ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Πέμπτη 12 Ιουνίου 2014

Oι... βόμβες έπονται

Oι... βόμβες έπονται

Μετά τις αποκτήσεις των Γκαζαριάν, Κασάμι, Φιμπόγκανσον, Πουλίδο, θα ...ενεργοποιηθούν οι μεταγραφικές βόμβες στον Ολυμπιακό, που προχωράει βάση σχεδιασμού.
Mπορεί στον κόσμο του Ολυμπιακού να υπάρχει  γκρίνια για το... μεταγραφικό βάλτωμα , η διοίκηση όμως δεν ανησυχεί , βαδίζει βάση σχεδίου και μόλις ολοκληρωθούν με επιτυχία οι περιπτώσεις Γκαζαριάν, Κασάμι, Φιμπόγκανσον, Πουλίδο, θα κινηθούν για δυο εξτρέμ, που θα είναι οι ... βόμβες του καλοκαιριού.
Όλα πάνε καλά λοιπόν,  σύμφωνα με αυτούς που κάνουν τους μετεγραφικούς χειρισμούς στον Ολυμπιακό και σήμερα αναμένεται να ανακοινωθεί η απόκτηση του Γκαζαριάν. Από εκεί και πέρα για να μη σας κουράζουμε , δεν άλλαξαν και πολλά για τις περιπτώσεις Πουλίδο, Κασάμι, Φιμπόγκανσον , με τους δυο τελευταίους να έχουν συμφωνήσει σε όλα με τον Ολυμπιακό και να περιμένουν το αίσιο τέλος των διαπραγματεύσεων με τη Φούλαμ και τη Χέρενφειν. Είναι εξάλλου δεδομένο ότι έχουν διαμηνύσει και οι δυο στις διοικήσεις τους,  ότι θα έρθουν στον Πειραιά και θα κάνουν τα αδύνατα-δυνατά για να πιέσουν τους συλλόγους τους, προς αυτή την κατεύθυνση.


Αυτό είναι λοιπόν το πρώτο στάδιο του σχεδιασμού, με την απόκτηση των τεσσάρων προαναφερθέντων παικτών, που σημειωτέον δεν αποτελούν τις μεταγραφικές βόμβες που υποσχέθηκε ο πρόεδρος Βαγγέλης Μαρινάκης. Βέβαια ο Ισλανδός φορ ή ο Μεξικανός, μπορούν να θεωρηθούν μεταγραφές από το πρώτο ράφι,  ιδιαίτερα αν ο δεύτερος ... βγάλει μάτια στο Μουντιάλ.

Στο δεύτερο στάδιο του μεταγραφικού σχεδιασμού υπάρχουν ο  Κάμπελ και ένα άλλο εξτρέμ, ή δυο εξτρέμ , σε περίπτωση που δεν ευδοκιμήσει η περίπτωση του Κοσταρικανού άσου. Εκεί να αναζητήσουμε τις βόμβες του καλοκαιριού, ενώ δεν πρέπει να αποκλείσουμε και το ενδεχόμενο, που για πολλούς είναι σίγουρο , ότι θα αποκτηθεί και παίκτης, εκτός των περιπτώσεων που προαναφέραμε. Παίκτης που θα κάνει αίσθηση και θα πρέπει στη συνέχεια να τον χωρέσει ο Μίτσελ στην ενδεκάδα, αφού αυτή είναι η δουλειά του καλού προπονητή. Να βρίσκει χώρο, με δεδομένο "όλοι οι καλοί χωράνε". Ο Βαγγέλης Μαρινάκης σε όλες τις καλοκαιρινές μεταγραφικές περιόδου "χτύπησε" την τελευταία στιγμή και δεν νομίζουμε ότι θα αλλάξει φέτος συνήθειες.

Στα παραπάνω σενάρια να προσθέσουμε και τους παίκτες που θα έρθουν,  σε περίπτωση που παραχωρηθεί κάποιος από τους Μανωλά, Σιόβα, Χολέμπας, που θεωρούνται βασικοί.

"Όλα καλά λοιπόν" λένε στον Πειραιά και υπενθυμίζουν ότι ο μεταγραφικός σχεδιασμός είναι πολύ πιο μπροστά από τους ανταγωνιστές τους στο πρωτάθλημα, αλλά ακόμη και από των ομάδων που συμμετέχουν στο Τσάμπιονς Λιγκ. Coοl, το ημερολόγιο γράφει 12 Ιουνίου...


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου