ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 12 Ιουνίου 2014

Ας μας πει ο Κατσουράνης πως ήταν οι διαιτητές όταν το πήρε αυτός

Ας μας πει ο Κατσουράνης πως ήταν οι διαιτητές όταν το πήρε αυτός

12/06/2014
 
 Ο Κώστας Νικολακόπουλος κάνει μέσω του sport-fm.gr μία ερώτηση στον Κατσουράνη, ενθυμούμενος το μοναδικό πρωτάθλημα που κέρδισε στην πολύχρονη καριέρα του.

Ας μας πει ο Κατσουράνης πως ήταν οι διαιτητές όταν το πήρε αυτός
***Ειλικρινά δεν είχα καμία διάθεση να ασχοληθώ με τέτοια πράγματα παραμονές του Μουντιάλ, αλλά όσο μιλάει έτσι ο Κατσουράνης, δεν μπορώ κι εγώ να τα προσπερνάω.

***Ρωτήθηκε λοιπόν ο εκ των αρχηγών της εθνικής για τους διαιτητές και το εάν υπάρχει «παράγκα». Και προσέξτε τι είπε λίγες ημέρες πριν το Παγκόσμιο κύπελλο-γιατί έχει σημασία και πότε λες κάτι.


***«Yπήρχε σίγουρα και με αποδείξεις. Tώρα, δεν ξέρω. Αυτό που βλέπω στο γήπεδο είναι διαιτητές φοβισμένους. Aν το πρωτάθλημα το διοργάνωναν οι υπεύθυνοι της Πρέμιερ Λιγκ, ο Ολυμπιακός θα ήταν το φαβορί, αλλά θα το διεκδικούσαν οι πέντε πρώτες ομάδες».

***Εγώ λοιπόν έχω να ρωτήσω, επειδή είπε ότι βλέπει φοβισμένους διαιτητές τώρα ο Κατσουράνης: να μας πει ο Κατσουράνης πως έβλεπε τους διαιτητές το 2009-10, όταν έπαιζε ο ίδιος στον Παναθηναϊκό κι ο Παναθηναϊκός πήρε το τελευταίο του πρωτάθλημα. Ας μας πει, τότε πως ήταν οι διαιτητές. Η, μάλλον, πως τους έβλεπε.

***Να θυμίσω λίγο εγώ…
Πανθρακικός-ΠΑΟ 0-1. Αποβολή παίκτη Πανθρακικού στο 0-0.
ΠΑΟ-Πανιώνιος 2-1. Αποβολή παίκτη του Πανιώνιου από το 7’! Και το 1-0 με πέναλτι.
ΠΑΟ-Αστέρας 1-1. Αποβολή παίκτη του Αστέρα στο 0-1.
ΠΑΟ-Ατρόμητος 3-1. Αποβολή παίκτη του Ατρόμητου στο 2-1.
ΠΑΟ-Γιάννινα 4-0. Το 1-0 με πέναλτι.
Πανιώνιος-ΠΑΟ 0-2. Το 0-1 με πέναλτι.
Αστέρας-ΠΑΟ 0-1. Με αποβολή παίκτη του Αστέρα στο 0-1.
Ατρόμητος-ΠΑΟ 0-3. Το 0-2 με πέναλτι.

***Αν και όλα αυτά έχουν μικρή σημασία. Ας μας πει ο Κατσουράνης πως ήταν ο Σπάθας στο Άρης-ΠΑΟΚ 2-0, αποτέλεσμα που έθεσε τον ΠΑΟΚ εκτός μάχης τίτλου κι άνοιξε τον δρόμο για τον τίτλο στον ΠΑΟ. Τότε με τις δύο αποβολές παικτών του ΠΑΟΚ και το πέναλτι υπέρ του Άρη ντε.


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου