ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 13 Ιουνίου 2014

Χωρίς οπαδούς η Μίλαν με τον Ολυμπιακό

Χωρίς οπαδούς η Μίλαν με τον Ολυμπιακό

13/06/2014
 Την απόφαση να μην υποστηρίξουν τη Μίλαν στο φιλικό με τον Ολυμπιακό, πήραν οι οπαδοί των «ροσονέρι» που ανήκουν στο σύνδεσμο της Νέας Υόρκης, λόγω του… Κλάρενς Ζέεντορφ.


Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει σε φιλικό τη Μίλαν στις 24/7 στην Αμερική, με τον πρόεδρο του συνδέσμου των οπαδών των «ροσονέρι» που βρίσκεται στη Νέα Υόρκη, να ανακοινώνει πως τα 300 μέλη του δεν πρόκειται να δώσουν το «παρών» στις εξέδρες του «Citi Field» και ο λόγος είναι ο τρόπος με τον οποίο απομακρύνθηκε ο Κλάρενς Ζέεντορφ από τον πάγκο της ομάδας του Μιλάνου!


«Δεν θα πάμε γιατί είμαστε στεναχωρημένοι με τον τρόπο που φέρθηκε η διοίκηση στον Ζέεντορφ», δήλωσε αρχικά ο Τζιανκάρλο Ροσέλι για να προσθέσει: «Πιστεύουμε πως ένας θρύλος της Μίλαν θα πρέπει να έχει καλύτερη αντιμετώπιση και όχι να αντιμετωπίζεται ως ένας ξένος».

«Αγαπάμε τον Ζέεντορφ, αλλά και τον Πίπο. Θα στηρίξουμε τον Πίπο, όπως στηρίξαμε τον Ζέεντορφ και τον Κάρλο Αντσελότι. Αλλά, αυτό δεν σημαίνει πως θα ξεχάσουμε πως αντιμετώπισε η διοίκηση τον Ζέεντορφ. Μπορεί το ίδιο να γίνει και με τον Πίπο κάποια μέρα και αυτό θέλουμε να αποφύγουμε», κατέληξε ο Ροσέλι.


ALEX WEB RADIO/TV

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου