ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 12 Ιουνίου 2014

Βραβεύεται ο Σωκράτης Κόκκαλης

Βραβεύεται ο Σωκράτης Κόκκαλης

Το Σάββατο (14/6), στο παγκόσμιο συνέδριο της Θύρας 7, θα βραβευτεί για την πολυετή προσφορά του στον Ολυμπιακό ο Σωκράτης Κόκκαλης. "Παρών" ο Μαρινάκης, έχουν δεχθεί πρόσκληση οι Αγγελόπουλοι.
Το Σάββατο (14/6) το μεσημέρι θα πραγματοποιηθεί στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" και στο εστιατόριο του γηπέδου "Vammos", το παγκόσμιο συνέδριο της Θύρας 7, όπως συμβαίνει κάθε χρόνο.



Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης-συνάντησης, θα βραβευτεί για την πολυετή και τεράστια προσφορά του στον Ολυμπιακό ο ιστορικός Πρόεδρος των ερυθρολεύκων, Σωκράτης Κόκκαλης, ο οποίος πέρα ότι κατέκτησε τίτλους και Πρωταθλήματα με τους ερυθρόλευκους σε μπάσκετ και ποδόσφαιρο, ανναγένησε και έδωσε ώθηση στον σύλλογο, όταν εκείνος διένυε μία δύσκολη περίοδο.

Το "παρών" στην εκδήλωση θα δώσει και ο νυν Πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης. Θα αναλύσει τα πλάνα του για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο, θα αποκαλύψει μεταγραφικούς στόχους και θα απαντήσει στις ερωτήσεις των οργανωμένων οπαδών.

Για την εκδήλωση έχουν δεχτεί πρόσκληση οι Πρόεδροι της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος, αλλά ακόμη δεν έχουν απαντήσει, καθώς έχουν επαγγελματικές υποχρεώσεις.


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου