ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Παρασκευή 7 Ιανουαρίου 2011

Τέλος η αποχή για την ομάδα πόλο

Τέλος η αποχή για την ομάδα πόλο
ΟΜΟΦΩΝΗ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΔΡΑΣΗ…Το μεγαλείο της Ολυμπιακής τους ψυχής απέδειξαν για ακόμα μία φορά οι αθλητές της ομάδας πόλο, καθώς, μετά την σημερινή τους συνάντηση, αποφάσισαν πως θα δώσουν κανονικά το παρών στις υποχρεώσεις της ομάδας, αρχής γενομένης από το παιχνίδι της Κυριακής κόντρα στην Παρτιζάν, για την 4η αγωνιστική της Ευρωλίγκα.

Ευτυχώς, για την ιστορία της ομάδας, οι παίκτες του «Θρύλου» αποφάσισαν να «σπάσουν» την αποχή τους, γιατί, αν στην Ελλάδα δεν θα υπήρχε κάποιο αρνητικό επακόλουθο (καθώς στα παιχνίδια θα κατέβαινε η ομάδα νέων του συλλόγου), στην Ευρώπη τυχόν απουσία τους από το ματς του Βελιγραδίου θα ήταν καταστροφική, καθώς η ομάδα θα τιμωρούταν με βαρύ χρηματικό πρόστιμο, αλλά και αποκλεισμό από τις επόμενες ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Έτσι, οι «ερυθρόλευκοι» έκριναν πως δεν θα ήταν σωστό να αμαυρωθεί, τόσο η δική τους ιστορία, όσο και της ομάδας και θα «κατέβουν» κανονικά στο παιχνίδι της Κυριακής.
Να σημειωθεί πως η απόφαση των παικτών του Θρύλου ήταν ομόφωνη, κάτι που αποτελεί απάντηση στις φήμες που ήθελαν μερικούς «ερυθρόλευκους» να επιμένουν στην αρχική τους απόφαση, δηλαδή την αποχή.

Οι παίκτες, για πολλοστή φορά, έκαναν το καθήκον τους, αποδεικνύοντας πως βάζουν την ομάδα πάνω ακόμα και από το προσωπικό τους συμφέρον και πλέον περιμένουν να επαληθευθούν οι υποσχέσεις της διοίκησης, πως μέχρι το τέλος του μήνα θα έχει μπει στους λογαριασμούς τους μέρος των χρημάτων που τους οφείλονται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου