ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 11 Ιουνίου 2014

«Ανταγωνισμό από Ολυμπιακό για Εμάνουελσον»

«Ανταγωνισμό από Ολυμπιακό για Εμάνουελσον»

11/06/2014
 
 Νέα δημοσιεύματα στην Ολλανδία αναφέρουν ότι ο Άγιαξ καλείται να ξεπεράσει τον ανταγωνισμό που υπάρχει από τον Ολυμπιακό για να μπορέσει να κάνει ξανά δικό του τον Ούρμπι Εμάνουελσον.

«Ανταγωνισμό από Ολυμπιακό για Εμάνουελσον»
Στο φημολογούμενο ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για την απόκτηση του Ούρμπι Εμάνουελσον αναφέρεται ολλανδική ιστοσελίδα, η οποία ασχολείται με το ρεπορτάζ του Άγιαξ.

Οι Ολλανδοί αναφέρουν αυτό που έχει προκύψει από την Ιταλία. Δηλαδή, ότι ο 27χρονος μπακ-χαφ δεν θα ανανεώσει το συμβόλαιό του με τη Μίλαν και ήδη έχουν ακουστεί διάφορες ομάδες που ενδιαφέρονται για να τον εντάξουν στο δυναμικό τους.


Μερικές από αυτές είναι η Μπεσίκτας και ο Άγιαξ, ο οποίος όμως καλείται να ξεπεράσει τον ανταγωνισμό των Πειραιωτών για να πάρει πίσω τον παίκτη που είχε πριν από πέντε χρόνια στο δυναμικό του.

Το δημοσίευμα του «ajaxreport.nl»


«Αφού έγινε γνωστό ότι ο Ούρμπι Εμάνουελσον είναι στο προσκήνιο για την Μπεσίκτας και τον Άγιαξ, έγινε γνωστό ότι στην κούρσα μπήκε και ο Ολυμπιακός από την Ελλάδα.

Αυτό αναφέρουν, άλλωστε, και δημοσιεύματα στο Μιλάνο. Ο Εμάνουελσον μένει ελεύθερος από τη Μίλαν. Πήγε εκεί το 2011από τον Άγιαξ και έπαιξε σε 105 ματς, ενώ είχε σκοράρει και πέντε φορές».ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου