ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Δευτέρα 9 Ιουνίου 2014

Ο Μίτσελ κατεβάζει τον μέσο όρο ηλικίας

Ο Μίτσελ κατεβάζει τον μέσο όρο ηλικίας

09/06/2014

Ο Μίτσελ κατεβάζει τον μέσο όρο
Μετράει αντίστροφα ο χρόνος για την έναρξη του Παγκοσμίου Κυπέλλου,  τη μεγάλη γιορτή του ποδοσφαίρου, με τη συμμετοχή της Εθνικής Ελλάδος για δεύτερη συνεχόμενη διοργάνωση και τρίτη συνολικά.
Ένα Μουντιάλ το οποίο περιμένουν όλες οι ομάδες  προκειμένου να  χαράξουν τη μεταγραφική τους πολιτική ή να την προσαρμόσουν.
Πάνω από όλα όμως αυτές οι διοργανώσεις είναι η χαρά των μάνατζερ που στήνουν πάρτι για να πλασάρουν όσο το δυνατόν καλύτερα και σε πιο ακριβή τιμή τους πελάτες τους. 
Το ίδιο ισχύει και για τις ομάδες. Ένας παίκτης που παίζει  με την Εθνική ομάδα μπορεί σε μία μεγάλη διοργάνωση να κάνει μια φανταστική παρουσία και να ανεβάσει το κασέ του φέρνοντας έσοδα στο club με το οποίο αγωνίζεται, ενώ μπορεί να μπει στο στόχαστρο ακόμη μεγαλύτερων ποδοσφαιρικών συλλόγων από όσων ενδιαφερόντουσαν μέχρι τώρα ή απλά να βγει από την αφάνεια και να γίνει μεταγραφικός στόχος για πρώτη φορά στην καριέρα του. 
Στον Ολυμπιακό,  το μεταγραφικό πλαίσιο έχει τεθεί από την άνοιξη.  Τον πρώτο λόγο έχει ο Μίτσελ ο οποίος θα είναι ο απόλυτος υπεύθυνος για την κατάρτιση  του ρόστερ, σε συνεργασία πάντοτε με τη διοίκηση.
Στόχος είναι να μειωθεί ο μέσος όρος ηλικίας. Θα προτιμηθούν ποδοσφαιριστές που είναι μικρής ηλικίας, κάτω των 25, με προοπτική εξέλιξης. Που θα έχουν όρεξη για σκληρή δουλειά και φιλοδοξίες, με αντοχές να ανταπεξέλθουν στις σκληρές υποχρεώσεις των ερυθρολεύκων σε Ελλάδα και Ευρώπη.  Που θα έχουν το μέλλον μπροστά τους. Παράλληλα θα ανέβουν παίκτες από τις Ακαδημίες.  
Ο Ολυμπιακός  εκτός από αγορές παικτών θα δώσει κιόλας. ‘Εγινε η αρχή με τον Μασάντο. Όμως υπάρχουν και άλλοι που τους παρακολουθούν ξένοι σύλλογοι μεταξύ των οποίων  ο Μανωλάς και ο Χολέμπας.
Όπως κάθε μεγάλος σύλλογος, ο Ολυμπιακός δεν αγοράζει μόνο αλλά δίνει και ποδοσφαιριστές την αξία των οποίων έχει ανεβάσει. Αυτό σημαίνει  είναι σωστή διαχείριση που ανεβάζει επίπεδο στην Ευρώπη και δίνει προοπτικές. 


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου