ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 12 Ιουνίου 2014

Μετά τον Μπαρτζώκα, ο Στράτος και οι άλλοι

Μετά τον Μπαρτζώκα, ο Στράτος και οι άλλοι

12/06/2014
 
 Η ανανέωση της συνεργασίας με τον Στράτο Περπέρογλου, αλλά και η επέκταση συμβολαίων σε Πρίντεζη και Μάντζαρη είναι στο προσκήνιο στον Ολυμπιακό. Υπομονή για Ντιλέινι και Χάινς, φήμες για Βεζένκοφ.

Μετά τον Μπαρτζώκα, ο Στράτος και οι άλλοι
Το θέμα του προπονητή «έκλεισε» και ο Ολυμπιακός θα πορευτεί και τη νέα σεζόν με τον Γιώργο Μπαρτζώκα. Πλέον τίθεται επί τάπητος ο σχεδιασμός για την ερχόμενη περίοδο και όχι μόνο.


Πρώτο θέμα στην ερυθρόλευκη ατζέντα είναι αυτό του Στράτου Περπέρογλου, με τον οποίο θα υπάρχει συνάντηση άμεσα. Ο παίκτης έχει πρόταση για δύο χρόνια με 750.000 ευρώ ετησίως από την Αναντολού Εφές, αλλά έχει ξεκαθαρίσει πως θα μιλήσει με τον Ολυμπιακό προτού αποφασίσει. Οι Πειραιώτες εμφανίζονται αποφασισμένοι να κάνουν προσπάθεια να τον κρατήσουν, αλλά μένει να φανεί αν αυτή θα κριθεί αρκετή από τον Περπέρογλου. Σε περίπτωση που δεν παραμείνει, μεταξύ των υποψηφίων για την αντικατάστασή του είναι ο Κώστας Καϊμακόγλου.

Από εκεί και πέρα, στις προθέσεις της ΚΑΕ είναι να καλέσει αρκετά νωρίτερα από τη λήξη των συμβολαίων τους το επόμενο καλοκαίρι τους Γιώργο Πρίντεζη και Βαγγέλη Μάντζαρη για συζητήσεις. Πρόκειται για πολύτιμα στελέχη της ομάδας και ο Ολυμπιακός θέλει να τους «δέσει» γνωρίζοντας πως ήδη για αμφότερους υπάρχει ενδιαφέρον.

Σε ό,τι αφορά στα μεταγραφικά, στόχος είναι η απόκτηση ενός γκαρντ κι ενός σέντερ κλάσης. Οι στόχοι είναι ξεκάθαροι, αλλά ταυτόχρονα ακριβοί και δύσκολοι: ο Μάλκολμ Ντιλέινι και ο Κάιλ Χάινς. Οι δύο υποθέσεις θα χρειαστούν χρόνο, αφού ο μεν Αμερικανός γκαρντ θα περιμένει να τελειώσει τις υποχρεώσεις του στους τελικούς με την Μπάγερν για να αξιολογήσει τις προτάσεις που έχει («ψήνεται» πολύ να έρθει στον Ολυμπιακό, αλλά τον θέλουν πάρα πολλές ομάδες), ο δε συμπατριώτης του σέντερ έχει συμβόλαιο και για του χρόνου με την ΤΣΣΚΑ κι όλα θα εξαρτηθούν από τις προθέσεις του νέου προπονητή της ομάδας.

Από εκεί και πέρα, φήμες από τη Θεσσαλονίκη-που δεν έχουν επιβεβαιωθεί-θέλουν και τον Ολυμπιακό (μετά τον Παναθηναϊκό) να έχει μπει στο κόλπο της απόκτησης του Αλέξανδρου Βεζένκοφ από τον Άρη. Ο 19χρονος Βούλγαρος φόργουορντ έχει buy out 250.000 ευρώ στο συμβόλαιό του και είχε απασχολήσει και πέρσι τους Πειραιώτες.


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου