ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 13 Ιουνίου 2014

Η ενίσχυση συνεχιζεται...

Η ενίσχυση συνεχιζεται...

13/06/2014
 
 Μετά την απόκτηση του Γκαζαριάν, τη συμφωνία με τους Κασάμι-Πουλίδο και την επικείμενη μεταγραφή του Ελαμπντελαουΐ, ο Ολυμπιακός προχωράει για την περαιτέρω ενίσχυση του ρόστερ του.

Δε σταματάει εδώ η ενίσχυση
Τη μία μεταγραφή μετά την άλλη προχωρούν στον Ολυμπιακό, ώστε ο Μίτσελ να έχει όλους τους παίκτες - που επρόκειτο να αποκτηθούν - στη διάθεσή του τη στιγμή που θα ξεκινήσει η προετοιμασία της ομάδας για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Οι Πειραιώτες ανακοίνωσαν χθες την απόκτηση του Γκεβόργκ Γκαζαριάν, έχουν συμφωνήσει με τους Παϊτίμ Κασάμι και Άλαν Πουλίδο και η υπόθεση του Ομάρ Ελαμπντελαουΐ βρίσκεται στην τελική της ευθεία.

Την ίδια στιγμή, όμως, οι πρωταθλητές Ελλάδας προσπαθούν να κλείσουν και την πιο δύσκολη μεταγραφή. Εκείνη του Αλφρεντ Φινμπόγκασον.

Χθες αναπτύχθηκε φημολογία που ήθελε εκπρόσωπο του Ισλανδού φορ της Χέρενφεϊν να έχει έρθει στην Ελλάδα και να συζητά για την υπόθεση του διεθνούς άσου.

Όπως γράφει η SportDay, οι «ερυθρόλευκοι» είναι σε ανοιχτή επικοινωνία με την πλευρά του …χρονου παίκτη, με τον οποίο υπάρχει συμφωνία σε όλα.

Αυτή τη στιγμή υπάρχει η εκτίμηση ότι η υπόθεση είναι σε καλό δρόμο και ο Ολυμπιακός θα καταφέρει να ρίξει τις απαιτήσεις των Ολλανδών, οι οποίοι προβάλουν απαιτήσεις 9-10 εκατ. ευρώ.

Όσον αφορά τώρα τον Ελαμπντελαουΐ, ο Νορβηγός φαίνεται πως θα υπογράψει τριετές συμβόλαιο με αποδοχές κοντά στις 400.000 ευρώ ετησίως και είναι πολύ πιθανό να μπει και όρος συμμετοχών για περισσότερα χρήματα.


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου