μόρας από την στιγμή που μπήκε στην εθνική, λίγο πριν το ημίχρονο του πρώτου φιλικού, δεν ξαναβγήκε. Ούτε λεπτό δεν τον άφησε έξω ο Σάντος.

· Αντίθετα, ο Μανωλάς έγινε αλλαγή προχθές στο ημίχρονο-είχε βγει και στο πρώτο φιλικό, αλλά τότε λόγω ενός μικροτραυματισμού.

· Δεν ξέρω αν κάνω λάθος, αλλά εφόσον ο Παπασταθόπουλος είναι 100% έτοιμος, υποψιάζομαι ότι ο Σάντος την άλλη θέση για τα στόπερ δεν την έχει σίγουρη για τον Μανωλά. Μήπως σκέφτεται να την δώσει στο Μόρα.

· Και μετά από τον Σιόβα και τον Αβραάμ, αφήσει στην απέξω και τρίτο σέντερ μπακ του Ολυμπιακού!


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου