ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 14 Ιουνίου 2014

Άντε και καλή τύχη μάγκες

Άντε και καλή τύχη μάγκες

14/06/2014
 Στη μάχη του Μουντιάλ ρίχνεται στις 19.00 η Εθνική κόντρα στην Κολομβία και ψάχνει το αποτέλεσμα που θα της δώσει δικαίωμα στην ελπίδα! Μετάδοση από NovaΣΠΟΡ FM και sport-fm.gr.

Άντε και καλή τύχη μάγκες!
Για εμάς το Μουντιάλ αρχίζει τώρα! Για την ακρίβεια στις 19.00 όταν ο Αμερικανός διαιτητής Μαρκ Γκάιγκερ θα σφυρίξει την έναρξη του αγώνα Ελλάδα-Κολομβία, του πρώτου ματς δηλαδή της Εθνικής στο Παγκόσμιο Κύπελλο.



Ελπίδα όλων είναι στην τρίτη του παρουσία σε τελική φάση το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα να μπορέσει να κάνει ένα βήμα μπροστά. Όπως συμβαίνει και σε πολλά άλλα πράγματα σ’ αυτήν τη ζωή, έτσι και η… πρώτη φορά της Εθνικής σε Μουντιάλ πόνεσε αρκετά. Εκείνο το 4-0 από την Αργεντινή το 1994 αποτέλεσε ένα σκληρό καλωσόρισμα στο κλαμπ, ενώ πριν τέσσερα χρόνια στη Νότια Αφρική όλα ξεκίνησαν με μια ήττα (2-0 από Νότια Κορέα) που ελαχιστοποίησε τις ελπίδες για κάτι καλύτερο.

Ας είμαστε αχάριστοι όμως… Τουλάχιστον το 2010 πετύχαμε την παρθενική μας νίκη και τώρα η ομάδα του Φερνάντο Σάντος ψάχνει την υπέρβαση και μπορεί να βάλει τις βάσεις για αυτήν παίρνοντας θετικό αποτέλεσμα από την Κολομβία.

Οι συνθήκες μοιάζουν ιδανικές και για τους ποδοσφαιριστές της «γαλανόλευκης» αλλά και τους φίλους της ομάδας. Για όσους αγωνιστούν και ιδρώσουν τη φανέλα μέσα στο γήπεδο τα καλά νέα έχουν να κάνουν με την απουσία του Φαλκάο, ενώ για τους υπόλοιπους «όλα τα λεφτά» είναι η ώρα έναρξης. Γιατί, ναι μεν οι Έλληνες είναι ξενύχτηδες, αλλά μπάλα με… πατσά δεν είναι και ό,τι καλύτερο! Στις 19.00 λοιπόν ο καθένας από εμάς δημιουργεί τις δικές του ιδανικές συνθήκες, οι οποίες ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ περιλαμβάνουν NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και περιγραφή Γιώργου Χελάκη, αλλά και sport-fm.gr από το control room του οποίου θα σας μεταφέρονται λεπτό προς λεπτό οι εξελίξεις.

Στο καθαρά αγωνιστικό μέρος, ο Σάντος δείχνει να έχει καταλήξει σε μεγάλο βαθμό στους 11 με τους οποίους θα ξεκινήσει τον αγώνα, χωρίς να μπορεί κανείς να αποκλείσει κάποια αλλαγή της τελευταίας στιγμής. Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Καρνέζης, με τους Τοροσίδη και Χολέμπας να είναι οι πλάγιοι μπακ και οιΠαπασταθόπουλος-Μανωλάς οι κεντρικοί. Κάποιες πιθανότητες συγκεντρώνει ο Μόρας για να ξεκινήσει αντί του στόπερ του Ολυμπιακού. Για την τριάδα των χαφ οι Μανιάτης, Κατσουράνης και Κονέ φαίνεται να έχουν «κλειδώσει», γεγονός που σημαίνει πως μένει στον πάγκο ο Καραγκούνης. Όσο για την επίθεση, λογικά ο Γκέκας θα είναι εκείνος που θα ξεκινήσει στην κορυφή αντί του Μήτρογλου, με τους Σαλπιγγίδη και Σαμαρά να βρίσκονται στα πλάγια.

Οι έντεκα της Κολομβίας λογικά θα είναι οι Οσπίνα, Ζουνίγκα, Γέπες, Βαλντές, Αρμέρο, Σάντσες, Αγκιλάρ, Κουαδράδο, Ροντρίγκεζ, Μπάκα, Γκουτιέρες.

Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στο «Estadio Mineiraro» του Μπέλο Οριζόντε, ενώ το άλλο ματς του Γ’ ομίλου (Ακτή Ελεφαντοστού-Ιαπωνία) πραγματοποιείται στις 4 τα ξημερώματα ώρα Ελλάδας στο Ρεσίφε.


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου