ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Δευτέρα 9 Ιουνίου 2014

Το λένε πια και στο Μεξικό...

Το λένε πια και στο Μεξικό...

09/06/2014
 Ακόμη και οι Μεξικανοί έχουν συμβιβαστεί πλέον με την ιδέα της μετακίνησης του Άλαν Πουλίδο στον Ολυμπιακό. Τι δηλώνει πηγή κοντά στον παίκτη σε μεξικανική ιστοσελίδα για την «κλεισμένη» μεταγραφή.

Το λένε πια και στο Μεξικό...
Μόνο η ανακοίνωση και διαδικαστικού χαρακτήρα ζητήματα απομένουν για την τυπική ολοκλήρωση της μεταγραφής του Άλαν Πουλίδο στον Ολυμπιακό.

Την ώρα που και η έγκυρη ιστοσελίδα transfermarkt αναφέρει πλέον τον Μεξικανό φορ σαν παίκτη του Ολυμπιακού, ο Τύπος της χώρας που μέχρι πρότινος κρατούσε «πισινή» λόγω της επιμονής της Τίγκρες έχει αρχίσει να συμβιβάζεται με την ιδέα της αποχώρησης του μουντιαλικού φορ.

Ιστοσελίδα στο Μεξικό επικαλούμενη πηγές κοντά στην Τίγκρες αναφέρει πως υπάρχει προσύμφωνο με τον Ολυμπιακό. «Έχει σχεδόν κλείσει, το ξέρει και ο ίδιος και είναι ενθουσιασμένος. Ο Άλαν αυτή τη στιγμή είναι 100% αφοσιωμένος στην εθνική του ομάδα και δεν πρόκειται να πει τίποτα για το μέλλον του πριν τελειώσει τις υποχρεώσεις του στο Μουντιάλ», ανέφερε η συγκεκριμένη πηγή για τον 23χρονο άσο.


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου