ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τετάρτη 5 Ιανουαρίου 2011

Καμία ανησυχία για Μιραλάς

Καμία ανησυχία για Μιραλάς

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός δεν συμμερίζεται την ανησυχία για το θέμα του συμβολαίου του Κέβιν Μιραλάς και υποστηρίζει πως μέχρι τις 31 Ιανουαρίου θα έχουν δοθεί τα χρήματα που πρέπει και ο παίκτης θα παραμείνει στην ομάδα.
Προέκυψε ένα θέμα την Τρίτη αναφορικά με την υπόθεση του Κέβιν Μιραλάς και ορισμένα τερτίπια του μάνατζερ του, Κριστόφ Ενροτό, ο οποίος ζήτησε τον ουρανό με τ' άστρα για τον Βέλγο άσο, προκειμένου να μην ισχύσει η ρήτρα των 4,2 εκ. ευρώ και να μπει καινούργια και μεγαλύτερη. Καλά όλα αυτά, αλλά κάπου πρέπει να μιλήσει και ο ίδιος ο Ολυμπιακός...
Ε, η πλευρά της ερυθρόλευκης ΠΑΕ είναι πέρα για πέρα αντίθετη με την όλη ανησυχία που υπήρξε και διατρανώνει την αισιοδοξία της και την πεποίθησή της πως όλα θα πάνε καλά. Τι σημαίνει αυτό; Μα πολύ απλά, οι Πειραιώτες θα δώσουν αυτά που πρέπει να δώσουν μέχρι τις 31 Ιανουαρίου στην Σεντ Ετιέν, θα προχωρήσουν βάσει των όρων της συμφωνίας που ήδη υπάρχει από το καλοκαίρι με την γαλλική ομάδα και τέλος. Ο Μιραλάς θα γίνει παίκτης του Ολυμπιακού, όσο και αν κάποιοι "σκούζουν" περί του αντιθέτου.


Τουλάχιστον, η ερυθρόλευκη ΠΑΕ δεν ανησυχεί στο ελάχιστο, δεν συμμερίζεται τα όσα γράφτηκαν στον Τύπο μετά την συνάντηση με τον εκπρόσωπο του ποδοσφαιριστή και εφόσον δώσει τα 2,5 εκ. ευρώ που προβλέπει η αγορά από τους "στεφανουά" και επιπροσθέτως τα όσα έχει συμφωνήσει με τον ίδιο τον παίκτη, τότε τίποτα δεν πρόκειται να "στραβώσει" και ο 24χρονος άσος θα μείνει κάτοικος Πειραιά για τα επόμενα τέσσερα χρόνια.

Επαναλαμβάνουμε ότι στον Ολυμπιακό υπάρχει άλλη αίσθηση και οφείλουμε να καταγράψουμε πρωτίστως την άποψη αυτών που διαπραγματεύονται και μετά όλων των υπολοίπων, που απλά βρίσκονται στην απέξω και κρίνουν την υπόθεση. Εν κατακλείδι, οι διοικούντες την ομάδα τονίζουν πως αν όλα κυλήσουν κατά γράμμα βάσει της ισχύουσας συμφωνίας, τότε ο παίκτης θα υπογράψει στην ομάδα του Πειραιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου