ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Δευτέρα 9 Ιουνίου 2014

"Μεγάλη η χαρά που θα νιώσουν"! (video)

"Μεγάλη η χαρά που θα νιώσουν"! (video)

09/06/2014

Η καρδιά του Θρύλου χτυπάει σε όλο τον πλανήτη. Παντού βρίσκονται Γαύροι που εκδηλώνουν την αγάπη τους για την ομάδα.
Έτσι και στην Αμερική, εκεί όπου θα βρεθεί ο Ολυμπιακός, στα τέλη Ιουλίου, για τη συμμετοχή του στο διάσημο φιλικό τουρνουά International Champions Cup.

Ένα από τα τρία φιλικά που θα δώσουν οι "ερυθρόλευκοι" είναι με αντίπαλο τη Λίβερπουλ στις 27 Ιουλίου στο Σικάγο. Στην πόλη υπάρχει και σχολή ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού και γενικότερα πολλοί Γαύροι, που περιμένουν με ανυπομονησία το ματς.
Σε αυτό αναφέρθηκε και ο Κριστιάν Καρεμπέ. Ο Σύμβουλος Στρατηγικής της Διοίκησης της ΠΑΕ Ολυμπιακός, τόνισε πως θα νιώσουν μεγάλη χαρά τα παιδιά και οι φίλοι του Θρύλου στο Σικάγο, που θα δουν από κοντά τα αγαπημένα τους αστέρια.
"Ο Ολυμπιακός είναι πλέον αναπόσπαστα συνδεδεμένος με την πόλη του Σικάγου. Ήδη εκεί λειτουργεί η Σχολή μας και δεκάδες παιδιά μαθαίνουν τα μυστικά του ποδοσφαίρου υπό την καθοδήγηση των ανθρώπων του Ολυμπιακού. Η χαρά που θα νιώσουν θα είναι μεγάλη βλέποντας την αγαπημένη τους ομάδα να αγωνίζεται στο Σικάγο – μία από τις δέκα πλέον σημαντικές πόλεις στον κόσμο, στην πόλη των ανέμων- και μάλιστα με αντίπαλο τη φημισμένη Λίβερπουλ! Ανυπομονούμε για αυτόν τον αγώνα!" ήταν οι δηλώσεις του που φιλοξενούνται στο επίσημο σάιτ της σχολής στο Σικάγο.
Δείτε ξανά και το βίντεο που ετοίμασε το Olympiacos TV, αναφορικά με το σπουδαίο φιλικό απέναντι στη Λίβερπουλ.



ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου