ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Δευτέρα 9 Ιουνίου 2014

Στα υπόψιν ο Ντιλέινι

Στα υπόψιν ο Ντιλέινι

Ο Ολυμπιακός ψάχνει για Αμερικανό γκαρντ, καθώς δύσκολα θα συνεχίσει ο Λο στην ομάδα και οι Πειραιώτες έχουν στα υπόψιν τους την περίπτωση του Αμερικανού γκαρντ, Μάλκολμ Ντιλέϊνι της Μπάγερν, ο οποίος πραγματοποίησε εξαιρετική σεζόν.
Ο Έισι Λο έχει συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό και για την επόμενη σεζόν. Αυτή την περίοδο βρίσκεται στις ΗΠΑ συνεχίζοντας την αποθεραπεία του, η κατάσταση του παρουσιάζει πρόοδο, αλλά κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά πως θα επιστρέψει σε καλή αγωνιστική κατάσταση. Σπουδαίος γκαρντ, με την παρουσία του και μόνο έδωσε ώθηση στην ομάδα, βοηθώντας τα μέγιστα ώστε οι Πειραιώτες να κατακτήσουν Πρωταθλήματα σε Ελλάδα-Ευρώπη, αλλά παρουσίασε συχνά προβλήματα με τραυματισμούς. Για αυτόν τον λόγο οι ερυθρόλευκοι παρουσιάζονται αρκετά συγκρατημένοι για το μέλλον της συνεργασίας τους. Και στο συμβόλαιο του, όπως συμβαίνει και με άλλους αθλητές, υπάρχει σχετική οψιόν για "διαζύγιο". Το μέλλον του Acie Law στο μεγάλο λιμάνι χαρακτηρίζεται εξαιρετικά αμφίβολο.


Στον Ολυμπιακό, λοιπόν, επειδή θέλουν να είναι προετοιμασμένοι για όλα τα ενδεχόμενα, πριν ακόμη τελειώσει η φετινή αγωνιστική σεζόν έριξαν ματιές στην Ευρώπη, κοιτώντας περιπτώσεις Αμερικανών γκαρντ με εμπειρία στην Euroleague.


Ψηλά στην "ερυθρόλευκη λίστα" τους βρίσκεται ο 25χρονος (11/3/1989) Αμερικανός γκαρντ (1.91 ύψος), Μάλκολμ Ντιλέινι, ο οποίος φέτος πραγματοποίησε εξαιρετική χρονιά με την Μπάγερν Μονάχου.

Αναδείχθηκε MVP του γερμανικού πρωταθλήματος, ενώ στην Euroleague είχε καταπληκτική παρουσία, με αξιοζήλευτα στατιστικά (13.9π, 3.4ρ, 4.5ασ, 1κλ, 17.5 rkg).

Ένας ταχύτατος γκαρντ με έφεση στην επίθεση, στην δημιουργία, αλλά και στο γρήγορο τρανζίσιον παιχνίδι, μοιάζοντας το στυλ του παιχνιδιού του με εκείνο του Έισι Λο. Πρόκειται για πολύ καλή περίπτωση, το κασέ του δεν είναι χαμηλό, αλλά ο Ολυμπιακός θα επιδιώξει να τον αποκτήσει.




ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου