ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 14 Ιουνίου 2014

Περιμένουν αποκαλύψεις από Μαρινάκη

Περιμένουν αποκαλύψεις από Μαρινάκη

14/06/2014
 
 Για τις επόμενες μεταγραφές του Ολυμπιακού – και όχι μόνο – περιμένουν να ενημερωθούν οι οργανωμένοι οπαδοί της ομάδας από τον Βαγγέλη Μαρινάκη, στο σημερινό συνέδριο της «Θύρας 7».

Περιμένουν… αποκαλύψεις από Μαρινάκη
Το ετήσιο συνέδριο της «Θύρας 7» έχει πάντα ξεχωριστό ενδιαφέρον, λόγω της παρουσίας του προέδρου του Ολυμπιακού.

Είναι κάτι που είχε ξεκινήσει επί εποχής Σωκράτη Κόκκαλη και το συνεχίζει ο Βαγγέλης Μαρινάκης, με την προσοχή των οργανωμένων να επικεντρώνεται στις μεταγραφικές υποθέσεις της ομάδας.


Ο ισχυρός άνδρας του συλλόγου συνηθίζει να μιλάει για την πολιτική που θα ακολουθήσουν οι Πειραιώτες, αλλά αναφέρεται και σε συγκεκριμένα ονόματα.

Μέχρι στιγμής ο Ολυμπιακός έχει κάνει δικό του τον Γκαζαριάν, είναι κοντά στην απόκτηση του Ελαμπντελαουί, έχει συμφωνήσει προφορικά με Πουλίδο, Παπάζογλου και είναι σε διαπραγματεύσεις για τον Φινμπόγκασον.

Ωστόσο, θεωρείται σίγουρο ότι υπάρχουν και άλλοι ποδοσφαιριστές που απασχολούν τους πρωταθλητές Ελλάδας και για αυτό τον λόγο αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον η σημερινή ομιλία του κ. Μαρινάκη, ο οποίος θα αναφερθεί και σε άλλα ζητήματα που αφορούν στον σύλλογο, ενώ αναμένεται να γίνει συζήτηση και για τα νέα εισιτήρια διαρκείας που θα βγουν και όλα τα θέματα της επικαιρότητας.

Στην εκδήλωση έχει προσκληθεί για να τιμηθεί και ο Σωκράτης Κόκκαλης, ο οποίος ήταν ο πρώτος πρόεδρος του Ολυμπιακού που έδωσε το «παρών» στο ετήσιο συνέδριο της «Θύρας 7».

Όσον αφορά τώρα τα μεταγραφικά, η απόκτηση του Αλφρεντ Φινμπόγκασον δείχνει να είναι αρκετά κοντά, αφού οι πρωταθλητές Ελλάδας κατέθεσαν νέα βελτιωμένη πρόταση στη Χερενφέιν για τον Ισλανδό φορ και πλέον έχουν δημιουργηθεί οι προϋποθέσεις για να ντυθεί στα ερυθρόλευκα. Ο Ολυμπιακός φέρεται να προσφέρει ένα ποσό που φτάνει τα 5 εκατ. ευρώ, αν και οι Ολλανδοί επέμεναν στα 8 με 9 εκατ. ευρώ.

Σύμφωνα με πληροφορίες της SportDay, είναι πολύ πιθανό να γίνει συνάντηση επί ολλανδικού εδάφους στις αρχές της επόμενης εβδομάδας με τους διοικούντες τη Χέρενφεϊν. Κι αν επιβεβαιωθεί και πάει ο Γιάννης Βρέντζος για να μιλήσει από κοντά, τότε ο Ολυμπιακός θα είναι πια κοντά στη μεταγραφή, τινάζοντας «την μπάνκα στον αέρα» την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο.

Παράλληλα, η εφημερίδα αποκαλύπτει ότι ως εναλλακτική λύση εξετάζεται ο Οριόλ Ριέρα. Μάλιστα, υπάρχουν προχωρημένες επαφές με τον επιθετικό της Οσασούνα, ο οποίος πέτυχε 13 γκολ φέτος στην Primera Division.

Από τη στιγμή που ο ισπανικός σύλλογος υποβιβάστηκε στη Segunda Division, έχει τη δυνατότητα να φύγει ως ελεύθερος και ο Μίτσελ φέρεται να έχει εισηγηθεί την απόκτησή του, εφόσον δεν έχει αίσιο τέλος η υπόθεση του Φινμπόγκασον με τον οποίο έχει συμφωνήσει σε όλα.

ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου