ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 11 Ιουνίου 2014

Θα τ' ακούσει πρώτη, η Θύρα 7

Θα τ' ακούσει πρώτη, η Θύρα 7

Εντός του Σαββατοκύριακου, κατά τη διάρκεια του Παγκοσμίου Συνεδρίου της Θύρας 7, αναμένεται να ανακοινωθεί επίσημα η δεύτερη ή και η τρίτη μεταγραφή του Ολυμπιακού, αφού η πρώτη χρονολογικά θα καταγραφεί αύριο και θα είναι η απόκτηση του Κεβόρκ Γκαζαριάν.
Ο Αρμένιος επιθετικός πέρασε από ιατρικές εξετάσεις, συμφώνησε σε όλα, θα υπογράψει τριετές συμβόλαιο και θα είναι η πρώτη μεταγραφή του Ολυμπιακού από το εξωτερικό. Από το εσωτερικό, είναι δεδομένη η απόκτηση του Δημήτρη Κολοβού από τον Πανιώνιο, όπως και του Τάσου Αυλωνίτη από την ομάδα της Νέας Σμύρνης, ενώ υπέγραψε και ο Νίκος Καθάριος που θα παραμείνει στον Πανθρακικό.

Από εκεί και πέρα υπάρχουν τρεις εκκρεμότητες, για τις οποίες χρειάζεται σπουδή, προκειμένου να ανακοινωθεί η απόκτηση τουλάχιστον του Πουλίδο και του Κασάμι στο "Καραισκάκης" κατά τη διάρκεια του Παγκοσμίου Συνεδρίου της Θύρας 7.


Ο 22χρονος Παϊτίμ Κασάμι, βρίσκεται στη Μύκονο, φιλοξενούμενος του Ολυμπιακού, ενώ ταυτόχρονα συνεχίζονται οι διαπραγματεύσεις με τη Φούλαμ που αποδεικνύεται σκληρό καρύδι, παρά τα αντιθέτως θρυλούμενα. Μόλις ολοκληρωθούν οι διαπραγματεύσεις θα κληθεί ο παίκτης από τις Κυκλάδες να υπογράψει και να παρουσιασθεί.

Ουσιαστικά και όχι τυπικά, "κλεισμένος" θεωρείται ο  Άλαν Πουλίδο. Ο 23χρονος φορ βρίσκεται με την Εθνική Μεξικού στην Βραζιλία για το Παγκόσμιο Κύπελλο και μόλις ολοκληρώσει τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις, θα έρθει κι αυτός στην Ελλάδα στις 4 Ιουλίου, στην πρώτη του Ολυμπιακού (στις 7 αναχωρούν για το Ζέεφελντ). Λεπτομέρειες απομένουν και γι' αυτή την περίπτωση και ο Μεξικανός  είναι και πιο κοντά στο νήμα από τον Κασάμι.

Πιο δύσκολη θεωρείται η περίπτωση του  Άλφρεντ Φινμπόγκασον, παρότι ο Ολυμπιακός έχει συμφωνήσει σε όλα με τον 25χρονο Ισλανδό φορ, που έχει διαμηνύσει στην Χέρενφεν ότι δεν θα παραμείνει έτσι κι αλλιώς στην Ολλανδία. Η κατάσταση είναι λίγο συγκεχυμένη, καθώς είναι ανεξήγητο να ζητάει η Χέρενφεν πάνω από 9 εκατομμύρια ευρώ, όταν η μοναδική προσφορά που υπάρχει στα χέρια της, πλην του Ολυμπιακού, είναι της Χέρτα, που έφτανε τα 3 εκατομμύρια.

Τις τελευταίες ημέρες εξάλλου γράφτηκαν τα ονόματα των Πιάτι, Καπέλ, Νίνκοβιτς, μόνιμοι στο προτεινόμενο πελατολόγιο των μάνατζερ προς τον Ολυμπιακό. Και μόνο αυτό τα λέει όλα, ενώ η περίπτωση του 28χρονου Ολλανδού Εμμάνουελσον, θα είχε βάση, μιας και ο Χοσέ Χολέμπας είναι προς πώληση, αλλά το κασέ του είναι απαγορευτικό, καθώς ξεπερνάει τα 3 εκατομμύρια ευρώ.


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου