ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 12 Ιουνίου 2014

Τραυματίστηκε Ελληνίδα στο Σάο Πάολο

Τραυματίστηκε Ελληνίδα στο Σάο Πάολο

 12/06/2014

 Το Μουντιάλ ξεκινάει ...αλλά τα επεισόδια στο Σάο Πάουλο ανάμεσα σε διαδηλωτές και αστυνομικές Αρχές συνεχίζονται. Χαοτική κατάσταση και τραυματισμός Ελληνίδας παραγωγού του CNN.


Δεν ηρεμεί με τίποτα η κατάσταση στη Βραζιλία. Οι διαδηλώσεις συνεχίζονται στο Σάο Πάολο και η κατάσταση σε αρκετούς σταθμούς του Μετρό στο Σάο Πάουλο δείχνει εκτός ελέγχου.

Στις σφοδρές συμπλοκές με τις αστυνομικές Αρχές τραυματίστηκαν αρκετά άτομα. Ανάμεσά τους και η Ελληνίδα παραγωγός του CNN, Μπάρμπαρα Αρβανιτίδης.


inner

inner

Παρότι, σε λίγες ώρες είναι προγραμματισμένη η πρώτη σέντρα στο Μουντιάλ το σκηνικό στους δρόμους δεν δείχνει να αλλάζει και η αστυνομία συνεχίζει τις δεκάδες συλλήψεις αλλά και τη ρίψη χημικών. Πάντως, οι διαδηλωτές δηλώνουν απτόητοι και αποφασισμένοι να κλιμακώσουν τις ενέργειές τους.

inner

inner

«Αν δεν αποκτήσουμε δικαιώματα, δεν θα έχετε Μουντιάλ», είναι ένα από τα κεντρικά συνθήματα του κόσμου, που σύμφωνα με πληροφορίες Μέσων Ενημέρωσης από τη Βραζιλία, θα επιχειρήσει να... μεταφέρει τη συγκέντρωση έξω από την «Αρένα ντε Σάο Πάουλο», όπου θα πραγματοποιηθεί η τελετή έναρξης αλλά και ο αγώνας της σελεσάο με την Κροατία.

inner

innerALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου