ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Σάββατο 8 Ιανουαρίου 2011

Το «όχι» του Μαρινάκη στην περίπτωση του Ροναλντίνιο!



Το «όχι» του Μαρινάκη στην περίπτωση του Ροναλντίνιο!


Ο Ροναλντίνιο (ξανά)προτάθηκε στον Ολυμπιακό από τον αδερφό του, αλλά ο Μαρινάκης έκανε πίσω. Το «μεγάλο» συμβόλαιο και κάποιες άλλες παράμετροι που τον οδήγησαν στην απόφαση.
Ο μεσογειακός τρόπος ζωής φαίνεται ότι δεν αφήνει αδιάφορο τον «Ρόνι», αφού μετά την Ιταλία ψάχτηκε να έρθει και στην Ελλάδα. Δεν εξηγείται διαφορετικά το γεγονός ότι ο αδερφός του και μάνατζέρ του, τον πρότεινε στον Ολυμπιακό.
Με τον ισχυρό άνδρα του συλλόγου να το σκέφτεται, να ζυγίζει τα υπέρ και τα κατά και να απορρίπτει το ενδεχόμενο.
Το μεγαλύτερο «πλην», στην περίπτωση του Ροναλντίνιο, ήταν το μεγάλο του συμβόλαιο. Ο Βραζιλιάνος άσος έχει αποφασίσει να μειώσει κατά πολύ τις απολαβές του, πάλι όμως το συμβόλαιό του είναι «βαρύ».
Με 230 χιλ. ευρώ τον μήνα θα πήγαινε στη Γκρέμιο (συν 40% από την εκμετάλλευση της εικόνας του) και περίπου τόσα ζητάει από κάθε ομάδα. Στο σύνολο, δηλαδή, κοντά στα τρία εκ. ευρώ τον χρόνο συν 40% που είναι η εφορία στη χώρα μας, φτάνει περίπου στα πέντε!
Επίσης, μεγάλο μειονέκτημα στο ενδεχόμενο να έρθει στην Ελλάδα, είναι ο χαρακτήρας του. Σκεφτείτε μόνο τι καλή παρέα που θα έκανε με τον Γκοβού… Ήδη έχει βρεθεί αρκετές φορές στη χώρα μας μόνο και μόνο για να ξενυχτήσει, ενώ ήταν παίκτης της Μίλαν
Τα «συν»

Ο Μαρινάκης, φυσικά, γύρισε το νόμισα και από τις δύο όψεις και είδε ότι πρόκειται για ένα τεράστιο όνομα, που θα ανέβαζε το πρεστίζ της ομάδας του. Αλλά και αγωνιστικά θα έκανε πλάκα ο 30χρονος σταρ στην Ελλάδα.
Με την ομάδα εκτός Ευρώπης, όμως και στο πρωτάθλημα να είναι «καβάλα» πέντε βαθμούς από τη λήξη του πρώτου γύρου, αντιλήφθηκε ότι είναι περιττή πολυτέλεια να κινηθεί για την απόκτησή του. Έτσι κι αλλιώς πλην των ομάδων από τη Βραζιλία υπάρχουν και ευρωπαϊκά κλαμπ που ενδιαφέρονται για την απόκτησή του (Μπλάκμπερν).
Και η (πιθανή) διαδικασία πλειστηριασμού σε ένα συμβόλαιο στο επίπεδο του Ροναλντίνιο δεν θα ήταν η καλύτερη ιδέα για τον μεγαλομέτοχο του Ολυμπιακού
(Πηγή) sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου