ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

ΑΥΞΟΜΕΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΟΣΕΙΡΑΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Τρίτη 4 Ιανουαρίου 2011

Συμφωνία Ολυμπιακού-Πανιωνίου για Μανιάτη και Κουμορτζί- ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Συμφωνία Ολυμπιακού-Πανιωνίου για Μανιάτη και Κουμορτζί

 
Αίσιο τέλος είχαν οι τελικές επαφές του Βαγγέλη Μαρινάκη με τον Γεράσιμο Βεντούρη για την ολοκλήρωση των μεταγραφών του Γιάννη Μανιάτη και του Μπερνάρ Κουμορτζί στον Ολυμπιακό. Οι δύο πλευρές έχουν ουσιαστικά συμφωνήσει για την μεταγραφή των "κυανέρυθρων" παικτών στους "ερυθρόλευκους" έναντι οικονομικών και έμψυχων ανταλλαγμάτων, με τις τελευταίες πληροφορίες να αναφέρουν μάλιστα, ότι και ο Μανιάτης θα ενταχθεί από τώρα στο δυναμικό των "ερυθρόλευκων" κι όχι το καλοκαίρι.

Από την πλευρά της "κυανέρυθρης" ΠΑΕ, επιβεβαιώνεται επίσημα η κατ' αρχήν συμφωνία για τους δύο παίκτες, αλλά τονίζεται ότι απομένει η διευθέτηση πολλών λεπτομερειών για την ολοκλήρωση των μεταγραφών.
'Οσον αφορά το αν μέσα στα ανταλλάγματα θα βρίσκεται ο Κώστας Μήτρογλου, κάτι το οποίο επιθυμεί διακαώς ο Τάκης Λεμονής, η κάτασταση δεν ξεκαθάρισε οριστικά, καθώς όπως φαίνεται ο νεαρός επιθετικός έχει ακόμη κάποιους ενδοιασμούς, οι οποίοι όμως αναμένεται να καμφθούν. Ο παίκτης ζήτησε και πήρε προθεσμία μέχρι την Τετάρτη προκειμένου να δώσει την οριστική του απάντηση.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ξεκαθάρισε στον Κώστα Μήτρογλου πως πρέπει να δοθεί δανεικός σ' άλλη ομάδα προκειμένου να πάρει παιχνίδια στα πόδια του και να επιστρέψει πιο έτοιμος το καλοκαίρι. "Είσαι καλός παίκτης, σε υπολογίζουμε, αλλά καλό είναι πας κάπου δανεικός και να πάρεις παιχνίδια στα πόδια σου. Είναι στο χέρι σου να δείξεις ότι αξίζεις μια καλύτερη ευκαιρία στον Ολυμπιακό", του είπε, μεταξύ άλλων.

Παράλληλα, στο τραπέζι έπεσαν και τα ονόματα των Γιάννη Παπαδόπουλου και Γιάννη Γκαλίτσιου.
Ανακοίνωση με την οποία επιβεβαιώνει την κατ’ αρχήν συμφωνία με τον Ολυμπιακό για τη μετακίνηση των Μανιάτη και Κουμορτζί εξέδωσε η ΠΑΕ Πανιώνιος, διευκρινίζοντας πάντως πως απομένουν πολλές λεπτομέρειες οι οποίες αφορούν τα έμψυχα ανταλλάγματα.
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Προς ενημέρωση των φιλάθλων μας και των Μ.Μ.Ε. αναφορικά με τις μεταγραφές ποδοσφαιριστών μας, παραθέτουμε τα κάτωθι:

 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
Υπήρξε σήμερα μια κατ’ αρχάς συμφωνία με τον κ. Μαρινάκη για την παραχώρηση των Γιάννη Μανιάτη και Μπενάρντ Κουμορτζί. Απομένουν πάρα πολλές λεπτομέρειες οι οποίες θα εξαρτηθούν από το χρόνο που θα γίνουν αυτές οι μεταγραφές, τώρα ή το καλοκαίρι, καθώς και από την τελική λίστα των παικτών που θα δοθούν ως ανταλλάγματα. Συζητήθηκαν διάφορα ονόματα και μέσα στην εβδομάδα ελπίζουμε ότι θα επέλθει οριστική συμφωνία. Σε ό,τι αφορά τον ποδοσφαιριστή Μήτρογλου, ο κ. Μαρινάκης ανέφερε στον κ. Βεντούρη ότι είχε ραντεβού μαζί του σήμερα και αναμένει μέχρι τη Τετάρτη να έχει την οριστική συγκατάθεση του παίκτη».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου