ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 10 Ιουνίου 2014

Η Σούπερ η ομάδα Κ16 του Θρύλου κατέκτησε την κούπα

Η Σούπερ η ομάδα Κ16 του Θρύλου κατέκτησε την κούπα

10/06/2014

Σούπερ η ομάδα Κ16 του Θρύλου!
Εξαιρετικές ήταν οι εμφανίσεις της ομάδας Κ16 του Θρύλου στο τουρνουά του Τάνεχοφ, μιας περιοχής που είναι κοντά στο Ντίσελντορφ. Οι μικροί "ερυθρόλευκοι" κατέκτησαν, αήττητοι και χωρίς να δεχθούν γκολ, την κούπα.
Πιστοποίησαν το ταλέντο τους αλλά και την εξαιρετική δουλειά που γίνεται στην ακαδημία του Ολυμπιακού, δείχνοντας πως το μέλλον τους ανήκει.

Την πρώτη μέρα του τουρνουά, το Σάββατο (7/6), η ομάδα Κ16 του Θρύλου, νίκησε τις Άαχεν (2-0 με γκολ των Νταή, Νικολάου), Σάλκε (1-0 με γκολ του Τσιπιρτίμη) και έφερε ισοπαλίες 0-0 με τις Τβέντε, Μπάνικ Οστράβα.
Τερμάτισε στην πρώτη θέση του δευτέρου ομίλου με 8 βαθμούς, έναντι 7 της Τβέντε, 6 της Σάλκε, 5 της Μπάνικ Οστράβα και 1 της Άαχεν.
Την Κυριακή (8/6) στον προημιτελικό οι παίκτες του Νίκου Τοπολιάτη επικράτησαν 1-0 της Φορτούνα Ντίσελντορφ με γκολ του Τσιπιρτίμη. Στα ημιτελικά αντιμετώπισαν την Γαλατασαράι νικώντας με 2-0. Τα δυο πανέμορφα γκολ έβαλαν οι Ρέτσος, Νταής.
Οι παίκτες του Ολυμπιακού, που πήραν όλοι χρόνο στα παραπάνω παιχνίδια ήταν: Οι 98άρηδες: Γαβαλάς (Τ) Αγγελόπουλος (Τ), Μπέτσας, Νικολάου, Ρέτσος, Λάμπρου, Νταής, Χρήστου, Σπυριδάκης, Κηπουρός, Τσιλίκης, Κυρτζιαλίδης, Πριόνας, Κολτσίδας και οι 99άρηδες: Αγιώτης, Τσιπιρτίμης, Ξενίτίδης, Τουλκερίδης.
Στον τελικό η ομάδα Κ16 του Ολυμπιακού αντιμετώπισε την Ραπίντ Βιέννης, που είχε αποκλείσει την Ατλέτικο Μαδρίτης. οι μικροί "ερυθρόλευκοι" επικράτησαν 2-0 με τους Τσιλίκη (50'), Κυρτζιαλίδη (57') να βάζουν τα γκολ.
Στην αρχική 11άδα του τελικού αγωνίστηκαν οι: Αγγελόπουλος, Μπέτσας, Νικολάου, Ρέτσος, Αγιώτης, Λάμπρου, Νταής, Χρήστου, Σπυριδάκης, Κηπουρός, Τσιπιρτίμης. Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι: Ξενίτίδης, Τσιλίκης, Κυρτζιαλίδης.


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου